Poslal som brzdy na dobierku cloveku ktory mi do mailu napisal ze ich berie za taku a taku sumu. O tri dni mi volal na mobil ze je mu to luto ale dobierku nepreberie lebo nasiel inaksie lacnejsie od nejakeho kamarata...
Stalo sa to uz niekomu?
Co sa da v tejto situacii robit?
Nezaviazal sa nijako ked mi napisal ze ich berie a moze to kludne odmietnut?
Kludne piste postrehy a skusenosti
Veľká Lehota 481
966 41 Banská Bystrica
Nevyzdvihol zásielku, keď som sa ho pred tromi dňami pýtal či balík prišiel povedal že už ho vyzdvihol. Dnes som bol na pošte a bolo mi povedané že nevyzdvihol. Písal som mu a povedal že kúpil iný od kamoša a že ho nevyzdvihne. Poprosím aby niekto tomu o*ebávačovi niekto z okolia rozbil papulu, ďakujem.
to si steba niekto urobil srandu len . hod si tu adresu do guglu a zistis ze lehota je niekde inde ako BB a meno aj adresu ma daky zivnostnik. zalozenu firmu. najdes na nete..
Ja od jedneho chalana kupujem jednu vec uz od decembra. Udajne to v utorok uz poslal , ale listok v schranke ziadny . A komunikacia viazne ...
Ak si sa presne dohodol na cene dobierky z poštovným alebo bez a príde ti dobierka v inej cene tak si to proste nemal prebrať a kašľať na to – DOHODA JE DOHODA.
takže nech to vyrieši ako chce, bez predajcovej dobrej vole je 7€ v mínuse..