Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kupil som Hayes MX 1 so 203 kotucom a dufal som ze to bude brzdit lepsie ako najlacnejsie mechanicke simana ktore som mal do teraz a NIC.Zadna neide ani do smyku kym ju nenadstavim tak aby suchali platnicky.Mam packy TEKTRO Eclipse tie sa k nim davaju na TREK Bruiser.Tie brzdy maju byt podla clankov lepsie ako MX 2 ktore ma kamarat a tie su ozaj super.Co mam prosim vas este vyskusat urobit aby to brzdilo PS: uz su zabehnute cca 700km
Zobraziť komentár 18.08.2005 - 22:14:15
00
No kedysi davno som mal HMX-1 este na starom Authore a brzdili super aj na 160tkovom kotuci, ake mas platnicky ? inak problem by nemal byt v packach tiez som mal Tektro, skus servis, alebo ocistit kotuc s nejakym poriadnym cistidlom alkoholom alebo technickym benzinom, niektori odporucaju aj WD na ocistenie ale to by som sa bal ze si odseres platnicky, davaj pozor aby si alkohol nedostal na platnicky lebo sa ti potom mozu rozdrobit hlavne ak mas organicke.

skusil by som vymenit platnicky za ine, popripade poriadne nastavit strmen na kotuci s kalibracnymi plieskami ak si ich vies niekde zohnat.

niekedy mechanicke nebrzdia aj preto, lebo dosticky nedoliehaju celou plochou na kotuc tak skus trosku poexperimentovat a potom napis.

Ale pri 200mm kotuci by ti to malo flekovat aj s jednym prstom
Zobraziť komentár 19.08.2005 - 00:38:03
00
no mam tam origos platnicky a zda sa mi ze chyba je v nich asi su moc tvrde a preklzuju kotuc som odmastnoval a skusal som aj platnicky prebrusit jemnym smirglom a znovu som to zabiehal mam pocit ze tie origos platnicky su onicom idem skusit organicke BBB zevraj su dobre
Zobraziť komentár 19.08.2005 - 16:16:47
00
tiez si myslim, ze to bude bud v platnickach alebo v nastaveni strmena
Zobraziť komentár 19.08.2005 - 18:01:50
00
Mal som na Authore MX1 a páčky Tektro. Brzdili super. Aj pri mojej slonej váhe. Ale iba s orig kotúčmi. 160mm Neviem aký je tá tvoja 203. Ak nie je Hayes, môže byť problém tam.
Zobraziť komentár 19.08.2005 - 18:25:49
00
Ja tie MX1 jazdim este stale akurat som si nechal dat full metal platnicky a som s nimi celkom spokojny...aj ked by som radsej prijal HFX-9
Zobraziť komentár 19.08.2005 - 21:53:04
00
no dal som tam ti organicke BBB a je to ina paradicka ta 203ka konecne brzdi tak ako som si predstavoval :o) chalani dik za vas cas a vase rady DIKY
Zobraziť komentár 20.08.2005 - 13:30:01
00
v zivote necistite kotuc wd-ckom,lebo ak sa ti to dostane na paltnicky tak si dobrzdil.ked som mal mechaniky tak som mazal a cistil lanka,a wd mi kvaplo troska na kotuc ***** som na to zatocil kolesom a zabrzdil.spokojny ze ako lahucko mi brzdia som sa isiel previest a az potom som zistil ze brzdim na prazdno,skoro som packu zlomil a nic stoho.skusal som potom vsetko ale ani tak to nepomohlo,a ked som uz bol zufali tak som to dal do trichloru,a ten uz to troska spojazdnil.
Zobraziť komentár 20.08.2005 - 16:02:18
00
keyboard_arrow_up