boris.ko urcite nevynechaj tuto poldnovku: PN - Moravany - Striebornica dolina - zelena TZT na Gonove Lazy - modra TZT na hreben - cervena TZT na Bezovec - modra TZT cez Tematin - zo sedla za Tematinom neznacenym chodnikom cez Ihelnik alebo Boroviste do Luky, dialnicnym mostom do Hornej stredy a po hradzi navrat do PN.
Ja som dnes dal, NM-Visnove- Vadovce- Stara Tura- V. Javorina-Kamenne vrata-Myjava- Polianka- Bradlo- Prasnik- PN, uf vytraseny na HT-cku, cca 92km, 2000m
Pekna davka. Trenujes na Stiavnicke? Do vikendu snad stihas vytrasene telo zregenerovat
Nabuduce to po hranici este trochu potiahni, aby si sa potom dostal k rozhladni nad Myjavou. http://trasy.gpsteam.eu/index.html?trasa=8
tvoju trasu som studoval , ale pre jednoduchsiu orientaciu som volil istotu. Trosku som pobludil v Myjave, resp tesne za Myjavou, cervena TZT sa tam stratila, ale pomohli domaci. V Polianke sa potom zazracne objavila. Btw Stiavnicke, nasi hraju s Finmi v nedelu, ato si nemozem nechat ujst, porozmyslaj o sobote.
Sobotu prediskutujem a dam vediet.
Ak mas staru mapu, za Myjavou smerom na Polianku bola trasa par rokov dozadu preznackovana. Ide sa priamo cez cintorin. Je to ovela lepsie ako predtym.
Aj polia a medze za Poliankou su orientacne narocnejsie, ale vsak to uz poznas.
Nie!
Zišiel som z valu, strihol cez cestu, cez asi motokrosový areál, cesta šla ďalej, tak som šiel po nej. Keď skončila, pustil som cez pole a to , že tam je kameňolom som zistil, až keď som ho zbadal. Ešte , že som ubrzdil
Palo TT, cekol som aj tu zvaznicu po zeleznicke. Za pramenom ako si zisiel, je cca 150m tlacenia koli vysokej vegetacii. Potom cesticka v poho zjazdna a konci cca 400m pred sedlom. Inak ma fajne mierne stupanie urcite je pohodlnejsia ako asfaltka. Keby tade presli LKT bola by super.
kdeze, Uhrad nebol ale bol som blizko a ani pstruh , vyrazil som neskoro o 14:30, tak som valil co to dalo, domov som prisiel 19:30
zhruba 200-300m pred S. jamka som isiel smerom na Kulhgan, je tam asfalt ale jak som krizoval modru tak som na nu behol fajna ryhla jazda popri potoku.
Ahojte. Chystame sa z PN po modrej na Havran,razcestie a potom sa spustit cervenou az do Hlohovca. Je cely usek bicyklovatelny alebo mi viete odporucit ktoremu useku sa vyhnut nejakou obklukou ? Idem tade prvykrat a rad by som viac bicykloval ako nosil a tlacil bike. Dakujem!
cauko,za havranom je to trosku cez husty porast ale pohoda da sa ist subezne po poli, potom je tam jeden usek pri Svrbiciach kde isto budes tlacit cca 200m, dalej su to luky a lesne cesty. Ked som to isiel naposledy hlavne za krizovanim s cestou do Svrbic bolo znacenie na poli slabucke tak som trosku pobludil ale dalo sa to najst
pravdepodobne myslis usek, ktory som zvyraznil zltou farbou v cervenom kruhu. rozmyslam ze by sme to obisli po hrebeni po tej lesnej cesticke (fialova farba).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neznacene useky najdes tu:
http://trasy.gpsteam.eu/index.html?trasa=21 - varianta cez Boroviste
cez Ihelnik tu: http://trasy.gpsteam.eu/index.html?trasa=14
Nabuduce to po hranici este trochu potiahni, aby si sa potom dostal k rozhladni nad Myjavou.
http://trasy.gpsteam.eu/index.html?trasa=8
Ak mas staru mapu, za Myjavou smerom na Polianku bola trasa par rokov dozadu preznackovana. Ide sa priamo cez cintorin. Je to ovela lepsie ako predtym.
Aj polia a medze za Poliankou su orientacne narocnejsie, ale vsak to uz poznas.
Zišiel som z valu, strihol cez cestu, cez asi motokrosový areál, cesta šla ďalej, tak som šiel po nej. Keď skončila, pustil som cez pole a to , že tam je kameňolom som zistil, až keď som ho zbadal. Ešte , že som ubrzdil
Usek Kulhan - sedlo Jamka je zniceny novym asfaltom
zhruba 200-300m pred S. jamka som isiel smerom na Kulhgan, je tam asfalt ale jak som krizoval modru tak som na nu behol fajna ryhla jazda popri potoku.