v auguste budem tri týždne v PN, chcem sa opýtať na nejaké trasy,najlepšie aj trochu kopcovité - vhodné ale len na CESŤÁK. Tuším smer na Topľčany cez Radošinu je trochu kopcovitý.......prípadne ak by viedli asfaltky na okolité kopce(Marhát,Havran atd...).ďakujem.
tak najvyssie to mas na Bezovec, PN-Bezovec-PN okolo 40km + mozes potiahnut do Novej Lehoty-(dolina) , popripade pekny okruh je PN-Havran- Radosina-Svrbice-Ratnovce-PN, to mas okolo 28km. Na Marhat s cestakom nie, asfalt konci na Jelenich Jamach hore dole to da 30km.
Preco cestak? Tolka nerozvaznost
Na cestak skor Myjavske kopanica a okolie (Bradlo,Visnove,V.Javorina, asfaltka cez Osmek do Krajneho,...)
vdaka za tipy - pojazdené myjava, bradlo, velka javorina, krajné, havran, jankov vrsok atď..pekné kopečky, som si dal do tela najazdil som cca niečo cez 1000 km
dávam na vedomie ze cesta po vrstevnici smerom z Havrana na Hlohovec(po svrbice) sa nedá prejst. Dnes som stretol majitela pozemku(2*1 km urcite ten pozemok tolko má) ktorý to tam kupil, ohradil vyrubal les a spravil si tam svoj revír na polovanie, Nechápem ako je možne taký kus lesa vôbec odkupit a urobit si tam svoje ihrisko. Taktiez zrusit hlavnu turisticku trasu hlohovec Piešťany. Este drzo povedal ze ho to nezaujima,ze mam bicyklovat smerom na MaRHáT. Ze ak niekoho uvidi na pozemku tak ho gulovnicou odstrelí. Mam sto chutí mu ten plot dostrihat
Bohužiaľ z legislatívneho hľadiska zatiaľ ťaháme za kratší koniec, podľa zákona o lesoch je zakázané vstupovať do oplotených kusov lesa, pričom zákon nerozlišuje, pre aké účely je tam tá ohrada...
nechápem ako si môže niekto ohradit taký kus pozemku v lese, resp, že lesy niesú vlastne štátne. Keby aspon zabezpečí turisticky chodník a spraví nový a nie odsekne 2km. Naviac Niekomu vadí že sa v meste výrubu 2 stromy a to, že takto sa výrube 200 stromov nikoho nezaujíma
V okolí Striebornice sa zase nejaký "dobrák" snaží zabrániť prejazdom pomocou polienok s nabitým klincom, zakopanými vačšinou v singlových zjazdoch. Za posledných 10 dní som vyzbieral 5 kusov. Jeden bol umiestnený v zjazde z Obrázkovej hory do Banky(odbočka zo žltej), dva na zvážnici vedúcej rovnobežne s hrebeňom Havran-Striebornica. Na zjazde zo Striebornice (točivým singlom) do doliny na Výtoky bolo dokonca na mieste kde som už jedno drevo odstránil, po týždni ďalšie - presne na tom istom mieste. Takže treba rátať v uvedenej lokalite s prípadným defektom.
dávam na vedomie ze cesta po vrstevnici smerom z Havrana na Hlohovec(po svrbice) sa nedá prejst. Dnes som stretol majitela pozemku(2*1 km urcite ten pozemok tolko má) ktorý to tam kupil, ohradil vyrubal les a spravil si tam svoj revír na polovanie, Nechápem ako je možne taký kus lesa vôbec odkupit a urobit si tam svoje ihrisko. Taktiez zrusit hlavnu turisticku trasu hlohovec Piešťany. Este drzo povedal ze ho to nezaujima,ze mam bicyklovat smerom na MaRHáT. Ze ak niekoho uvidi na pozemku tak ho gulovnicou odstrelí. Mam sto chutí mu ten plot dostrihat
myslis rovno cez cervenu znacku Havran - Svrbická cesta? sral to pes.
neda sa to nejako obist?
takto asi vyzerala moja trasa z Havrana na Striebornicu čo ktomu dodat? 3 kusky sa mi podarilo nájst, 6 defektov ma to stálo. Domov som siel po tme. Treba si všimnút ako prepracované majú tie ostne. Kludne by to aj topánku prepichlo.
To je skorej asi nachystané na motorkárov. Len tí čo to nastražujú by si mali uvedomiť, že môže poškodiť aj cyklistom, bežcom, deťom atď. Nevraviac, že kopa motorkárov už dnes používa v kolesách Mousse (penové výplne), takže defekt nedostanú a toto si v podstate ani nevšimnú...
Tie tri drievka boli na trase po hrebeni (tušim červená značka), alebo nejaká paralelná trasa? Ja som v pondelok dal trasu z Havrana až dole k Striebornici celkom štyri krát a bez defektu, tak som myslel, že už je to vyzbierané. Ak si to chytil na červenej tak bola asi položená nová várka pascí.
ako sa ide z Cervenej znacky na striebornicu, potom asi v strede tusím zelenej odbočíš do ľava a ideš po zvažnici pod zlatým vrchom videš pod obrázkovou horou. Resp na ceste ktorá ide hore na zlatý vrch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dúfam že "Palo TT" niečo poradí
Na cestak skor Myjavske kopanica a okolie (Bradlo,Visnove,V.Javorina, asfaltka cez Osmek do Krajneho,...)
alebo z Ošmeku na Plešivec a do čachtíc. TO je pekny singletrack. Resp z Čachtíc to je lepšie. škoda tých popadaných konárov a tie krátke dva výšlapy
palo momentálne riešim aj full,ale cesta ma nejak chytila
vdaka za tipy
Bol si 3 tyzdne? Uz asi viem, odkial je tvoj nick
Bohužiaľ z legislatívneho hľadiska zatiaľ ťaháme za kratší koniec, podľa zákona o lesoch je zakázané vstupovať do oplotených kusov lesa, pričom zákon nerozlišuje, pre aké účely je tam tá ohrada...
myslis rovno cez cervenu znacku Havran - Svrbická cesta? sral to pes.
neda sa to nejako obist?
neda sa to nejako obist?
Ano tú.Zatial sa nedá. Bol to Pekný úsek a aj ziazd. Treba vyjazdit nejakú novú cestu