Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja len nechapem preco to video chcete stale konvertovat... ak nechcem stratit kvalitu tak z hrubeho zaznamu vystrihnem len veci, ktore nehcem a necham ulozit v povodnom formate. Bohuzial toto bola jedna z veci preco som prestal pouzivat Vegas. Pritom to je taka jednoducha zalezitost.
Zobraziť komentár 06.09.2012 - 13:16:00
00
Peto02: ak nestriháš presne v kľúčových snímkach, tak kvalitu strácaš aj tak. Sú ľudia, ktorí sa chcú s videom pohrať, pridať hudbu, titulky a pod., potom je to jednoduchšie robiť v programoch typu Vegas (alebo Final Cut)...
Zobraziť komentár 06.09.2012 - 13:28:47
00
ono vela spravi aj ake rozlisenie pouzijes v "projekte." ja uz som sa tak vela krat popalil a cela robota bola na zmar...

Upriam pozornosť na Macroovu poznámku. Na začiatku práce treba na novom Projekte nastaviť taktiež parametre v akom rozlíšení budeš vytvárať Projekt. Po vytvorení "diela" si len zrenderuješ vo Vegase celé video do formátu aký chceš a nie je dôvod na akokoľvek zníženú kvalitu finálneho videa.
http://www.tvfreak.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=24
Naštuduj si jednotlivé state z linku a vysomáriš sa z toho bez problémov.
P.S. Nesnaž sa to renderovať v inom softe pretože Vegas všetko čo potrebuješ vie.
Spracované video si vždy ukladaj do kompu aj ako Projekt aby si mohol spätne kedykoľvek zasiahnuť a vylepšiť tvoju "prácu".
Zobraziť komentár 06.09.2012 - 13:43:21
00
ved to,chcem sa s tym videom pohrat,zaujima ma to pre to som sa o to zacal zaujimat,keby chcem dake bezne video spravim si to vo windows movie maker. pozeram navody,dakujem za link,bol som uz na tej stranke len som nevedel co mam skor pozerat
Zobraziť komentár 06.09.2012 - 14:49:23
00
No takze zistil som,ze lepsie ako verzia: MP4 HQ 1280x720p,35 Mbps(video malo 2,17GB) to nebude, pri pociatocnom nastaveni ake som mal v tom vegase,tiez sa mi vidi,ze je to asi maximum ako tu verziu vie najlepsie prehrat youtube,skoda,ze to video nevyzera tak cisto a ostrejsie ako ked si ho pustim v kompe. Uz viem,ze vzdy na zaciatku si treba nastavit vsetko skor ako zacnem nieco vytvarat :). Pripajam teda aj link,ak chcete pozrite.Neviem ci je to video dobre alebo zle ak mate k nemu nieco kludne napiste.Je to skor take pohodove,nie su tam ziadne agresivne jazdy:) (dufam ale ze bude raz material aj na take).Ak niekto robi nieco podobne napiste mi co sa vam nezda,chyby a podobne,budem rad za kritiku a urcite pouvazujem. Dakujem vsetkym za pomoc.
Zobraziť komentár 07.09.2012 - 13:42:13
00
keyboard_arrow_up