Sony Ericsson, ale neviem aký model. Kupoval som ho len kôli foťáku v ňom, aby som to mal v jednej škatulke. Inak volám raz v týždni (niekedy ani to nie) a SMS nepíšem. A toto na ňom najviac využívam : budík, prisvietenie a samozrejme foťák. Takže využívam asi 3% z toho čo ponúka .
Samsung Galaxy S2, custom ROM ICS... Tesim sa na JB
Pri treningu pouzivam Edmondo sport tracker . Parkrat som vyuzil aj Google maps, ked som sa trochu stratil a nevedel ktorym smerom sa mam habat :rolf:
Mal som motorolu defy ten bol super, velkost akuratna, odolny bol, nedostatok mal hadam len displej slaba viditelnost na svetle a slaby fotak, ale stratil som ho a teraz ma Samsung galaxy S2, ten je fajn ale uz je to moc velke.
Dakedy dávno to boli Sagem, Ericsson, potom dlho-dlho Nokia a momentálne Samsung Galaximini ale už sa neviem dočkať kedy sa ho zbavím a prejdem opäť na Nokiu.
Neviem, aky ma vyznam tento trend staleho zvacsovania mobilnych telefonov...vsak mobil vymysleli preto, aby sme so sebou nemuseli vlacit nic velke a aj napriek tomu to ide opacnym smerom Niektore dnesne mobily sa uz nezmestia ani do vrecka nohavic...
Tak tak, pamätám časy keď mi moja 486 nevládala prehávať mp3-ojky a hocijakú inú činnosť popri. Teraz to zvláda barsjaká krpatá krabička . To nebudem spomínať 286 a 8-bity čo boli doma .
...už sa neviem dočkať kedy sa ho zbavím a prejdem opäť na Nokiu.
Nokiu?? Preco ist na low end / midd end??? Ich nove "top" modely nie su totiz ziadna vyhra. Vsade reklamuju nove Lumie, kde mas WP 7,5. O tom ze za chvilu tu bude WP8 nikde ani slychu a taktiez ti nikto nepovie, ze upgrade na WP8 pre dnesne Lumie (vratane Lumie 900) nebude mozny.. Maximalne dostanes nejaky trapny value pack.. A po vydani WP8 bude klesne hodnota dnesnych Lumii na max 100€, iba vdaka tomu, ze budu mat operacny system, ktory sa uz dalej nebude rozvijat a vyvojari pren prestanu pisat nove aplikacie, lebo radsej ich urobia pre WP8..
Ano je... Ale fakt si neviem predstavit, preco sa niekto tesi na Nokiu Najme ked je v takych srackach v akych je...
Ale kazdy mame ine preferencie na telefon...
Presne tak, každý máme iné preferencie na mobil. Samsung galaxy mini je otrasný (aspon pre mna) vo funkciách. Kým na nokii dosiahneš požadovaný úkon jedným klikom tu treba prejsť x krokov. Už len ked chcem preposlat tu istu sms/mms tak to nejde a treba písať celé znova (možno to len ja neviem)Minimálne toto ma dost vytáča a nespomínam dalsie nedostatky, uplné základné veci čo u tohto mobilu nejde. A nehovorím kolkokrát sa uplne zruší hovor po zdvihnutí alebo v priebehu hovoru. Možno zlý model, kus - neviem ale už Samsung nechcem a lutujem že som sa na to dala nahovoriť.
Zas uznávam ze Galaxy Mini nie je bohvie co... Android ma tiez svoje specifika..
Preposlanie SMS Android - 1. dlhsie pordzim prst na texte spravy - vybehne okno Moznosti spravy - 2. vyberiem Poslat dalej a je to... to su 2 dotyky.
Nokia6120c - na 3 dotyky tlacitka. (otvotit SMS (neratam) -1. Volby -2. naklikat sa na moznost Poslat dalej - 3. potvrdit poslanie dalej)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nokia 9500 Communicator
Nokia E90 Communicator
Nokia N90
Pri treningu pouzivam Edmondo sport tracker
Nokiu?? Preco ist na low end / midd end???
Ale kazdy mame ine preferencie na telefon...
Preposlanie SMS Android - 1. dlhsie pordzim prst na texte spravy - vybehne okno Moznosti spravy - 2. vyberiem Poslat dalej a je to... to su 2 dotyky.
Nokia6120c - na 3 dotyky tlacitka. (otvotit SMS (neratam) -1. Volby -2. naklikat sa na moznost Poslat dalej - 3. potvrdit poslanie dalej)