Dík, kuknem to.
26.04.2012 - 14:53:21
00
Ked som bol v Belgicku, tak som tam ochutnal asi 10 druhov piv (v jednom podniku ich capovali az 6), ale jedine co bolo ako-tak pitne bol Jupiler. Chutovo sa podobal na nas Corgon, teda trocha horkejsie.
26.04.2012 - 15:55:30
00
svaty jozef :-D najlepsie pivo v belgicku bolo to co sa trochu podobalo na corgon
26.04.2012 - 16:08:40
00
To je presny obraz kvality belgickych piv. :-P
26.04.2012 - 17:31:36
00
vidím, že sa belgickým pivám rozumieš :lol: prirovnávať pivo k corgoňu :puke: , si ma vážne rozosmial :rofl:
26.04.2012 - 17:48:44
00
Najlepsie pivko je domaci Stupavar :beer:
26.04.2012 - 17:53:26
00
Pred mesiacom sme mali koštovací večer 16tich vzoriek belgických, britských a jedno talianske pivo. Zodpovedne prehlasujem, že sme koštovali aj to najlepśie z Belgicka. Nechcem im krivdiť, nedá sa to porovnávať s našimi a českými pivovarmi no nechutilo mi ani jedno. Paradoxne bolo to talianske najlepšie. Pekne sme ich bodovali no aj to najlepšie mi bolo +- odporné.
26.04.2012 - 18:05:11
00
Ani mne tie pivá z horných priečok kadejakých pivných rebríčkov bohvieako nechutia. Syn to párkrát objednal z toho istého zdroja, čo tu vyššie spomínal Nihil. Jemu (synovi) to chutí.

Práve teraz, v tomto momente, v rámci dopĺňania "kživotupotrebných" látok v prestávke "bikevýjazdu" pijem toto (viď príloha) a chutí mi. Pritom nepreferujem tmavé pivá.

Prílohy:

2012-04-26 19.00.53.jpg
2012-04-26 19.00.53.jpg 802.99 KiB thumb_up0thumb_down

26.04.2012 - 19:18:55
00
Laco, master je vynikajuci aj tmavy a ja tiez tmave pivka nepreferujem, jo v ceskych dobrych hospodach ti ho podaju dobre vychladeny a pred tebou zeravou nerezovou hulcickou ho premiesaju, pena zkaramelizuje, mnam
26.04.2012 - 21:41:00
00
Však nevidíš, čo pijem? Teda som pil? Tmavý je najlepší. Potom dlho nič a nasleduje svetlý. A až za ním polotmavý. U Mastera preferujem tmavé, vo všeobecnosti však svetlé. Ale napríklad u nefiltrovaného kvasinkovaného Erdingeru tiež tmavé, a najviac tmavý Erdinger Pikantus.

EDIT: Teraz, keď to po sebe čítam, tak jeden z toho musí mať zmätok. Takže opakujem ešte raz: Oveľa častejšie (markantne prevažne) pijem svetlé.
26.04.2012 - 22:13:37
00
Jasne, kazdemu chuti nieco ine. Pre vacsinu slovakov je leziak jedine ozajstne pivo. To ostatne uz nie je pivo :) A myslim, ze to plati aj celkove v Europe. Preto su najuspesnejsie piva mocky ako Heineken, Becks, Nastro Azzurro a pod (tie uspesne slovenske mocky nebudem ani menovat). Proste piva bez akejkolvek vyraznejsej chuti maju komercny uspech.
A takisto cena je velky hrac. Ludia nie su ochotni si priplatit za kvalitne pivo. Na co budu platit povedzme 2,50e za pivo, kde napr. pri vareni bol pouzity realny chmel, ked za 50c ma nadupaneho Kelta. To, ze pri vyrobe su pouzite kadejake smejdove modifikovane chmelove extrakty uz malokoho zaujima. Vysledok je ten isty, pripity budem aj z toho aj z toho :)
27.04.2012 - 08:11:14
00
Heineken je ted dobry grc to uz radsej Bazanta si dam
27.04.2012 - 08:31:17
00
nejde o opitosť ale o chuť ... a ja mám pocit že tebe chutí výrobný proces a zdanie zloženia a nie chuť

bol som na exkurzii v malom nemeckom pivovare kde varia kdečo a nakoniec najchutnejšie bolo ich najjednoduchšie pivo :) čiže ja mám asi jednoduché chute ... tak potom načo platit vela za jednoduchú vec ? len aby som mal dobrý pocit že sa vyznám?

takže tak ako tebe nikto neberie zložité chute a vycibrený vkus .. tak by si sa nemusel smiať s ľudí ktorým chutí to obýčajné :) btw ja som aj tak skôr vínkár ako pivár :) takže to čo tu teraz píšem aj tak neber vážne
27.04.2012 - 08:36:18
00
Beriem to smrtelne vazne :) Nikomu sa nesmejem. Ako som napisal, je to individualne a kazdemu chuti nieco ine.

No vinkar.. :) Naco ja budem kupovat kadeake archivne drahe vina, ked mi chuti to krabicove. Asi mam jednoduche chute. Podla mna ked nepijes to krabicove tak mas vycibreny vkus a chuti ti len vyrobny proces.
Chaaaaapes :)
27.04.2012 - 08:58:49
00
chápem :)
27.04.2012 - 12:16:11
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up