Neviete poradit kde v BA sa da v pohode umyt bajk. Skusal som jednu umyvarku ale tam ma odbili ze oni nemozu umyvat olejom znecistene veci. Vedro a kefka je OK, ale potreboval by som poriadne oplachnut bajk (kupelna je mala) a naozaj clovek nema vzdy cas rozobrat bajk a poriadne ho vydrhnut.
Diky moc.
A druha vec: SUCHOU handrou to utieras??? Po prve si narobis skrabance, po druhe rovno davas dole aj ten vosk. Ak takto umyvas aj auto, tak dakujem pekne.
Ak nepochopis ani potom, pozri sa na tvoj skvelo udrziavany a navoskovany ram proti svetlu. Potom sa snad rozsvieti.
jurot: retaz namazes v pracke? To akoze si do pracky nalejes olej namiesto cistica a prebehnes retazou cez pracku?
P.S. Ten lacov postrekovac sa mi velmi paci. Mozno sa k tomu niekedy dokopem (uz som nasiel obchod co mam denne takmer cestou).
Chytil som sa skor Hellboyovho vyjadrenia o drahom autovosku (ktory podla jeho posledneho postu kupuje v zahradnictve? - fakt som zmateny). Drahy autovosk je podla mna 3M, Collinite, Dodo Juice, Meguiars, Zymol, Swisswax...
A druha narazka bola na SUCHU handru. Jasne, ze ked ten ram/karoseriu namocim, tak sa vsetok ten bordel lahsie zosmykne dole ked je tam vrstva vosku.
Takze voskovat ano, sucha handra v ziadnom pripade.
Ak ano, som ochotny sa ospravedlnit a suchou handrou ti vylestit trubku.
ou, aký olej používaš? použitý McDonald? mňa by tento spôsob vo veľmi krátkom čase zruinoval
Inak uz sme fakt mimo povodneho zamerania temy - autor sa chcel dozvediet ci je nejaka pumpa/umyvarka pod lesom a my tu riesime sposoby rucneho osetrovania bajkov. Pomaly asi aj staci.