praveze nemusis ho vypit hned zas to zavres(mal som taky sudok a pil som ho 2dni) ale mozes to pit 3-4 dni aj viac akorar ten posledny polliter uz je taky trosku vysumeny
na sme.sk vysiel dost neskoro clanok Slovenské pivo tentokrát porazilo v súboji české ale ide hlavne o diskusiu vela zaujimavych nazorov ale
hlavne som sa dozvedel kde aj u nas dostanem pivo Svijany a uz hladam volny termin kedy pojdem okostovat
To nalavo je trava pre macku
Ja som zase neskusal toho kocura. Uz som o nom ale pocul.
Sessler je vyborny. Ak nechodievas do trnavy, mozem ti niekedy priniest na kostovku.
No to by bolo supr. Tak ak pojdes najblizsie, zober mi pls take 4 flasticky neakeho svetleho. Tmave mi v lete moc nereze.
Robia klasicke leziaky ? Ci aj nieco ine ?
No uz by malo Jedno som uz dorazil. Inak svojim sposobom je to trochu podobne tomu Kocourovi. Ten slad brutal dominuje.
Napr ten Stupavar je uplne iny. Neporovnatelne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je to leziak ceskeho typu 13stka, vyrobeny zo surovin - jacmenny slad. surogovany medom do primaru, kvaseny spodne pri 11 stupnoch
hlavne som sa dozvedel kde aj u nas dostanem pivo Svijany a uz hladam volny termin kedy pojdem okostovat
btw bol som dnes staveny v hostinci u zeleneho stromu v Marianke a capuju tam okrem ineho 14tku Kocour. Stoji za skusku.
http://www.pivovar-kocour.cz/
Ja som zase neskusal toho kocura. Uz som o nom ale pocul.
Sessler je vyborny. Ak nechodievas do trnavy, mozem ti niekedy priniest na kostovku.
Robia klasicke leziaky ? Ci aj nieco ine ?
(z ich stranky som sa vela nedozvedel..)
14° svetlý ležiak
13° tmavé
obcas nejaky special
Zacal som tou 11,5. Mozno vecer este udrem tu 20tku
Napr ten Stupavar je uplne iny. Neporovnatelne.