A kde je rozdiel medzi strieľaním domácich zvierat a detí? To už ti rovno môžem zastreliť ročného syna, v správaní psa a malého dieťaťa nie je rozdiel

no tak ty mas dost :fubar:
22.10.2012 - 19:06:39
00
Radek, ale polovnici si myslia, ze su panmi toho, co im nepatri.
Co navrhujes? Ja som za to, aby som kazdemu vrazil hlaven cez ritny otvor do krku ;-) Alebo nejake ine riesenie?

Stale sa divis tomu, ze ich cyklisti nenavidia? Vsak pri kazdej prilezitosti do nich rypu! Nepoznaju lesny zakon, len ich jednoducho ohrozuju zbranou a snazia vyhodit z lesa! Akym pravom??? Preco to robia????

Celkom by ma zaujimalo, ze ked si v kruhu polovnikov a ti nadavaju na cyklistov, ze na koho si strane ;-) Alebo stale tocis kabat? :D


Naposledy upravil Hosť dňa 22.10.2012 - 19:46:00, celkovo upravené 1 krát.

22.10.2012 - 19:21:10
00
:D 23 rokov "PO" a stále len boľševici :D To, že tu po socíku nabehla mafia, globalizácia, bezohľadný rozpredaj všetkých strategických podnikov, aby si pohlavári namastili vrecká, zlikvidovala sebestačnosť štátu, kriminalita prudko stúpla, tak za to môžu iba boľševici? :rofl: Aj ja chcem byť boľševííík! ;)


No a to si si nevsimol, ze to su ti isti ludia. Stareho Lexu nahradil mlady, stareho Trebulu nahradil mlady, stareho Schustera nahradil mlady ... kazdy by asi vedel dodat dalsie mena a to su ti najprimitivnejsi co nedokazali najst v rodine nikoho co sa vola inak.
22.10.2012 - 19:32:00
00
pista :y: je to tak
22.10.2012 - 20:22:11
00
Radek, ale polovnici si myslia, ze su panmi toho, co im nepatri.
Co navrhujes? Ja som za to, aby som kazdemu vrazil hlaven cez ritny otvor do krku ;-) Alebo nejake ine riesenie?

Stale sa divis tomu, ze ich cyklisti nenavidia? Vsak pri kazdej prilezitosti do nich rypu! Nepoznaju lesny zakon, len ich jednoducho ohrozuju zbranou a snazia vyhodit z lesa! Akym pravom??? Preco to robia????

Celkom by ma zaujimalo, ze ked si v kruhu polovnikov a ti nadavaju na cyklistov, ze na koho si strane ;-) Alebo stale tocis kabat? :D

Podla tvojho pristupu sudim, ze by si najradsej vsetkych (pripadne väcsinu) polovnikov zrusil, podme teda zrusit vsetkych policajtov (ale najskor im strcme hlavne do analu), dalej by sme mohli zrusit sudcov, uradnikov....
K bodu dva...cyklisti ich nenavidia....ktori a koho? :D nie si snad skolkar aby si mal predstavu o polovnikovi ako z rozpravky o zajacovi a kapuste, alebo sa mylim a vsetko co o polovnikoch vies je LEN to, ze strielaju nevinne zvieratka a robia napriek cyklistom? Ako keby niekto NORMALNY tvrdil o policajtoch, ze nic nerobia len rozdavaju pokuty ako sa im zachce, .... a ze pri kazdej prilezitosti "rypu" do cyklistov? len ich ohrozuju zbranou? Snazia sa vyhodit z lesa? :D Kym neupresnis okolnosti tak sa na to neda reagovat ;)
Bod 3: Ak som v kruhu polovnikov tak na cyklistov nik nenadava - zatial som nemal to potesenie :) motorkari, to je uz nieco ine
22.10.2012 - 21:10:35
00
Nerad by som chcel byt mudry do vsetkeho. Polovnictvo je nieco co sa rodilo po starocia. Nie som polovnik ale som presvedceny, ze neoddelitelne k nemu patri aj ucta k prirode a k zveri. Problem je ten, ze od okamziku vitazstva robotnickej triedy (neurazam robotnikov - ten pojem som ja nevymyslel) zrazu mnozstvo rychlenych novych panov chcelo napodobnovat tych povodnych no a nedavno sa ten zlom zopakoval rychleni zbohatlici chceli tiez vyzerat ako panstvo ale sa uz nemali kde naucit bo mali k dispozicii len tie revolucne kadre ako vzory - nemusim pokracovat, ze. Vytratili sa a nie len v polovnictve moresy, noblesa ... ze tie slova vyzeraju strasne staromodne. Ale aj tak by neskodilo ich trocha oprasit.
A idem spat bo uz vela filozofujem :-)
22.10.2012 - 21:27:44
00
Nerad by som chcel byt mudry ...

Presne toto mam na mysli. Ono ani nejde o to, ze sa to vytratilo (bohuzial je to tak) ale ako si spominal rychlozbohatlikov - sem tam si niektori z nich zmysli, ze chce byt "polovnikom" (jedna sa im iba samotny lov a ak to ide, tak vo vlastnom reviri). Bohuzial zakony su take ake su a takych lovcov - NIE polovnikov tu mame hojne.
Potom ze tu mame bordel...
22.10.2012 - 21:42:30
00
Radek, ja mam na mysli tych "polovnikov", na ktorych aj ich vlastni nadavaju. Poznam mnoho ludi, ktori maju vystudovanu lesnicku fakultu a pracuju na roznych poziciach. