Ako ťa taká somárčina mohla čo i len napadnúť? Napíšeš drbnutú vetu a myslíš si, že to zľahčíš smajlíkom?
Doporučujem ti, aby si si sadol na bicykel, drbol sa o zem v 60 kilometrovej rýchlosti a potom v nemocnici ukázal doktorom a rodine smajlíka. Porozmýšľaj, na ktoré oddelenie ťa zavrú?
Mne sa pacil ten ujo v studiu co dal hlasku ze na olympiade nemoze startovat Sagan na tom jeho tourminatorovom bicykli a ze tie napisy budu musiet osmirglovat.... hehe
Nemajú SRAM, zle vidíš ? Campagnolo ovládlo 4. etapu. Víťaz včerajšej 4. etapy André Greipel (Nem.) z tímu Lotto-Belisol jazdí Campagnolo plus Campagnolokolesá a tak isto druhý v tejto etape Alessandro Petacchi (Tal.) z tímu Lampre-ISD taktiež jazdí Campagnolo plus kolesá Fulcrum
Peťo Sagan bol aj na titulke februárového čísla časopisu ProCycling a vo vnútri bol článok, ktorý tiež stojí za prečítanie. Malá ukážka:
"For Example, take exhibit one. It's 17 January 2010 at the Cancer Council Helpline Classic. Lance Armstrong is riding in his new RadioShack colours and the eyes of the world are upon him. Peter Sagan is riding his first professional race. He says: "I just remember that Armstrong attacked, so I thought it would be pretty cool if I tried to get across to him. That's all really." That's all? Only if we were to suppose that a 38-year-old, seven-times Tour de France winner swapping off with a boy half his age isn't so very unusual. Armstrong declared himself astounded by Sagan's strength but more was to come."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale hlavne ze sa nasi nestrepali
Tuším, že Grarministi nemajú SRM
Neurážaj ma prosím ťa, áno? Ten smajl som dal asi načo na konci vety? Mne sa tvoje príspevky tiež niekedy nepozdávajú a nepýtam sa ťa či si drbnutý...
Doporučujem ti, aby si si sadol na bicykel, drbol sa o zem v 60 kilometrovej rýchlosti a potom v nemocnici ukázal doktorom a rodine smajlíka. Porozmýšľaj, na ktoré oddelenie ťa zavrú?
Nemajú SRAM, zle vidíš ? Campagnolo ovládlo 4. etapu. Víťaz včerajšej 4. etapy André Greipel (Nem.) z tímu Lotto-Belisol jazdí Campagnolo plus Campagnolo kolesá a tak isto druhý v tejto etape Alessandro Petacchi (Tal.) z tímu Lampre-ISD taktiež jazdí Campagnolo plus kolesá Fulcrum
Inak dajte si http://www.sram.com hneď na úvodnej stránke im tam robí reklamu Peter Sagan na SRAM Red, ako víťaz 1. etapy TdF
http://www.theroaddiaries.com/2012/07/01/first-tour-de-france-first-victory-bike-review/
http://www.bikeradar.com/blog/article/opinion-the-future-is-sagan-34490/
http://www.theroaddiaries.com/wp-content/uploads/2012/07/Liquigas-Cannondale-SRAM-RED-crankset1.jpg - nevedel som, že SRAM kúpil Cannondale, tie "SRAM RED-Black Edition" kľuky mi pripadajú byť celkom ako Cannondale Hollowgram. Asi teda mysleli prevodníky...
"For Example, take exhibit one. It's 17 January 2010 at the Cancer Council Helpline Classic. Lance Armstrong is riding in his new RadioShack colours and the eyes of the world are upon him. Peter Sagan is riding his first professional race. He says: "I just remember that Armstrong attacked, so I thought it would be pretty cool if I tried to get across to him. That's all really." That's all? Only if we were to suppose that a 38-year-old, seven-times Tour de France winner swapping off with a boy half his age isn't so very unusual. Armstrong declared himself astounded by Sagan's strength but more was to come."