Má niekto skúsenosti j jeho úpravami? Mám SR Suntour Axon S-RL, -vzduchovka no pruží ako keby stála 1500,- Milan mi odporúča poslať vidlu na prerobenie tlmiča. úprava stojí 1000,- + poštovné. Mám vidlu poslať na úpravu? http://www.tuning-test.cz/index.php?inp ... bidka.html
P.T.: Dobrý deň. Koho hľadáte?
K.D.: Som komisár Derrick, oddelenie vrážd. Vy ste pani Tyčková?
P.T.: (prekvapene) Áno. Nech sa páči, poďte ďalej.
K.D.: Ďakujem.
P.T.: Môžem vám uvariť svoju špecialitu. Volá sa to Ružový čaj.
K.D.: Nie. Chcem sa spýtať iba na pár otázok. Ale ďakujem,
vidno, že ste veľká romantička(lichotiac) .
P.T.: (smiech)Ale kdeže! Roman tyčka je môj manžel. Roman!
R.T.: (nahnevaný)Čo je? Čo sa stalo? Dobrý deň.
K.D: Komisár Derrick, oddelenie vrážd.
R.T: Roman Tyčka. Teší ma.
K.D.: Pán Tyčka. Na vás mám jednu otázku.
Potreboval by som vedieť hovno po latinsky na päť.
R.T: Nie, bohužiaľ, nič mi to nehovorí.
K.D.: Ani vtedy, keď vám poviem, že druhé je Y?
R.T.: Je mi ľúto, ale počujem to prvý krát.
K.D.: To je zaujímavé pán Tyčka, pretože miestne noviny o vás pred rokom napísali,
že vy hovno viete.
R.T.: To je dosť možné, ale človek rýchlo zabúda…
Má niekto skúsenosti j jeho úpravami? Mám SR Suntour Axon S-RL, -vzduchovka no pruží ako keby stála 1500,- Milan mi odporúča poslať vidlu na prerobenie tlmiča. úprava stojí 1000,- + poštovné. Mám vidlu poslať na úpravu? http://www.tuning-test.cz/index.php?inp ... bidka.html
ak nemas cash na novu vidlu, tak urcite ju posli milanovi. myslim, ze na suntourky je expert. a navyse ide dazdovy tyzden, tak ti ani nebude luto ze nemas vidlu
volakedy dávno som si robil za jeho pomoci (email) prvú vidlu. nakoniec som kúpil od neho dalšiu vyladenú a do tretice som bol u neho na dvoj dňovom skolení a riešili sme dalšiu moju vidlu. V podstate je to nadšenec (firma), ktorý dodáva biky (hlavne Ghost) s už upravenými vidlami prípadne tlmičmi a niektoré typy upravuje.
Bude to na stránke aj s celou ponukou, ale nejak sa mu webdeasing skomplikoval
Od neho som (dodával) cca 7ks (Sunto, Manitou) a niekolko vidliel si už zakúpili aj spolusúkmeňovci z fora.
Ked si kúpiš vidlu u neho, tak máš plnú záruku s pečiatkou, záručným listom .....
čo sa týka zaslania, nevydím žiadny problém. Vráti sa ti v zmenenom stave k nepoznaniu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K.D.: Som komisár Derrick, oddelenie vrážd. Vy ste pani Tyčková?
P.T.: (prekvapene) Áno. Nech sa páči, poďte ďalej.
K.D.: Ďakujem.
P.T.: Môžem vám uvariť svoju špecialitu. Volá sa to Ružový čaj.
K.D.: Nie. Chcem sa spýtať iba na pár otázok. Ale ďakujem,
vidno, že ste veľká romantička(lichotiac) .
P.T.: (smiech)Ale kdeže! Roman tyčka je môj manžel. Roman!
R.T.: (nahnevaný)Čo je? Čo sa stalo? Dobrý deň.
K.D: Komisár Derrick, oddelenie vrážd.
R.T: Roman Tyčka. Teší ma.
K.D.: Pán Tyčka. Na vás mám jednu otázku.
Potreboval by som vedieť hovno po latinsky na päť.
R.T: Nie, bohužiaľ, nič mi to nehovorí.
K.D.: Ani vtedy, keď vám poviem, že druhé je Y?
R.T.: Je mi ľúto, ale počujem to prvý krát.
K.D.: To je zaujímavé pán Tyčka, pretože miestne noviny o vás pred rokom napísali,
že vy hovno viete.
R.T.: To je dosť možné, ale človek rýchlo zabúda…
edit: marecej pocuva horkyze slize?
marecej ma dobru pamat na hovadiny
ak nemas cash na novu vidlu, tak urcite ju posli milanovi. myslim, ze na suntourky je expert. a navyse ide dazdovy tyzden, tak ti ani nebude luto ze nemas vidlu
Ja
volakedy dávno som si robil za jeho pomoci (email) prvú vidlu. nakoniec som kúpil od neho dalšiu vyladenú a do tretice som bol u neho na dvoj dňovom skolení a riešili sme dalšiu moju vidlu. V podstate je to nadšenec (firma), ktorý dodáva biky (hlavne Ghost) s už upravenými vidlami prípadne tlmičmi a niektoré typy upravuje.
Bude to na stránke aj s celou ponukou, ale nejak sa mu webdeasing skomplikoval
Od neho som (dodával) cca 7ks (Sunto, Manitou) a niekolko vidliel si už zakúpili aj spolusúkmeňovci z fora.
Ked si kúpiš vidlu u neho, tak máš plnú záruku s pečiatkou, záručným listom .....
čo sa týka zaslania, nevydím žiadny problém. Vráti sa ti v zmenenom stave k nepoznaniu