uprimne vas obdivujem. ja by som na to nemal trpezlivost, a hlavne by ma to asi nebavilo keby to potom neleti/neplava/nejazdi. ja mam "model" vrtulniku ale tam nie je co modelovat vlastne, pri pade sa vymenia poskodene suciastky a lieta sa dalej. raz ked budem starsi a budem mat cas a trpezlivost spravim nejaku maketu, ale samozrejme lietajucu:)
Ja som pri dnesnom peknom fučaku dal celovku s Floaterom do pola Varna kanvica, lepidlo a tavna pistol mu vratili povodnu podobu. Skratka bublinkace su IN
hehe, na tých fotkách majú vrtuľu v "cúvacom setupe"
Ano je tam tlacna vrtula. Ma to obrovsku vyhodu, ze pri celovke sa nic nestane. Aj pri tej mojej dnesnej si to odnieslo iba vyhodene kridelko z pantu pri klasickom prevedeni by sla do prec vrtula aj s motorom Napriklad toto tu som pre istotu nevytiahol ani z kufra
Ked sa pozries na prvu fotku, podla tvaru koncov vrtule by sa mala tocit v protismere hodinovych ruciciek. Ak sa bude tocit tymto smerom, tvar listu ti napovie ze bude tahat lietadlo chvostom dopredu. Ak ju mas namontovanu takto isto a tocis ju v smere hodinovych ruciciek tak to funguje, ale s mizernou ucinnostou. Skus ju otocit a zacne ti to lietat jak raketa
Tieto hornoplosniky su dost tolerantne a blbovzdorne pre zacinajuceho pilota A pri rozpeti cez 1 m je to aj stabilne. Nebal by som sa toho. A da sa to bez problemu kupit aj TU A idealne je za 20 € splasit simulator a trosku si to nacvicit na PC.
TO MArvin : ta vrtula je osadena dobre a model lieta kolmo hore. Na plny plyn je to celkom rychle.
Po dvoch tyzdnoch konecene doma. Inac cakal som na toto pol roka kym sa to objavilo na sklade sa to predava asi jak teple rozky. Tak teraz sikovne rozobrat prestavit na MOD 1 nastavit a vecer skuska na ostro. Inac je to 8 kanal od FLY SKY TH9X.
V prapodnej verzii bola antena ulozena klasicky takze pri vymene modulu ju trebalo vypitvat. Takto vyberies modul aj s antenou. Okrem flashu na verziu ER9X tam pojde FrSky telemetria takze ten povodny modul pojde aj tak do prec. A cena 64 BLb takze nieje o com. Recenzii na tuto vysielacku je na mraky a samozrejme su ortodoxtni modelari co by si "cinu" ( vsetko je cina ) nekupili ani za svet ale na druhej strane poflashnuti na novu verziu je kopec spokojnych uzivatelov. Kedze neplanujem lietat 3m akrobata na nejaky termicky glider bude v pohode stacit.
Ano, ma to aj tu vyhodu, ze ked chces lietat na simulatore, nemusis kafrat do elektroniky, len vyberies modul. Ale vyzera to podivne a znizuje to dosah anteny, nakolko sa neda natocit do idealnej polohy.
ja mam tu s normalnou antenou a onalpkovanu cinskym "vyrobcom". Za nejakych 50$. Zatial max. spokojnost.
Antena sa da v pohode otocit o 90° takze sirku kanala dosiahnes maximalnu. A na simulatore pouzivam nejaky 6 kanalovy trnsmiter za par drobnych. Pouzivat vysielacku mi pripadalo dost barbarske Ano ta cena co uvadzas je cena napr z HK ale ja som ju bral z giantshark.uk kedze ani na HK ju nemali skladom od vianoc.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano je tam tlacna vrtula. Ma to obrovsku vyhodu, ze pri celovke sa nic nestane. Aj pri tej mojej dnesnej si to odnieslo iba vyhodene kridelko z pantu
Kukni sa lepšie na tie fotky, je osadená ako keby mala ťahať smerom dozadu.
TO MArvin : ta vrtula je osadena dobre a model lieta kolmo hore. Na plny plyn je to celkom rychle.
Ja som tiež po 15r. opeť skusil plastikové modelárstvo.Tu je môj vytvor.Všetko je v mierke 1:48.
A to ti tusim poslali nejaky muzalny model, co ma antenu prilepenu zo spodu na VF module
Kolko chechtakov za to teraz pytaju? Planujes ju flashovat?
ja mam tu s normalnou antenou a onalpkovanu cinskym "vyrobcom". Za nejakych 50$. Zatial max. spokojnost.