Podľa ceny by to mohli byť aj Extend. Raz som ich testol (XT 775) a nikdy viac. Hlučné, nebrzdili dobre a aj samotná zmes bola taká čudná, ako keby stále mastná/sklovitá... Samozrejme, tým nezatracujem tie v odkaze vyššie.
Tie Jagwire mám teraz na prednej brzde, oproti originálnym avidom mi zatial držia skoro trojnásobne dlhšiu dobu, zaujímavé. Ale keďže mi po dlhšom zahriatí pískajú tak ich vymením. Mám doma aj tie Swiss stopy, tak uvidím aká bude zmena.
Tak pridám skúsenosti s tými Swiss Stopmi na prednej brzde, kotúč originál Avid. Po troch-štyroch týždňoch používania výlučne v suchom prostredí sú zrelé na výmenu... Brzdili dobre, nepišťali. Ale pomer cena/výdrž nie je príliš priaznivý. Asi veľa brzdím a organická zmes nie je pre mňa.
Zvyšné 3 páry musia do konca roka vydržať a potom skúsim niečo iné.
Ono je to asi nejaká mäkká zmes, keďže v okolí brzdy mám vždy plno takých tých čiernych čiastočiek (neviem ako to ináč pomenovať).
Kotúče by som si chcel zmeniť, ale tie stále držia. Chcel by som totiž nejaké pekné s červenou strednou časťou.
Včera som vymenil kladky v prehadzovačke za červené, takže chcem v podobnom duchu pokračovať Že dlho nevydržia mi nevadí, ale pekne sa na ne pozerá
Tomino115 co si nakoniec kupil?
Sice to hned nepotrebujem, ale zacinam si robit prehlad, co kupit, pozrel som ponuku na kupkole aj suncycle....na starych XT brzdach mam nieco z ebay za par susnov: brzdia, neoopotrebovavaju sa moc
Tak rozmyslam, ci vyhadzovat 15-20e za nieco z lokalnych shopov alebo poriesit nieco ako vukie lacnejsie z netu
Roman, najprv som mal GoldFreny za 12e, nejak ma nenadchli, výdrž cca 2000 km, teraz mám sintrované Avidy za 15,50e , mali by vydržať trocha viac, aj keď sú trocha hlučnejšie a dlhšie sa zahrievajú.
Tomino115 co si nakoniec kupil?
Sice to hned nepotrebujem, ale zacinam si robit prehlad, co kupit, pozrel som ponuku na kupkole aj suncycle....na starych XT brzdach mam nieco z ebay za par susnov: brzdia, neoopotrebovavaju sa moc
Tak rozmyslam, ci vyhadzovat 15-20e za nieco z lokalnych shopov alebo poriesit nieco ako vukie lacnejsie z netu
Pani, dakujem za feedback. Poznamcim si
Vlado, na fulle mam avidy, tak mi XT platnicky nepomozu ) Na XTcka som kupil par pod 10$ z ebay-u a funguju a vydrzali tisicky km (mam pocit, ze maju aj vacsiu vydrz ako originaly co tam boli) a este stale su na HT a vydrzia este dlho
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takže v pohodě Jagwire
http://www.kubicasport.eu/produkt/3212/Brzdove-platnicky-na-AVID-ELIXIR-organic/ neviem co su zac,,ale skus len odhadnut
palo: ešte nie sú zjazdené na 100%, ale veľa im nechýba.
Na včerajšom výjazde sa mi na poslednom strmšom zjazde nejak divne ozývali brzdy. Predpokladal som, že doštičky to už majú teda za sebou. Po necelých dvoch mesiacoch na prednej brzde, opäť výmena. Za tú ich fajn cenu mi to ani nevadí. Nejaké menej kvalitné asi boli, či mäkká zmes, či veľa brzdím?
http://www.ebay.co.uk/itm/4-Pairs-8Pads-KEVLAR-Avid-Elixir-Bike-Disc-Brake-Pads-/190709370012?pt=UK_sportsleisure_cycling_bikeparts_SR&hash=item2c672a0c9c
Ono je to asi nejaká mäkká zmes, keďže v okolí brzdy mám vždy plno takých tých čiernych čiastočiek (neviem ako to ináč pomenovať).
Kotúče by som si chcel zmeniť, ale tie stále držia. Chcel by som totiž nejaké pekné s červenou strednou časťou.
Včera som vymenil kladky v prehadzovačke za červené, takže chcem v podobnom duchu pokračovať
Roman mne sa osvedcili tieto platničky: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-dosticky-shimano-xt785-resin/4303
Ked mi poslal Matuš namiesto týchto xt tieto: http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-dosticky-swiss-stop-xtr-985-/3590 tak som sa potešil. Po nahodení na bike a odjazdení výjazdov som bol strašne sklamaný z týchto swiss stopov. Kedze su drahsie som si myslel, že budu aj lepsie. Pre mna neboli. A preto ostávam verný týmto XT platničkám do 9€. Pre mna idealna volba.
Vlado, na fulle mam avidy, tak mi XT platnicky nepomozu