Teda vybava uboha, ale na druhej strane, ten ram nevyzera uplne najhorsie (vizualne) a Mongoose (ako znacka) uz ma aj nieco za sebou ... ale zalezi kolko do toho chces investovat, ci nie je lepsie sa poobzerat po niecom inom Ale ak sa Tebe paci, kludne si ho kup, ved jazdit na nom budes hlavne Ty
podla mna nechces pocut co si o nom myslime....ty totiz uz presne vies kde ho kupis a za kolko ho kupis ... pisat ti sem ody na bike za 10litrov nikto nebude, maloco sa na nom da pochvalit, da sa akurat porovnat s inym v tej istej cene, ak zvazujes aj iny bajk, tak ho sem napis....
..no a len tak na okraj ten bike vazi aspon tonu (viem co hovorim), brzdy stoja za prd, acera toho tiez vela nevydrzi, vidla nie je ziadna zehlicka, ram je sice robustny a pevny, ale aj nalezite tazky....ak mas prachy tak kup aspon tyax super, je na srame a je o triedu vyssie, a rocnik 2006 ti daju aj lacnejsie ak maju
podla mna nechces pocut co si o nom myslime....ty totiz uz presne vies kde ho kupis a za kolko ho kupis ... pisat ti sem ody na bike za 10litrov nikto nebude, maloco sa na nom da pochvalit, da sa akurat porovnat s inym v tej istej cene, ak zvazujes aj iny bajk, tak ho sem napis....
..no a len tak na okraj ten bike vazi aspon tonu (viem co hovorim), brzdy stoja za prd, acera toho tiez vela nevydrzi, vidla nie je ziadna zehlicka, ram je sice robustny a pevny, ale aj nalezite tazky....ak mas prachy tak kup aspon tyax super, je na srame a je o triedu vyssie, a rocnik 2006 ti daju aj lacnejsie ak maju
Kurna keby som mal prachy ako hovoriš tak si neplanujem kupit nieco take ako ten tyax elit ale aspon Rock Machine adrenaline 5000 a to uz je troska vecia kava.........ale ja som mislel ze to neni az taky spatny bike na tu cenu 11 000 Sk.
Chalani ja nechcem bicikel za 40 000 mne to uplne staci tak blazon som neni..........
jaj ten bicYkel......
k téme: bike za tú cenu nieje strašný sú aj horšie v tej cene
a k tým 40tis verím že nemáš peniaze ale hovoriť o ľudoch ked si dačo kúpia drahšie napr. za 40tis že sú blázni blázni sú tý ktorí kúpia bike za pár tisíc a rozbijú ho na padrť spolu so sebou a potom sú smutní a za rok kupujú nový a znova sa stane to isté treba sa len dobre rozhodnúť
inak neviem o tom že ten Rock Machine adrenaline 5000 je na XC
Chalani ja nechcem bicikel za 40 000 mne to uplne staci tak blazon som neni..........
jaj ten bicYkel......
a k tým 40tis verím že nemáš peniaze ale hovoriť o ľudoch ked si dačo kúpia drahšie napr. za 40tis že sú blázni blázni sú tý ktorí kúpia bike za pár tisíc a rozbijú ho na padrť spolu so sebou a potom sú smutní a za rok kupujú nový a znova sa stane to isté treba sa len dobre rozhodnúť
To slovičko blázni to som nemislel zle neboj.............
ok ja ho nejazdím takže ťažko mi je hodnotiť bike. ja som chcel reagovať len na tých 40tis....
ale ked je človek spokojný s bikom tak ok hlavne že sa ti páči a dobre sa ti na nom jazdí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
po prve: my radsej nemislime, ale mYslime
po druhe: hod link
po tretie: co jazdis, ake mas poziadavky, atd.
a jazdim nic ako freeride, jump ani nic podobne ja jazdim klasiku hory, tury a pod.....
Max:11 500 Sk potom to uz je moc na mna.......
Kurna keby som mal prachy ako hovoriš tak si neplanujem kupit nieco take ako ten tyax elit ale aspon Rock Machine adrenaline 5000 a to uz je troska vecia kava.........ale ja som mislel ze to neni az taky spatny bike na tu cenu 11 000 Sk.
jaj ten bicYkel......
a k tým 40tis verím že nemáš peniaze ale hovoriť o ľudoch ked si dačo kúpia drahšie napr. za 40tis že sú blázni
jaj ten bicYkel......
a k tým 40tis verím že nemáš peniaze ale hovoriť o ľudoch ked si dačo kúpia drahšie napr. za 40tis že sú blázni
To slovičko blázni to som nemislel zle neboj.............
ale ked je človek spokojný s bikom tak ok hlavne že sa ti páči a dobre sa ti na nom jazdí