Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
a ty mu ich poskladáš však , kua tak som sa uz dávno nezasmial
ocuj Breer,v CZ existuje clovek ktory sklada taketo carbony bezne pre ceskych cyklistov,a patria medzi elitu triatlonu,ironmanov,preco by nemohol niekto iny skladat podobne karbony?.....radsej sa nevyjadruj,ked vidis do toho prd
Tak tak maxipayne, 99 percent rámov je vyrábaných v Číne, Thajsku a pod. (lacná pracovná sila) a potom si výrobcovia už dajú iba svoje polepy, tak isto je to aj s karbónovými kolesami. Ale veľa ľudí do toho nevidí a veľa robí aj reklama a oblbujú ľudí.
Tonito nerozčuľuj sa zbytočne nad obmedzencami, tu na mtbikeri je ich dosť, veď všetci nemôžeme byť rozumní, bola by to nuda .
Ináč tie karbónové kolesá mám aj ja, kúpil som si ich pretože najprv som ich skúšal na kámošovom biku, lebo on si ich dal urobiť ešte predomnou a prvé dojmy, no bol som veľmi prekvapený, milo prekvapený aké sú tuhé v porovnaní s Campagnolo Bora Ultra, ktoré som jazdil do minulej sezóny. Potom sme išli spolu s tým kámošom na tréning, najprv som vyšľapal kopec na mojich Shamaloch, potom mi požičal tie kolesá, vyšiel som kopec druhý raz a pri rovnakej tepovke som išiel rýchlejšie. Tak som si zaobstaral aj pre seba.
Strejdo: Daj fotku, ak sa da aj hmotnost, tych poskladanych kolies, co su podla teba tuhsie ako Bora ultra.Aj ked je to subjektivne,je to zaujimave,urcite mas co-to odjazdene (na slusnom materiali), aby si sem taky zaver mohol postnut.A ak mas tie Shamaly plastove moze to skreslovat, ak su na galdach ... hmmm ?
No nepísal by som takéto vyjadrenia keby som nemal čo-to odjazdené, proste pri zábere boli tuhšie, mám 85 kíl, takže pri mojej hmotnosti sa tá tuhosť kolies prejaví viac, ako pri 70 kilovom, ale ako hovoríš, je to môj subjektívny názor. Shamaly mám plášťové, ale na plášťovkách Tufo S3 Lite a na tých karbónoch sú galusky Tufo Hi-C Carbon. Plášťovky S3 Lite majú 280g a galusky Hi-CC majú 260 g.
[quote=""]Tak tak maxipayne, 99 percent rámov je vyrábaných v Číne, Thajsku a pod. (lacná pracovná sila) a potom si výrobcovia už dajú iba svoje polepy, tak isto je to aj s karbónovými kolesami. Ale veľa ľudí do toho nevidí a veľa robí aj reklama a oblbujú ľudí.
Tonito nerozčuľuj sa zbytočne nad obmedzencami, tu na mtbikeri je ich dosť, veď všetci nemôžeme byť rozumní, bola by to nuda .
Na to, že si kúpil pred časom ridley preoblečený za tarmac si akýsi múdry...
DDD Aaaa, vidíš tonito, ďalší šašo sa ozval.
marp ty sa len pekne staraj o svoje boľavé kolienka, či už si na invalidnom, že máš toľko času riešiť biky druhých?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ty ma uz dost series.Ja som nieco take povedal?Ty si ale dobre *****Aj teraz sa smejes???
činania lietaju do kozmu a mi poletíme akurát tak do prdele
Tonito nerozčuľuj sa zbytočne nad obmedzencami, tu na mtbikeri je ich dosť, veď všetci nemôžeme byť rozumní, bola by to nuda
Ináč tie karbónové kolesá mám aj ja, kúpil som si ich pretože najprv som ich skúšal na kámošovom biku, lebo on si ich dal urobiť ešte predomnou a prvé dojmy, no bol som veľmi prekvapený, milo prekvapený aké sú tuhé v porovnaní s Campagnolo Bora Ultra, ktoré som jazdil do minulej sezóny. Potom sme išli spolu s tým kámošom na tréning, najprv som vyšľapal kopec na mojich Shamaloch, potom mi požičal tie kolesá, vyšiel som kopec druhý raz a pri rovnakej tepovke som išiel rýchlejšie. Tak som si zaobstaral aj pre seba.
Tonito nerozčuľuj sa zbytočne nad obmedzencami, tu na mtbikeri je ich dosť, veď všetci nemôžeme byť rozumní, bola by to nuda
Na to, že si kúpil pred časom ridley preoblečený za tarmac si akýsi múdry...
marp ty sa len pekne staraj o svoje boľavé kolienka, či už si na invalidnom, že máš toľko času riešiť biky druhých?
No ako maxipayne, už kúpené kolesá, či ešte sa rozhoduješ?
No ako maxipayne, už kúpené kolesá, či ešte sa rozhoduješ?
už na nich 2 týždne jazdím..fulcrum 5