Čaute nedavno som si kupil bike kenzel shade bx ... urobil som chybu že som ho kupil ale to už je jedno je (bola) na ňom vidlica suntour xct v4 ale po dvoch týždňoch jazdenia sa mi zasekla .. v servise mi povedali že mam kupiť novú vidlu .. že je na tom tak zle že sa to neoplati opravovať ... ale neviem si vybrať .. pls poradte mi chlcel by som niečo do 150 euro
Neoplatí? snád je na to záruka, či? tiež sa mi po 3 týždňoch odporúčal SR Raidon, poslal som ho do P-L Oslany a za 10 dní bola doma vyreklamovaná.. Nové veci si kupujem preto, že musia niečo vydržať. Aj ked to je nejaká treťotriedna vidla, proste reklamuj.
Nerozmyslaj nad novou a chod to este raz reklamovat. Predpokladam, ze 150E je hadam aj polovica toho co si za ten bike dal...
Trvaj na oprave alebo vymene vidlice za novu. Ak sa budu branit,tak:
§ 18 ods. 7 zákona č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa
(7) Ak spotrebiteľ reklamáciu výrobku uplatnil po 12 mesiacoch od kúpy a predávajúci ju zamietol, osoba, ktorá reklamáciu vybavila, je povinná v doklade o vybavení reklamácie uviesť, komu môže spotrebiteľ zaslať výrobok na odborné posúdenie. Ak je výrobok zaslaný na odborné posúdenie určenej osobe, náklady odborného posúdenia, ako aj všetky ostatné s tým súvisiace účelne vynaložené náklady znáša predávajúci bez ohľadu na výsledok odborného posúdenia. Ak spotrebiteľ odborným posúdením preukáže zodpovednosť predávajúceho za vadu, môže reklamáciu uplatniť znova; počas vykonávania odborného posúdenia záručná doba neplynie. Predávajúci je povinný spotrebiteľovi uhradiť do 14 dní odo dňa znova uplatnenia reklamácie všetky náklady vynaložené na odborné posúdenie, ako aj všetky s tým súvisiace účelne vynaložené náklady. Znova uplatnenú reklamáciu nemožno zamietnuť.
Po slovensky povedane: Povedz im ze ked to neopravia alebo nevymenia, das to na odborne posudenie a zo zakona su ti povinni uhradit vsetky naklady s tym spojene (co bude viac ako cena novej vidlice...)
Keď je tu už téma okolo vidlíc chcel by som sa spýtať za lockout systém či sa dá každý vidlica ktorá má lockout systém dať aj na rajdy , aj keď mám jeho zapnutie a vypnutie len na vidle ,,, díky za pomoc
Nechcem zakladať novú tému ale dnes som chcel zhodiť vidlicu ale nejde kukal som aj na ivelo.cz tam je písane buchnúť po krku cez drevo kladivom a malo by to isť ale nejde bolo tam aj trochu hrdze to som očistil poraďte prosím. Ďakujem
Keď je tu už téma okolo vidlíc chcel by som sa spýtať za lockout systém či sa dá každý vidlica ktorá má lockout systém dať aj na rajdy , aj keď mám jeho zapnutie a vypnutie len na vidle ,,, díky za pomoc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak bike nebol novy, tak RS Tora, SR E*****n, alebo nieco z bazaru v normalnom stave.
Trvaj na oprave alebo vymene vidlice za novu. Ak sa budu branit,tak:
§ 18 ods. 7 zákona č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa
(7) Ak spotrebiteľ reklamáciu výrobku uplatnil po 12 mesiacoch od kúpy a predávajúci ju zamietol, osoba, ktorá reklamáciu vybavila, je povinná v doklade o vybavení reklamácie uviesť, komu môže spotrebiteľ zaslať výrobok na odborné posúdenie. Ak je výrobok zaslaný na odborné posúdenie určenej osobe, náklady odborného posúdenia, ako aj všetky ostatné s tým súvisiace účelne vynaložené náklady znáša predávajúci bez ohľadu na výsledok odborného posúdenia. Ak spotrebiteľ odborným posúdením preukáže zodpovednosť predávajúceho za vadu, môže reklamáciu uplatniť znova; počas vykonávania odborného posúdenia záručná doba neplynie. Predávajúci je povinný spotrebiteľovi uhradiť do 14 dní odo dňa znova uplatnenia reklamácie všetky náklady vynaložené na odborné posúdenie, ako aj všetky s tým súvisiace účelne vynaložené náklady. Znova uplatnenú reklamáciu nemožno zamietnuť.
Po slovensky povedane: Povedz im ze ked to neopravia alebo nevymenia, das to na odborne posudenie a zo zakona su ti povinni uhradit vsetky naklady s tym spojene (co bude viac ako cena novej vidlice...)
Je tam narezaná kužeľová podložka, po dotiahnutí sa stiahne a celé to potom drží na nej...
nie