chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
A viete mi aj niekto poradit co s timy dusami ked chcem kupis plaste Schwalbe Land Cruiser 26x1,90/2,00?
viz.
Vpredu mam dusu Kenda 26x1,9-2,125 a vzadu mi uz praskla tak som kupil nejakeho lacneho cinana 26x1,95-2,125. Zobral by som tie plaste 26x1,90/2,00. Vpredu moze ostat dusa ta co tam je alebo novu kupit? Vzadu asi kupit novu, ci?
Ahojte, začínam sa pripravovat na zimnú sezónu a chcem sa opýtať aké plášte by som si mal kúpiť do snehu a na mrazy. Uvažujem nad Schwalbe FAT ALBERT 26x2.35.
Čo vy na to?
klasicka mtb dusa (tj. 1.75-2.125) sa da bez problemov pouzit od 1,5 do 2,5. Avsak pred nahodenim do uzkych plastov ju dopredu (tj aby sa stiahla) odporucam uplne vyfuknut, a zase pri rozmeroch 2,2 a viac samozrejme moze rychlejsie stracat tlak.
Ja som raz uzku dusu strelil. Tiez mi v obchode vraveli, ze vsetko bude OK, ze to sa natiahne atd. Zidem trochu v rychlosti z obrubnika a PRASK a uz sa smykam nohaviciach. Dusa vydrzala okolo 700 metrov
u mna na crosse bezna vec (tiez conti). a gumu po 1500km asi tazko zreklamujes.
ja mam skusenost len s jednou reklamaciou ked som nahodil plast a bola na nom mensia bublina ale bolo ju citit ako hadze. pri reklamacii mi predajca povedal ze neviem nahadzovat plast. tak som mu povedal nech mi ho nahodi a zaplatim mu za pracu. nahadzoval ho 3x az som isiel domov s peniazmi ale to mal nabehane tak 10km.
Si to nevsimaj sa ti dobre povie Ale ja sa na tom seriozne bojim jazdit, minule som si to šinul dole kopcom 75 a az dole som si uvedomil, ze to asi nebolo uplne vhodne. Ten plast musi byt oslabeny, ked je cely popraskany a šupe sa. Vid starsi prispevok, jak sa niekomu ten plast odtrhol v tom mieste kde sa para.
absolutne nic. tie vlakna su z latkovej ochrany patky. normalne sa to zalieva gumou, no conti na bokoch znacne setri cize to casom zacne vyliezat. da sa povedat ze to je len vrchna vrstva. Ked sa niekomu roztrhol pri patke a "odisiel od rafiku" tak bud dotycny musel velmi vela alebo naopak malo fukat lebo po 1500km sa mi nic take nestalo, a na fotkach natrhnutych patiek bol dezen da sa povedat ze po par stovkach km.
snať to môžem dať aj sem mám plášte 26x2,2 a 26x2,3 v predajni mi týpek hovoril že si môžem kľudne kúpiť dušu 26x1,6-2,1 že to normálne tak dávajú, môžem stým kľudne jazdiť či mám objednať väčšiu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A viete mi aj niekto poradit co s timy dusami ked chcem kupis plaste Schwalbe Land Cruiser 26x1,90/2,00?
viz.
Vpredu mam dusu Kenda 26x1,9-2,125 a vzadu mi uz praskla tak som kupil nejakeho lacneho cinana 26x1,95-2,125. Zobral by som tie plaste 26x1,90/2,00. Vpredu moze ostat dusa ta co tam je alebo novu kupit? Vzadu asi kupit novu, ci?
Čo vy na to?
toto
http://www.kupkolo.cz/plast-mtb-michelin-country-trail-drat_z4567/
alebo toto
http://www.kupkolo.cz/plast-mtb-michelin-wild-race-039-r-26x2-0-kevlar_z90515/?
Dik za odpovede
toto
http://www.kupkolo.cz/plast-mtb-michelin-country-trail-drat_z4567/
alebo toto
http://www.kupkolo.cz/plast-mtb-michelin-wild-race-039-r-26x2-0-kevlar_z90515/?
Dik za odpovede
Nikto neporadi?
Ak ti to pomôze - ja som menil plaste z 26x1,95 na 26x1,75 a duse som nechal 26x2. Zatial jazdim...
Aj na tej dusi mas napisane 26x1,75 - 2,3
Michelin Wild Enduro Front Magix Competion line 29x2,40 TS TLR MTB plášť kevlar čierny
79,99 €
MOC 88,99 €5 mesiacov, 1500km
ja mam skusenost len s jednou reklamaciou ked som nahodil plast a bola na nom mensia bublina ale bolo ju citit ako hadze. pri reklamacii mi predajca povedal ze neviem nahadzovat plast. tak som mu povedal nech mi ho nahodi a zaplatim mu za pracu. nahadzoval ho 3x az som isiel domov s peniazmi
možno blbá otázka no za opýtanie človek nič nedá