mne sa prave aj to logo paci... na to, ze je to pansky model mi pridu decentne... ale vybrat hodinky bol hotovy porod... vyberala som asi tri mesiace, ak nie viac
james9:mas skusenosti s Enervitom,svoje miniem,a chcem ho okusit, od Matta je ten Powerbar IsoMax VYNIKAJUCI.....co sa na rozdiel od Nutrendu neda povedat?...blee...asi som sfajnovel
canopus: ja môžem len odporučiť jonťák enervit, ho striedam s nutrendom. Teraz som prvýkrát kúpil tento citrónový ale môžem povedať, že pomarančový je lepší ,,a čo sa týka tých doplnkov okrem jonťáku, tak kupujem energy gely od nutrendu (carbosnack a endurosnack) a aj niekedy tie tyčinky...od enervitu som mal len jednu tyčinku ale tá mi vôbec nechutila..čiže pre mňa jonťák hej ale iné nie
james9:mas skusenosti s Enervitom,svoje miniem,a chcem ho okusit, od Matta je ten Powerbar IsoMax VYNIKAJUCI.....co sa na rozdiel od Nutrendu neda povedat?...blee...asi som sfajnovel
Ja som raz kupil Nutrend Isodrinx (citron) a celkom mi chutil. Potom som kupil PowerBar Isoactive (citron) a to bolo teda o dost horsie, aj Isostar mi viac chuti. K tomu sa mi tento PowerBar zacal nejako divne hrckaviet, co sa mi pri inych sypkych napojoch este nestalo. Bol som rad ze som ho minul. Teraz mam Nutrend zelene jablko a tiez mi chuti, aj bratovi. Rovnako su dobre aj gely od Nutrendu, len ich je v obchodoch tazko zohnat.
matt: diky za radu ja som ju dal dole a ten Power zhrckavel
ja mam tie Nutrendy 2: izo a hypo tonicke: citron je fajin ale mam taky tyrkysovy fresh,tak to je ina sleha humusicek...
takisto mi chutia Kompavacke...
tak gely od nutrendu su shitka...mal som nejake z intersportu,ale ani za boha neviem kere to boli,a uz ich tam nemaju
a teraz zistujem,ze nie je nad dobry PIGI cajik s maltodextrinom v jednej a dextrozou v druhej flaske
astro Dik za radu, naposledy som gely zhanal pred Triatlonom pre Vsetkych a kedze som ich zatial len raz kupil cez net, (vzdy som nejake len dostal na pretekoch), tak som nevedel kam zajst. V Triaxxe mi poradili Sportissimo, tak som tam zasiel a mali uz len Iontak a nejake sypacky pre posilkacov, gely ziadne. Asi preto ze sa stahovali ku Avionu. Nevedeli mi ani poradit kde by gely od Nutrenbu v Bratislave mohli mat, kedze v predajnach s vyzivou su len veci pre sypacov. Nasiel som, ze v predajni Insportline na Racianksej by ich mali mat. Tak ked budem nabuduce potrebovat a v Sportissime nebudu tak skocim tam
matt snazil som sa tu foliu nechat na nadobe (neodtrhnut ju celu), celkom sa mi to vsak nepodarilo, takze nejaka diera tam bola... neuvazujes predavat aj vyzivu od Nutrendu?
Peto02 ja som náhodou na ne natrafil v Sportisiime v Poprade, fakt ich tam mali toľko čo som napísal tu v BA som v tejto predaji nebol. ale videl , aj kúpil som ich v kamennej predajni Bodyworld http://www.bodyworld.sk/clanok/kontakt
ale nemali tie v tubách ale len v takýchto sáčkoch
takze dnes som si spravil radost dvojnasobnu. Dosli my baterky a nabijacka z DX. Ale dost im to trvalo 40 dni . A este k tomu som isiel k matovi po vecicky. Hlavné podakovani patrí mattovi, za ochotu, PatrikL zapomoc pri vybere lampicky a zihadlo 5 za pomoc pri vybere plastu. fotene
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ta diera je dobre tiež mám to sedlo a nejdem si ho vynachváliť a diera má slúžiť na odľahčenie nervu tam dole a nie na odvetrávanie plynov
nie je nad dobru "dieru"
skvely vyber
ja mam nieco podobne, mne sa hold pacia viac niektore veci v panskom prevedeni
je to troška rozmazané (
Ja som raz kupil Nutrend Isodrinx (citron) a celkom mi chutil. Potom som kupil PowerBar Isoactive (citron) a to bolo teda o dost horsie, aj Isostar mi viac chuti. K tomu sa mi tento PowerBar zacal nejako divne hrckaviet, co sa mi pri inych sypkych napojoch este nestalo. Bol som rad ze som ho minul. Teraz mam Nutrend zelene jablko a tiez mi chuti, aj bratovi. Rovnako su dobre aj gely od Nutrendu, len ich je v obchodoch tazko zohnat.
Sportissimo ich má plnú *iť
ja mam tie Nutrendy 2: izo a hypo tonicke: citron je fajin ale mam taky tyrkysovy fresh,tak to je ina sleha humusicek...
takisto mi chutia Kompavacke...
tak gely od nutrendu su shitka...mal som nejake z intersportu,ale ani za boha neviem kere to boli,a uz ich tam nemaju
a teraz zistujem,ze nie je nad dobry PIGI cajik s maltodextrinom v jednej a dextrozou v druhej flaske
matt snazil som sa tu foliu nechat na nadobe (neodtrhnut ju celu), celkom sa mi to vsak nepodarilo, takze nejaka diera tam bola... neuvazujes predavat aj vyzivu od Nutrendu?
ale nemali tie v tubách ale len v takýchto sáčkoch
Tu sú najlepšie ceny od Nutrendu.