Veď si kukni v popise. Sorry ale mal by si sa naučiť používať internet pretože na všetky tvoje otázky bola doteraz odpoveď ktorú si mohol nájsť do 5 sec.
este voditko ,, to akurat zhanam ,, ale zatial sa mi dari len z UK a DE ,, u nas a v CZ som nasiel iba spolu s napinakom a ja potrebuje len voditko s uchytom na sedlovu trubku
-Timooo ak mas vzadu 8 koliesok,pastorkov a na klukach mas trojprevodnik, keby si chccel pouzit ten stredny prevodnik ano mal by byt v linke so 4. kolieskom vzadu.
-Ak chces z toho trojprevodniku na klukach , ale pouzit ten najmensi tak tam bude asi problem ho dostat do tej linky so 4 kolieskom vzadu.
-Takze mal by si pouzit ten stredny prevodnik na klukach.
Vela zalezi ake mas kluky a kolko zubovy mas ten stredny prevodnik na klukach, ci Ti bude vyhovovat aj pri slapani do kopca. Cize ked budes mat vzadu zaradene najvacsie koliesko voci tomu jednemu strednemu prevodniku.
Jednoprevodník je volovina pre obyčajného jazdca, ideál je 2 prevodník 38/24 a kazera 11-36 pre amatérov, pre trochu výkonnejších jazdcov je super 40/26 a kazeta 11-36 (to mám ja a žiaden prevod mi nechýba)
Robiť jednoprevodník na 32z je hovadina, na ceste ti budú chýbať ťažké prevody a c lese nič nevídeš. Aj tak máš asi kazetu 11-32, že?
Ale keď už tak strašne chceš jednoprevodní, kúp nejkú 36-ku dopredu a dozadu daj kazetu 11-36, ostatné je na draka. Týmto si ale získal iba tie prevody do rýchla, v kopcoch budeš aj tak tlačiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Timooo tu je moja vcerajsia prerabka na mojej Meridke 1x10
http://www.bicycles.sk/shop/komponenty/napinaky-a-rockringy/shaman-graft/3342/
-Ak chces z toho trojprevodniku na klukach , ale pouzit ten najmensi tak tam bude asi problem ho dostat do tej linky so 4 kolieskom vzadu.
-Takze mal by si pouzit ten stredny prevodnik na klukach.
Vela zalezi ake mas kluky a kolko zubovy mas ten stredny prevodnik na klukach, ci Ti bude vyhovovat aj pri slapani do kopca. Cize ked budes mat vzadu zaradene najvacsie koliesko voci tomu jednemu strednemu prevodniku.
Robiť jednoprevodník na 32z je hovadina, na ceste ti budú chýbať ťažké prevody a c lese nič nevídeš. Aj tak máš asi kazetu 11-32, že?
Ale keď už tak strašne chceš jednoprevodní, kúp nejkú 36-ku dopredu a dozadu daj kazetu 11-36, ostatné je na draka. Týmto si ale získal iba tie prevody do rýchla, v kopcoch budeš aj tak tlačiť.