chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Tie Wild Gripry mam doma ale zatial som ich nenahadzoval. Predavaju sa Tubeless ready. Vzorka nieje nejak velmi vysoka obavam sa, ze by som ich pri presunoch do lesa na suchom asfalte (cca 4-6km) hned zjazdil. Vzhladom k tomu aku maju cenu by som nebol poteseny...
caute chlapi, nedavno som si kupil tie Wild gripy R 2,1 dopredu aj dozadu, reku ze vyskusam ci vazne maju taky divoky ten grip:D Nemam na nich vela najazdene (asi len okolo 100km), takze nejak nemozem este hodnotit, ale vcera som ich dost dobre otestoval na zelenej stope v BB. Kto bol vie, ze bolo dost sucho a prasno... Neviem ci to je mojou technikou jazdy alebo plastom (skor to druhe ) ale v castiach kde ostatni zliezali z bikov a tlacili som vysiel ako nic, ten plast ma dobre podrzal. Takze dozadu minimalne na suchy povrch je podla mna dobry. Na mokrom som este na nich nesiel. Bojim sa vsak ze ta zmes je dost makka a rychlo pojde dole... Na prednom som mal pocit akokeby trosku ten plast plaval v zakrutach, a casto som mal pocit ze mi koleso uskoci... Ale to je asi len moj subjektivny pocit... Tak take su moje prve dojmy zadny drzi dobre vo vyjazdoch, az som bol prekvapeny, prednemu este v zakrutach velmi nedoverujem su asi dost makke, tak som zvedavy kolko km vydrzia
.... Neviem ci to je mojou technikou jazdy alebo plastom (skor to druhe ) ale v castiach kde ostatni zliezali z bikov a tlacili som vysiel ako nic, ten plast ma dobre podrzal.
tiez vsade ako nic (2x) uplne v pohode na Race Kingoch, asi to nebude plastom
Môj prvý (vôbec) Fatranský maratón v rozmočených lúkach, keď večer pred pretekmi dážď zosunul svah na koľajnice v hlavnom ťahu. Ja vzadu na skoroslikoch pôvodných Merida plášťov, tam kde "všetci" tlačili, ja som v tom blate normálne šliapal Ale na lepšom gripe by sa mi šlo rozhodne lepšie
Jednu vec ktoru musim pozalovat na tie lacne Continentaly je velmi slaba ochrana proti prepichnutiu. Za ten cas co ich mam nasadene, tak RaceSport nepichol ani raz, zatial co pri drotenej opravujem uz 4 defekt za 2 tyzdne. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU............
potreboval by som poradit nieco na predne koleso v zadu mam racing ralpha performace 2.1 a chcel by som nejaky plast jazdim suchy a tvrdy povrch (konare,kamene vsetko co je v lese) za mokra nejazdim. najskor bol v uvahe x-king 2.4 ale po tom co som videl ako sa sami odlachcuju ma to preslo uvazujem aj o prerobenie na bezdusaky tak mozno vhodtny aj na to
matovo, s mišákmi do záberu mám zatiaľ dobré skúsenosti či už nevyrábaný XCR mud, nový racer advanced na mokrej tráve - pekne držal na stojke na Medveďom okruhu a tak isto je dobrý na záber obyčajný lacný, ktorý práve testujem 1900 km country trail drôtovú verziu http://www.kupkolo.cz/plast-mtb-michelin-country-trail-drat_z4567/
Vacsinou chodim po polnych cestach a asfalte. Sucastne pneumatiky sa mi zdaju siroke a po asfalte mi to ide tazko. Momentalne mam na biku 26x2,00 a preto sa chcem spisat ci mi budu pasovat moje duse alebo mam objednat niektore z tichto. http://www.bikemania.sk/duse-64/26-136/
Mám ich vo veľkosti 26x1,9 na jednom biku a v podstate by som nemal námietky (sú vďaka strednému pásu tiché aj na asfalte a pritom držia aj v teréne) až na hmotnosť, ktorá je okolo 900g. Normálne vozím plášte do 500g a rozdiel je cítiť.
Duse by mali pasovat. Jednu mozes vybrat a pozriet sa co je na nej vytlacene
Vpredu mam dusu Kenda 26x1,9-2,125 a vzadu mi uz praskla tak som kupil nejakeho lacneho cinana 26x1,95-2,125. Zobral by som tie plaste 26x1,90/2,00. Vpredu moze ostat dusa ta co tam je alebo novu kupit? Vzadu asi kupit novu, ci?
Mám ich vo veľkosti 26x1,9 na jednom biku a v podstate by som nemal námietky (sú vďaka strednému pásu tiché aj na asfalte a pritom držia aj v teréne) až na hmotnosť, ktorá je okolo 900g. Normálne vozím plášte do 500g a rozdiel je cítiť.
Len zo zvedavosti, ta hmotnost aj ovplyvni nejak jazde vlastnosti alebo je iba citit, ze bicykel je tazsi a slape sa o trosku tazsie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sak ty si mi to takto poradil
Môj prvý (vôbec) Fatranský maratón v rozmočených lúkach, keď večer pred pretekmi dážď zosunul svah na koľajnice v hlavnom ťahu. Ja vzadu na skoroslikoch pôvodných Merida plášťov, tam kde "všetci" tlačili, ja som v tom blate normálne šliapal
http://www.bikemania.sk/produkt/schwalbe-plast-26-x-190200-50-559-land-cruiser-1156
alebo http://www.bikemania.sk/produkt/schwalbe-plast-26-x-175-47-559-land-cruiser-reflex-1566/
Vacsinou chodim po polnych cestach a asfalte. Sucastne pneumatiky sa mi zdaju siroke a po asfalte mi to ide tazko. Momentalne mam na biku 26x2,00 a preto sa chcem spisat ci mi budu pasovat moje duse alebo mam objednat niektore z tichto.
http://www.bikemania.sk/duse-64/26-136/
Vedeli by ste mi poradit?
Vpredu mam dusu Kenda 26x1,9-2,125 a vzadu mi uz praskla tak som kupil nejakeho lacneho cinana 26x1,95-2,125. Zobral by som tie plaste 26x1,90/2,00. Vpredu moze ostat dusa ta co tam je alebo novu kupit? Vzadu asi kupit novu, ci?
Len zo zvedavosti, ta hmotnost aj ovplyvni nejak jazde vlastnosti alebo je iba citit, ze bicykel je tazsi a slape sa o trosku tazsie?