Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
v zoborskej casti Tribeca uz zase uradovala epidemia zvana "lesnici", zapratavaci chodnikov, a samozrejme aj dazd...ak to takto pojde dalej, niektore tradicne trasy budu pomaly nezjazdne.....
zajtra doobeda sa chystám na Gýmeš tak ak by niekto chcel tak mi tu napíšte a dohodneme sa.
Pre GALIPE: môžem ťa poprosiť poslať mi nejakú trasu na Žibricu z garminconect ??? ďakujem
A čo máš so Žibricou? Na Žibricu s bajkom nevylezieš. Upresni svoju požiadavku.
Ak chceš na Gýmeš, šuchni to cez sedlo pod Žibrickou a potom vpravo lesnou cestou na Žirany. (napojíš sa na červenú turistickú)
Pre GALIPE: môžem ťa poprosiť poslať mi nejakú trasu na Tríbeč z garminconect ??? ďakujem
Garminconect nepoužívam. Máš to v prílohe ako ako GPS formát. Ak potrebuješ konvertovať, stiahni si RouteConverter.exe
Dá sa ísť aj turistickou zo sedla pod Medvedím vrchom (koniec asfaltky)
No, možností je viacej ale tá cez sedlo pod Tribčom sa mi najviac páči. Vyvaruj sa turistickým trasám. Tam hore sú veľmi strmé-nezjazdné. Choď v smere mojej jazdy. Je to celé bikom zjazdné. Ty zrejme oceníš cesty mimo asfalt. Nájdeš ich vďalších GPS záznamoch. Niečo si z nich skombinuj.
Peto, vedel by si mi to prosim ta poslat aj nejak v JPG? nemam ziadnu navigaciu..hlavne tam to v okoli tribeca, uz dlhsiu dobu by som to tam chcel vyskusat inak ako len do toho sedla, len nemam odvahu tam niekde odbocit, aby som sa nezamotal dik
Galipe:
Ďakujem ti, skusim ten "tribeč sedlom". ale aj na ostatné pride čas
najprv som chcel isť po turistickej, ale tak že sa teba opýtam na nejaký tip.
a ty by si nešiel na taký nedeľný pojazd?
Pani, dame zajtra nejaky vyjazd na Pyramidu ? Tak o 16-17 hod? GaliPe54 ten kto ti minule kyval z toho cerveneho SUVcka pri prechode pri Mlynoch som bol ja
Edit : nikto sa neozval tak idem skôr a sám.
Edit2: Super pocasie bolo, dobre som si zajazdil a neskutocne vela bikerov som dnes stretol http://connect.garmin.com/activity/215709502
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Galipe, hmm?
Hmm?
Ak budem v NR a bude OK počasie, dám vedieť.
Pre GALIPE: môžem ťa poprosiť poslať mi nejakú trasu na Žibricu z garminconect ??? ďakujem
Ak chceš na Gýmeš, šuchni to cez sedlo pod Žibrickou a potom vpravo lesnou cestou na Žirany. (napojíš sa na červenú turistickú)
Garminconect nepoužívam. Máš to v prílohe ako ako GPS formát. Ak potrebuješ konvertovať, stiahni si RouteConverter.exe
Dá sa ísť aj turistickou zo sedla pod Medvedím vrchom (koniec asfaltky)
No, možností je viacej ale tá cez sedlo pod Tribčom sa mi najviac páči. Vyvaruj sa turistickým trasám. Tam hore sú veľmi strmé-nezjazdné. Choď v smere mojej jazdy. Je to celé bikom zjazdné. Ty zrejme oceníš cesty mimo asfalt. Nájdeš ich vďalších GPS záznamoch. Niečo si z nich skombinuj.
Alebo si to otvor v Google Earth (po nainstalovani).
Mimochodom: Vdaka za trasy... tiez mame v plane tam niekedy vyrazit.
Ďakujem ti, skusim ten "tribeč sedlom". ale aj na ostatné pride čas
najprv som chcel isť po turistickej, ale tak že sa teba opýtam na nejaký tip.
a ty by si nešiel na taký nedeľný pojazd?
Edit : nikto sa neozval tak idem skôr a sám.
Edit2: Super pocasie bolo, dobre som si zajazdil a neskutocne vela bikerov som dnes stretol http://connect.garmin.com/activity/215709502