Dnes večer okolo 18:00 odchádzame do Novej Sedlice-zajtra ráno štart o 8:00 zo Sedlice smer Prešov...akcia Cyklisti detom-kto by mal záujem tak 0905 960 308 alebo 0908 333 268.
Dnes suprová akcia so super partiou New Sedlic Prešov vydalo to okolo 175 km. V pondelok sa môžte pripojiť Prešov - Štrba _Štrbské pleso a ďalej na Žilinu. Odporučam sa odviesť je to super. Pozdrujem všetkých bajkerov z vlaku
ahojte, vie mi niekto poradiť? (nechce sa mi prehladadavat temu)
zajtra planujem ist bikom z morskeho oka na sninske rybniky modrou turistickou. Ako je to zjazdne? rebriky a ine chutovky mi nevadia. Ine alternativy nezvazujem, len tu modru.
No da sa to dole zísť ale je to dosť strmé ak chceš zo Sninského priamo na Rybníky.Ale teraz pozerám do mapy ,tak po modrej to je pohoda až na ten začiatok pod Sninskym kameňom treba tam trochu zniesť bajk a potom taky fajnový technicky zjazd na Rovienky a doprava po koľajke na Umarteho a dole je už asfaltka.
Dnes po robote faj výjazd s Anderovským Smer Umarty z Hámrov a Ondrej zo Sniny stretli sme sa hore a potom na Rovienky a dole zjazd až do Hámrov. Dosť je to povymývané od dažďa miestami blatko po ťažbe ale parádička. Zaverečná pivko u Ferija a domov a krásny deň za nami.
V sobotu ste si pekne dali.Aj mi sme boli ale až v nedeľu a dali sme Snina, Umarty, Strihovec , Šmigovec, Dúbrava, Ubľa, Ruská Volová,Ulič-Runina,Ruské, Starina a Snina Ja som mal 130 km a fotky su ale vo foťaku tak nahodim na FB. Ale super fotečky a koment.
Tak dnes sam partia príjemných slnečných 70 kilákov na žiletke
Na Hámroch som stretol DodaCarlosa pri bazénoch,bol v lese na MTB-na Morskom oku, na bazénoch sme boli mrknut Jonkyho-hral nohejbal a varil gulašik-po dlhom čase som si dal perfektné malé čierne fajne bodlo od smedu...
Vo štvrtok je štatny sviatok tak by sme mohli niečo dat...či cesta...či MTB-mne jedno...dajte nejaky návrh
vypada to akokeby Snincania prestali bikovat a tak dam nejake starsie foto...toto je odpoved na Ondrove ze "nazdar banani" a tak ked nikto nechcel ist na horaku v nedelu(1.7),zobral som dvoch "bananov" a vybral som sa na Morske oko smerom cez Strihovske sedlo..ale cestou padli "za rodinu".no co uz,hlad je hlad
ale najvacsia sranda bola, ked sme sa stretli s Ondrom na Hamre jak sme obaja nezavisle isli kuknut Jozka aj keby sme sa dohodli ta tak presne sa nestretneme
a v stvrtok 5.7 sme si dali vylet s partiou cez Ruske sedlo do Cisny, a bolo super,aj opekacka fajna bola .perfektny ludia aj atmosfera
vsetky fotky : https://*****saweb.google.com/100093696830560406102/VyletRuskeCisna?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMWTjJW9ytCk9gE&feat=directlink
cez tyzden sme si len tak na kratucko vysli s manzelkou na Starinu na crosoch a neskor v stvrtok sme nalozili biky na auto,vylozili sme sa na Sirave a trochu sa povozili po okoli s manzelkou a synatorom bolo nadherne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chceš niekomu pomôct ...a za odplatu máš nepojazdny bike...
No nevadí život ide dalej...
zajtra planujem ist bikom z morskeho oka na sninske rybniky modrou turistickou. Ako je to zjazdne? rebriky a ine chutovky mi nevadia. Ine alternativy nezvazujem, len tu modru.
dik
Ak áno tak o 11:00 pred BikeServisom
a dalsie foto v plnom rozliseni na *****se
https://*****saweb.google.com/100093696830560406102/FotoSBike?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOeZq9bZjOrxfw&feat=directlink
Na Hámroch som stretol DodaCarlosa pri bazénoch,bol v lese na MTB-na Morskom oku, na bazénoch sme boli mrknut Jonkyho-hral nohejbal a varil gulašik-po dlhom čase som si dal perfektné malé čierne
Vo štvrtok je štatny sviatok tak by sme mohli niečo dat...či cesta...či MTB-mne jedno...dajte nejaky návrh
ale najvacsia sranda bola, ked sme sa stretli s Ondrom na Hamre jak sme obaja nezavisle isli kuknut Jozka
a v stvrtok 5.7 sme si dali vylet s partiou cez Ruske sedlo do Cisny, a bolo super,aj opekacka fajna bola
vsetky fotky : https://*****saweb.google.com/100093696830560406102/VyletRuskeCisna?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMWTjJW9ytCk9gE&feat=directlink
Reštaurácia - lietadlo funguje ?