Takže ďalší týždeň idem môj prvý maratón v živote a nemám tucha čo všetko si mám okrem bajku a viery zobrať... Poradíte? Prídem tam pravdepodobne vlakom o pol ôsmej ráno, skôr mi z Oščadnice nejde
Závisí od organizátorov, či na to myslia, treba sa ich opýtať. Na Oravskom na to nemysleli, ale aj tak mi batožinu uschovali. Presvedčil som ich, že sa nebudem predsa terigať 80km s niekoľkými kilami na chrbte. Týmto apelujem na všetkých organizátorov, nenechávajte nás cestovateľov v štichu, bo už sa nikdy nevrátime.
Vynikajúca masť je Infadolan. Podstatný je masťový základ a to biely vosk a biela vazelína, čiže farebne neutrálne a ako účinnú látku obsahuje len vit. A a E, čiže zas viacmenej neutrálne. Mne išlo len o ten masťový základ a tie vitamíny sú ako bonus na zlepšenie regenerácie kože. Ak má túra viac ako 100km, tak maznem aj druhý krát. Mne robili problémy vnútorná oblasť stehien od kraťas odreté a oblasť perinea a jajka od sedla
lto: Všetko je imho v poriadku, ty skús dať vyše 200km bez následkov Proste kraťasy mi vždy podráždia stehná a ostatné "veci" tiež nekričia radosťou po maratóne. Je to prirodzené, že sa ti koža odiera o veci, však nejazdíme nahý. Myslíš, že profíci chodia suchí?
katko: Infadolan je lacnejší, zatiaľ ostávam pri ňom
pivo ?? vino ?? tvrde ? podľa chuti a odvahy
ale k teme:
prvomaratonci sa musia rozhodnut či idu
- kratku alebo dlhu
- športovo (pretekarsky až bedňovo)
- normálne
- vyslovene turisticky
a podla toho sa "nabalit"
napr:
na kratku a šporovo jedna vlastna flaša - dodržať pitný režim pred pretekom (nezabudnut sa tesne pred štartom vyčúrať) pred štartom niečo male energ. tyčinka alebo gel a do preteku do dresu podľa chuti vždy tak aby som mal jednu tyčinku alebo gel po hodine jazdy a na občerstvovačkách nestojím
samozrejme bike v poriadku a maly servis:
minimalne duša mont paka pumpa, popripade multi kluč a spojka na retaz a jedna zaplata na lepenie a lepidlo
Ja maratonskym zaciatocnikom odporucam co NEBRAT.
Nevymienajte komponenty a netunnte bike pred prvym maratonom. Napad ako ine plaste, nova retaz ci nedajboze nove tretry konci vacsinou fiaskom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
katko: Infadolan je lacnejší, zatiaľ ostávam pri ňom
ja este stale minam zasoby po deckach
ale tak teraz si uz kupim nieco pre dospelych
ale k teme:
prvomaratonci sa musia rozhodnut či idu
- kratku alebo dlhu
- športovo (pretekarsky až bedňovo)
- normálne
- vyslovene turisticky
a podla toho sa "nabalit"
napr:
na kratku a šporovo jedna vlastna flaša - dodržať pitný režim pred pretekom (nezabudnut sa tesne pred štartom vyčúrať) pred štartom niečo male energ. tyčinka alebo gel a do preteku do dresu podľa chuti vždy tak aby som mal jednu tyčinku alebo gel po hodine jazdy a na občerstvovačkách nestojím
samozrejme bike v poriadku a maly servis:
minimalne duša mont paka pumpa, popripade multi kluč a spojka na retaz a jedna zaplata na lepenie a lepidlo
to znamená že málo jazdíš...
@milos21 neveje vietor z Petržalky náhodou??
Nevymienajte komponenty a netunnte bike pred prvym maratonom. Napad ako ine plaste, nova retaz ci nedajboze nove tretry konci vacsinou fiaskom.