---
Dnes mi prisiel e-mail na KGBT '12 ( http://www.kellysgreenbiketour.sk ) .. Neviem kto zo zodpovednych a kedy to tu bude citat, no zaujima ma kombinacia bike + beh, akym sposobom sa to bude vyhodnocovat, ako to bude pocitane ? Vdaka
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
to nevieš že cudzie reči sa nepočuvaju ?
EDIT: uz som ti aj chcel povedat ten cas, ale radsej som to nechal tak
Ako ja fakt neviem kam to speje.. ked si ludia začinaju všimat taketo maličkosti.. a ešte to potom rozoberat aj na fore
Kajuš,
podľa mňa sa nie je za čo ospravedlňovať, jazdíš prvý rok a že si išla pomalšie singláč ako jazdci za tebou je normálne na Tvoje odjazdené km. A hlavne si myslím, že sa dá aj na tom singláči obehnúť ak je niekto šikovný
A mimochodom sú jazdi čo si na štarte ani nepostoja, ale na drzáka si prehodia bike a idú z prvej rady.
Ja som isiel par minut po nej a ta odbocka bola riadne znacena dlhou pasovinou aj sipkou, vid. video v case 6:32 -> http://youtu.be/Kvw-LCW1PT8?hd=1&t=6m32s
Ale verim, ze to v tej rychlosti mohla prehliadnut, kedze hlavna ide vlavo
stalo sa mi to iste, naozaj to tam nejaky "dobrak" preznacil. Sli sme traja v skupinke a kellys pasky boli navesane na cete dolava, aj sipka bola natocena na ten smer tak sme tam samozrejme aj odbocili. Po par sto metroch mierneho zjazdu slo oproti zo 5 bikerov co tiez zle odbocili, zmizlo aj znacenie, museli sme sa teda vratit a skusit ten singel ktory bol spravny. Maraton som isiel prvy krat a trat som vobec nepoznal, je mozne ze "domaci" zamierili automaticky na singel.
Inac super akcia, az na ten start. Stal som asi v 5-tej lajne aj tak bolo predo mnou zopar vyletnikov, tie koridory by to mozno vyriesili, ale to je uz na inu diskusiu.
Kajuš, nemyslím to osobne, no presne toto je jedna z príčin problému, ktorý tu na posledných stranách riešime.
Pomalší pretekári sa preventívne postavia dopredu, aby im nikto nezavadzal.
Takto ich síce nikto nebrzdí, no oni brzdia x ďalších jazdcov. Ak by sa pritom postavili trocha viac dozadu, stále by ich nikto nebrzdil, no ani oni by nezavadzali ostatným.
Toto je však problém takmer na každom masovejšom závode.
ked tak kritizujete bikerky ze zavadazaju tak napr.
bikerka, ktora ma sancu byt do 3 miesta sa ma postavit kam, ak casovo je medzi muzmi na 50-60 mieste, ale jej konkurentka stoji na starte v prvych liniach? niektorym mozno zavadzia, ale ma v svojej kategorii sancu na bednu
Ja som isiel par minut po nej a ta odbocka bola riadne znacena dlhou pasovinou aj sipkou, vid. video v case 6:32 -> http://youtu.be/Kvw-LCW1PT8?hd=1&t=6m32s
Ale verim, ze to v tej rychlosti mohla prehliadnut, kedze hlavna ide vlavo
ako som pisal v prvej reakcii na maraton - ta sipka bola urcite otocena zlym smerom pred singlom v case mojho prejazdu (pred tebou
Lenže toto sú 2 neporovnateľné preteky. Greenbike je krátky a rýchly (o krátkej trase ani nehovorím), na Horalovi môžeš štartovať na Lejzi a Krejzi aj zozadu.
Triki snáď mi nechceš nahovoriť, že by sa ich udržala, tých TOP chlapov až do stúpania a nebodaj ich tam predbehla, aby ich "mohla" brzdiť.
...pri tej jej konkurencii v kategorii ju bedna neminie ani na konci balika
...na 17 ci 18 rokov jej to aj tak dobre slape...
koho si pustila? 6 sme isli za tebou cely singlac. obehli sme ta az za singlacom kde zacal kopec
podľa mňa sa nie je za čo ospravedlňovať, jazdíš prvý rok a že si išla pomalšie singláč ako jazdci za tebou je normálne na Tvoje odjazdené km. A hlavne si myslím, že sa dá aj na tom singláči obehnúť ak je niekto šikovný
A mimochodom sú jazdi čo si na štarte ani nepostoja, ale na drzáka si prehodia bike a idú z prvej rady.
rad by som si pozrel to obiehanie na tom singlaci. jazdim aj zjazdy ale tam by som si to netrufol cez tie stromy a zraz. tam je to cisty singlac. presne na sirku jedneho.
v kalnici ked zakrical niekto rychlejsi tak sme sa pratali aj do lesa aby nas obehol.
ono je to dosti jedno uz, ale ked budes mat cas tak chod dole kopcom a skus bez brzd. tie pady az tak nebolia, a ked ides rychlejsie tak sa bike sam lepsie drzi v stope...
ale na Tvoj vek klobuk dole, keby to bol len pretek do kopca tak nemam sancu.
V Svatom Juri ti ten tachac nesiel ak sa dobre pametam
Obiehat sa tam dalo, nemal som s tym problem ja, ani napriklad tmax, nie hned, ale stacilo chvilu pockat.
Ked si mal s nou taky problem, preco si jej to nepovedal priamo na trati, alebo v cieli ? ci nechavas si to na forum, kde Ta nikto nepozna a mozes pindat na nu ? Dost ubohe.
Dalsia vec, ktora z toho vyplyva, co si robil predchadzajucich 28 km, ked si ju nevedel dobehnut a ides tu hrat machra, ze ta brzdila na singlaci.