Dnes:Tepla - Dolna Poruba,hore na hlavnu cestu,spustil som sa dolu smerom na Ilavu,nad Hornou Porubou vlavo v protismere maratonskej,kusok potlacil tym fajnym padakom pod Slopskym vrchom,dolu k Siranu a klasikou naspat do Kolacina.Az na jedno zanadavanie ,vsetko OK
Tak a ja nieco pridam sice bez fotiek ale aspom link s mapkov. Bol som pozret na vysielac pod Ciernym vrchom. Trasa skrate z casoveho hladiska ale aj tak dala zabrat po styroch dnoch nejazdenia. Vsetko super suche obcas neaka kaluz, bol v podstate prijemne nie moc tepla ani zima. Akurat na jedmomm mieste tesne pred hrebenom polo na cca 100m est vyse kolien snehu, nastasie sa to dalo v pohode vyhnut. http://www.bikemap.net/route/1521061#lat=48.868417994395&lng=18.266249999999&zoom=11&maptype=ts_terrain
Kedysi davno sme isli ten hreben z Homolky az na Rokos.Miestami je to riadna tlacenica + je tam vela nosenia po skalach ...ale zopakoval by som si to keby bolo s kym.
Kedysi davno sme isli ten hreben z Homolky az na Rokos.Miestami je to riadna tlacenica + je tam vela nosenia po skalach ...ale zopakoval by som si to keby bolo s kym.
duro to myslis tu 16h mordu s 130km v nohach?
to bolo Z TN na homolku-rokos a S5
Pozeram,ze si vyuzil lesnu cestu pod hrebenom,cervenu znacku na hrebeni mas tiez vyskusanu?Je prejazdna alebo tam by trebalo aj potlacit?
Ano mam ale par rokov dozadu a na neakom mieste tam bola dost hutna tlacenica po kamenoch. Vyrazali sme zo sedla(od vysielaca) a koncili vo Valaskej Belej, od vtdy som to nesiel.
:D byvam v Tepliciach ale to co vy tu davate som nikdy nepochodil to musim cez leto napravit
Tieto trasy jazdievam pravidelne ked chodievam domov do Bojnic alebo naopak, ked idem na privat do Teplic. Popripade po robote ak je dost casu a idem sam.
edo, si sa pekne pomotal... si nestretol?
Ano to bolo inak cielom toho vyjazdu, povodny zamer bol to potiahnut este na sedlo Ovsiar-Zliechov-Mojtin-Kosecke Podhradie-maratonska trat-Teplie. Neskoro som vyrazil(11:30) a najeskor som musel byt o 17:00-17:30 v Tepliciach. Nie nestretol, zatial este nikdy a nikde. Ale inak tazku hlavu si z toho nerobim. Viackrat sa mi stalo, ze za zakrutu bol jelen.
chcem sa opýtať na cestu z červeného kameňa v smere do ČR, tesne pred hranicou je razcestie( viď červený krúžok) a cesta smerom na Zubák.
Zaujímalo by ma či táto cesta je zjazdná aj na žiletke, alebo je to skor na MTB.
Dik.
plukovník: dobré kopčeky si si dal
a tá trasa sa mi zdá že je to taká polorozbitá cesta ale neviem to na 100% povedať, možno si to aj s niečim mýlim...
já keby som včera n***** brzdy tak by som hneď niekde vyletel,,tak mi je ľúto že som už nemohol zahájiť opaľovanie dresu
ndca - tn- hrabovka - repáky- h.súča - vlči vrch - dubrava - tn- chata pod ostrým vrchom
co znamena zlahka? ked pojdes nabuduce regeneracnu jazdu daj vediet pridam sa, ak trening nevolaj
ako sa ti slape pod ostrym vrchom? v prvom useku ta tvrda rovinka s velmi prudkou zakrutou vpravom, tu zatacku zvladas v pohode? ja som tam pred tyzdnom nameral 28 otacok/min. som myslel ze hodim bike do travy a pojdem domov peso, to uz nie je bicyklovanie
no zľahka - tréningovo , žiadne recovery....
pod tým ostrým vrchom je náročná hlavne tá zákruta, tam to "lámem" zo sedla , kedže na tom mojom retro cesťáku mám prevody 52/39 a 11/26. Tam by sa zišiel compact 34z.
Potom za tou zákrutou je to už v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikemap.net/route/1512879?133440234996543#lat=48.967307243997&lng=18.286445000001&zoom=11&maptype=satellite
http://connect.garmin.com/activity/167611946
Na Petrovanskych lukach prebieha tazba dreva rovno na modrej znacke, takze je to totalne neprejazdne.
http://www.bikemap.net/route/1521061#lat=48.868417994395&lng=18.266249999999&zoom=11&maptype=ts_terrain
duro to myslis tu 16h mordu s 130km v nohach?
edo, si sa pekne pomotal...
Ano mam ale par rokov dozadu a na neakom mieste tam bola dost hutna tlacenica po kamenoch. Vyrazali sme zo sedla(od vysielaca) a koncili vo Valaskej Belej, od vtdy som to nesiel.
Tieto trasy jazdievam pravidelne ked chodievam domov do Bojnic alebo naopak, ked idem na privat do Teplic. Popripade po robote ak je dost casu a idem sam.
Ano to bolo inak cielom toho vyjazdu, povodny zamer bol to potiahnut este na sedlo Ovsiar-Zliechov-Mojtin-Kosecke Podhradie-maratonska trat-Teplie. Neskoro som vyrazil(11:30) a najeskor som musel byt o 17:00-17:30 v Tepliciach. Nie nestretol, zatial este nikdy a nikde. Ale inak tazku hlavu si z toho nerobim. Viackrat sa mi stalo, ze za zakrutu bol jelen.
Jo, a navrat domov o 23:45 ...presne to som mal na mysli
Zaujímalo by ma či táto cesta je zjazdná aj na žiletke, alebo je to skor na MTB.
Dik.
ndca - tn- hrabovka - repáky- h.súča - vlči vrch - dubrava - tn- chata pod ostrým vrchom - a späť do ndca......81 km
počasie
a tá trasa sa mi zdá že je to taká polorozbitá cesta ale neviem to na 100% povedať, možno si to aj s niečim mýlim...
já keby som včera n***** brzdy tak by som hneď niekde vyletel,,tak mi je ľúto že som už nemohol zahájiť opaľovanie dresu
ndca - tn- hrabovka - repáky- h.súča - vlči vrch - dubrava - tn- chata pod ostrým vrchom
co znamena zlahka? ked pojdes nabuduce regeneracnu jazdu daj vediet pridam sa, ak trening nevolaj
ako sa ti slape pod ostrym vrchom? v prvom useku ta tvrda rovinka s velmi prudkou zakrutou vpravom, tu zatacku zvladas v pohode? ja som tam pred tyzdnom nameral 28 otacok/min. som myslel ze hodim bike do travy a pojdem domov peso, to uz nie je bicyklovanie
pod tým ostrým vrchom je náročná hlavne tá zákruta, tam to "lámem" zo sedla , kedže na tom mojom retro cesťáku mám prevody 52/39 a 11/26. Tam by sa zišiel compact 34z.
Potom za tou zákrutou je to už v pohode.