týždeň pred akciou sa mi pokazil drôtový tachometer tak som riskol a kúpil ten bezdrôtový z LIDL-u...v pivnici som bol asi 1 h kým som nastavil ten snímač a magnet tak, aby to snímalo dobre ale už to funguje ako má...rýchlosť ukazuje presne (na rovnakých miestach rovnako ako starý), bol v daždi aj max. teplotu ukazuje 38,8°C (stál na takom mieste kde priamo na neho pieklo Slnko) a v pohode...
ale niekedy dlhšie trvá kým sa preberie (jazdím a ukazuje stále 0 km/h)...tak si pojazdím pár kolečiek a už to ide...a nevýhoda je, že musím stlačiť SET/MODE keď chcem aby sa prebral zo standby režimu (hodiny) - sám sa neprebrie (ale tak to píše aj v návode)
Mne ten tachometer odisiel, raz som ho chcel zapnut a odvtedy nejde. No neviem kde mam blocek. Bolo by fajn, keby sa nasiel niekto, kto by mi poskytol blocek . lidl v KE.
Ja ten bezdrotovy tacho chvalim za tu cenu to je dobre(30funkcii-kupeny pred pol rokom),no má jednu obrovskú nevýhodu = Max. pocet najazdených km je 999.99 a to je strašne malo.Tak som dal Dáta pre druhy bicykel a už som na 680km.ked bude aj na druhom móde 999.99 pôjdem ho reklamovať že neukazuje rychlost a bude to a kúpim si nejaký čo ukazuje do 9999.99 alebo dokonca neviem či existuje aj 99999.99 km ale to už asi nie ...predsa to nieje auto ....a k tým Hodinkam s pulzmetrom.Ked som prišiel domov z dovolenky tak som našiel v shranke ten leták a to bola nedeľa okolo 20:20 tak som hodil kufor, sadol na bajk a išiel do lidlu...Jasneze nemali nič ...Neviem či je dobre že ho nemám či to nebol šrot...Budem čakať na dalsi Cyklo tyzden
tak potom ten spred roka určite nieje rovnaký ako tohto roku lebo mne v TOTALODO výchádza, že limit je minimálne 9999,99 (dali sa tam zadať už svoje najazdené kilometre - zadal som si tam svoje (boli vtedy nad 1000) a teraz tiež veselo pokračujem)
v TRIPDIST si niesom presne istý ale kým je počet dvojciferný (napr. 50) tak ukazuje aj presne metre (tisíciny kilometra)...nad 100 som neskúšal
Skús už radšej popozerať nejaký Treksport napr. Odin 28 litrový
pripravený aj na rezervoár. Vydrží čosi, dobrý materiál, rýchlo schne, prípadne tam môžeš mať aj pláštenku keď prší. Ja mám nejaký Treksport kde mám vystuženú chrbtovú časť a air system, čiže nech mám v ruksaku čokoľvek, neomína ma to. Keď hodím zrkadlovku do batohu z lidla, tak ju cítim medzi platničkami chrbta!
osobne mám Treksport Netback a teraz som sa až dozvedel (po asi 2 rokoch), že je to cyklistický batoh
Ked chces nieco dobre na turistiku/bike a aj s komorou pre zrkadlovku a vodny vak, tak potom mozem odporucit http://products.lowepro.com/product/Photo-Sport%20200%20AW,2271.htm. Mam ho od januara a nemozem si ho vynachvalit. Pohodlny, dostatocne velky, nepremokavy + plastenka. A na svoju velkost asi aj dost lahky.
Ja som sa ulakomil na tú trekingovú softshell bundu (modrú....čierna bola krajšia, ale mala kapucňu ktorá sa nedala odobrať a ja kapucňe neznášam ). Chcem to nosiť na bike do práce v jeseni. Sedela mi veľkosť L, ale keďže na výšku 183cm bola krátka, tak som musel vziať väčšiu (a dlhšiu, čo na bicykel príde len a len vhod) XL. Má tiež sťahovanie v páse, čo som tiež požadoval. Tak uvidím...
Jednu cyklistickú softshell z Lidla už mám a nemôžem sa sžažovať, jazdím v nej v jeseni a na jar.....a spokojnosť .
