yautja: riesil som podobny problem na jednej cyklokroske a bol sposobeny lankom/bovdenom/koncovkami - po vymene vsetkeho za nove to opat zacalo chodit ako treba
matt zle sme sa pochopili, cannondale s campou jazdi skvele
to druhy bike, tam je Apex + Rival
ale vcera som ho odniesol k predajcovi, ideme to reklamovat, objednaju mi zadny salter Rival a medzi tym sa poriesi reklamacia
proste vzadu nejde vobec dobre naladit radenie
ked su dobre vyladene prve tri polohy od najmensieho, tak 6.7.a 8. sa sucha retaz o vedlajsi vacsi pastorok a cinka to... ked povolim lanko, aby kladka sla presne pod pastorok na tychto polohach (je proste viosena) tak to poriadne nefunguje dole, kde zase musim dosponovat lanko a zase to nejde hore
takze vymena saltra. patka jenarovnana, kazeta ok
mal som taky problem na MTB a ked som dal dole prehadzovač zistil som že ten kus zliatiny čo drzi prehadzovač na kostre bol mierne skrivený ,ale neviem či je to aj tvoj problem.
dneska som nahodil fulcrumi a conti GP a sedlo selle ..dufam že nepridem o vajcia
dosel mi aj tlakomer....a mám pocit že aj minule som fukal moc / tipujem tak 10-11 bar a conti boli doporucené cca max 8,5 BAR/ jak mi to rachlo na diere a skoro som sa zabil
mám pocit či nemám dlhý predstavec....od stredu/šruby/ po stred trubky baranov 11,5cm
sedlo možem ísť hore asi 1cm/
a tie riadítka sa Vám nezdajú moc velké?
ešte dotaz....ak nasadzujem kazetu tak treba namazať ten orech??? ja som nemazal
troška premazať je dobré vždy, ale nijako extrémne aj tak je to dosť natesno a vazelína by sa zotrela ak by jej tam bolo viac. Aspoň ja troška mazávam styčné plochy.
už sa mi to nechce rozoberať...šak ked to není namazané nemalo by sa nič stať ne?dakde som sa dočítal ze vlastnú rohatku - povrch len kus olejom aby nehrdzavela
to zvládnem aj tenučkou ihlu bez rozoberania
Neviem, strašne, ale strašne sa mi nepáči... Naozaj neviem, čím to je...
Buď to posral fotograf - nielen cesťáčik by mal byť fotený z pravej strany. Alebo to posral perspektívou. Každoprípadne nemám z toho bicykla dobrý a príjemný pocit.
Na ďalší pohľad sa mi nepáči rám, ale rovná hlavná rámová rúra a zužovaná-splošťovaná horná rámová sa podľa mňa k sebe vôbec nehodia.
A možno nie dobrý pocit vyvoláva predok - zdajú sa mi mohutné oblúky s veľkými brzdami, dlhý neutrálny predstavec a vzhľadovo malý rám - ale to môže byť tá vyššie spomenutá perspektíva.
Chcel by som ho vidieť live - možno by som zmenil názor.
joko je to asi to perspektívou - skusim nafotiť lepšie...fotil som z kolien a bike bol opretý o stenu šikmo..čiže spodok biku bol ku mne bližšie ako vrch
spodná a dolná rámová trubka sa zužuju len to není vidieť
velké brzdy- je to tiagra a tá sa robí len jedna
a velkosť rámu je to L ta neviem
a vidla je taká aká na nom bola padnutý nebol takže asi taku GT dával
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to druhy bike, tam je Apex + Rival
ale vcera som ho odniesol k predajcovi, ideme to reklamovat, objednaju mi zadny salter Rival a medzi tym sa poriesi reklamacia
proste vzadu nejde vobec dobre naladit radenie
ked su dobre vyladene prve tri polohy od najmensieho, tak 6.7.a 8. sa sucha retaz o vedlajsi vacsi pastorok a cinka to... ked povolim lanko, aby kladka sla presne pod pastorok na tychto polohach (je proste viosena) tak to poriadne nefunguje dole, kde zase musim dosponovat lanko a zase to nejde hore
takze vymena saltra. patka jenarovnana, kazeta ok
mal som taky problem na MTB a ked som dal dole prehadzovač zistil som že ten kus zliatiny čo drzi prehadzovač na kostre bol mierne skrivený ,ale neviem či je to aj tvoj problem.
matt...myslim ze heslo poznas...
PS: je to nadhera...
je to 15 ročný veterán ale šlape
ŠÍRER
dosel mi aj tlakomer....a mám pocit že aj minule som fukal moc / tipujem tak 10-11 bar a conti boli doporucené cca max 8,5 BAR/ jak mi to rachlo na diere a skoro som sa zabil
mám pocit či nemám dlhý predstavec....od stredu/šruby/ po stred trubky baranov 11,5cm
sedlo možem ísť hore asi 1cm/
a tie riadítka sa Vám nezdajú moc velké?
ešte dotaz....ak nasadzujem kazetu tak treba namazať ten orech??? ja som nemazal
to zvládnem aj tenučkou ihlu bez rozoberania
Buď to posral fotograf - nielen cesťáčik by mal byť fotený z pravej strany. Alebo to posral perspektívou. Každoprípadne nemám z toho bicykla dobrý a príjemný pocit.
Na ďalší pohľad sa mi nepáči rám, ale rovná hlavná rámová rúra a zužovaná-splošťovaná horná rámová sa podľa mňa k sebe vôbec nehodia.
A možno nie dobrý pocit vyvoláva predok - zdajú sa mi mohutné oblúky s veľkými brzdami, dlhý neutrálny predstavec a vzhľadovo malý rám - ale to môže byť tá vyššie spomenutá perspektíva.
Chcel by som ho vidieť live - možno by som zmenil názor.
spodná a dolná rámová trubka sa zužuju len to není vidieť
velké brzdy- je to tiagra a tá sa robí len jedna
a velkosť rámu je to L ta neviem
a vidla je taká aká na nom bola padnutý nebol takže asi taku GT dával
Máš to fajn. Na chronických rýpačov kašli, hlavne že sa na ňom cítiš dobre.