Dnes som bol konečne na horskom pri vodnej nádrži Nová Bystrica. Všetky cestičky v okolí rozorané LKTčkami s krásnym blatkom. Čakal som "mŕtvu" odľahlú zem ako som to vnímal za čias vysokej školy, keď sme tam boli na exkurzii. Ale ľudí s terénnymi a bežnými autami ako maku, samá motorová píla, hukot LKTčiek po okolí. Stavím sa, že nepoužívajú ani ekologické oleje, keďže pracujú priamo nad vodným zdrojom s 1.ochr. pásmom.
Ale inak krásna jeseň. Húb veľa... ale muchotrávok
u mňa dneska skúška trate šprintu na Polom zo Strečna od penziónu Irenka za 42minút. myslím,že tých 40miút je moja hranica ak by som sa zapojil za niekoho troška rýchlejšieho ako ja
ak to niekto z fóra pôjde vydupať napíšte sem dosiahnutý čas pre porovnanie. aby som vedel aké veľké sklamanie čakať ak sa na pretek prihlásim
Cez týždeň už nemám čas ísť jazdiť, je skoro tma. A navyše len tak dobrovoľne ísť časovku, ktorú budem rád keď pretrpím na ostrom štarte, to asi nie Ten čas samozrejme bol môj ale to som šiel s 12 ročným chalanom, mojim zverencom Myslím, že keby som to šiel sám výletne, tak by ten čas bol asi pod 45 min. Sám som zvedavý, aký čas dosiahne víťaz. Osobne to vidím niekde okolo 30 min.
Nie sú priamo z ropy, ale z náhrad (je toho veľa napr. z repkového oleja). Na vyške nás dopravákov voľačo o tom učili, ale už si prd pamätám Viem vďaka exkurzii na vodnom diele Žilina a vo Váhostave, že sa tieto oleje musia používať. Váhostavaci dosť frfľali, lebo sa im častejšie zadierali stroje. Ale prešlo pár rokov, tak kvalita eko olejov mohla ísť hore. ...možno Ja ich nepotrebujem, tak sa o ne vôbec nezaujímam.
Dnes som si stopol trasu šprintpolomu od penziónu Irenka. Zadalo to cca 00:40:30. Po 3 týždňovej kvázi prestávke kvôli chorobe to nie je zlé, bude treba ešte doladiť pár vecí a hádam sa možno trošku zlepším. Hlavne neprepáliť začiatok
Zdravím všetkých, nešiel by niekto 28.10. na takí fajn výletik. Turskou dolinou na chatu Sačné, Anakondu a Polom, alebo Chata pod Suchým a potom Polom. Treba si pribaliť aj dačo na opekanie.Vyrážame okolo 08:00 z Lietavy. Pridá sa niekto????
Zdravim, hladam nejaku partiu zo ZA. som tu na intraku a mam zosebov bike, tak rad by som niekam vybehol...hockam, kludne aj cez tyzden na nieco kratsie.
Zdravím všetkých, nešiel by niekto 28.10. na takí fajn výletik. Turskou dolinou na chatu Sačné, Anakondu a Polom, alebo Chata pod Suchým a potom Polom. Treba si pribaliť aj dačo na opekanie.Vyrážame okolo 08:00 z Lietavy. Pridá sa niekto????
nič nejdem sľubovať,ale ak bude počasie,tak by som možno šiel,napojil by som sa v Turí. ak nebude moc rýchle tempo ale
Lord, trocha podrýpnem ja vidím zmysel tréningu v následných určitých ambíciách na pretekoch. Ak niekto nezávodí, tak je hádam lepšie sa voziť na výletoch a výjazdoch Ale možno sa mýlim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale inak krásna jeseň. Húb veľa... ale muchotrávok
ak to niekto z fóra pôjde vydupať napíšte sem dosiahnutý čas pre porovnanie. aby som vedel aké veľké sklamanie čakať ak sa na pretek prihlásim
si šiel pešo?
skús si to v týždni vydupať len tento úsek,tvoj čas by tu bol dobré vodítko pre tých čo nevieme ako to bude vyzerať s časom na prvých priečkach
Jančiho nie, iného pána
Napríklad: http://www.oleje-fuchs.cz/kategorie/ekologicke-hydraulicke-a-mazaci-oleje
Nie sú priamo z ropy, ale z náhrad (je toho veľa napr. z repkového oleja). Na vyške nás dopravákov voľačo o tom učili, ale už si prd pamätám
nič nejdem sľubovať,ale ak bude počasie,tak by som možno šiel,napojil by som sa v Turí. ak nebude moc rýchle tempo ale