To oblečenie z Lidla sa mi páči. Mám doma kopec vecí kupovaných práve v Lidli a funkčne je to naozaj na dosť vysokej úrovni a cena je tiež veľmi dobrá. Ak ma pamäť neklame tak niektoré cykloveci z Lidla mám už 3 alebo 4 roky a zatiaľ je všetko OK, nič sa nezodralo,nič sa napotrhalo a dokonca ani častým praním sa nezmenil tvar a vlastnosti.
Uff, tak to neviem . Ja ju nosím na jeseň a na jar, hlavne kôli celkom dobrej izolácii, chlad sa nedostane na telo a to je u mňa prvoradé ...pravdupovediac dážď ma v nej ešte nechytil, maximálne mrholenie.
Edit: spomenul som si že z Adleru mám jednu nepremokavú bundu do dažďa ktorá sa zloží do malej tašky a dá sa nosiť vo vrecku. Ale nevyhovuje mi veľkosť, L je dobré ale krááátke na chrbte.....a XL je dostatočne dlhé, ale zasa už veľké na páse.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale niekedy dlhšie trvá kým sa preberie (jazdím a ukazuje stále 0 km/h)...tak si pojazdím pár kolečiek a už to ide...a nevýhoda je, že musím stlačiť SET/MODE keď chcem aby sa prebral zo standby režimu (hodiny) - sám sa neprebrie (ale tak to píše aj v návode)
v TRIPDIST si niesom presne istý ale kým je počet dvojciferný (napr. 50) tak ukazuje aj presne metre (tisíciny kilometra)...nad 100 som neskúšal
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-3CAF33CE-E1391AF8/lidl_sk/hs.xsl/index_25448.htm
Potrebujem niečo väčšie ako je moj Camelbak + na krátku turistiku, lebo ma nebaví ťahať 40l poloprázdny turistický batoh na 3-4 hodinové túry..
pripravený aj na rezervoár. Vydrží čosi, dobrý materiál, rýchlo schne, prípadne tam môžeš mať aj pláštenku keď prší. Ja mám nejaký Treksport kde mám vystuženú chrbtovú časť a air system, čiže nech mám v ruksaku čokoľvek, neomína ma to. Keď hodím zrkadlovku do batohu z lidla, tak ju cítim medzi platničkami chrbta!
osobne mám Treksport Netback a teraz som sa až dozvedel (po asi 2 rokoch), že je to cyklistický batoh
Jednu cyklistickú softshell z Lidla už mám a nemôžem sa sžažovať, jazdím v nej v jeseni a na jar.....a spokojnosť
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-CB09DFFB-1EF962D3/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=25766
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-CB09DFFB-1EF962D3/lidl_sk/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=25766
To oblečenie z Lidla sa mi páči. Mám doma kopec vecí kupovaných práve v Lidli a funkčne je to naozaj na dosť vysokej úrovni a cena je tiež veľmi dobrá. Ak ma pamäť neklame tak niektoré cykloveci z Lidla mám už 3 alebo 4 roky a zatiaľ je všetko OK, nič sa nezodralo,nič sa napotrhalo a dokonca ani častým praním sa nezmenil tvar a vlastnosti.
Nepremokneš za dažďa?
Ja som si akúsi v LIDL kúpil, ale voda sa dostala skrz. Tak som teraz nedávno kúpil tuto
http://www.adler.info/sk/SK/eshop/outdoor_outdoor/panske-gents/bunda-panska-softshell-jacket/511/
... za 20€ aj s dopravou. Zatiaľ som ju v daždi nemal, takže neviem, či prepúšťa, ale deklarovaná je ako vodotesná
http://www.adler.info/files/label/SoSh-Label-SK.pdf
Uff, tak to neviem
Edit: spomenul som si že z Adleru mám jednu nepremokavú bundu do dažďa ktorá sa zloží do malej tašky a dá sa nosiť vo vrecku. Ale nevyhovuje mi veľkosť, L je dobré ale krááátke na chrbte.....a XL je dostatočne dlhé, ale zasa už veľké na páse.
a mozes prezradit kde konkretne? dik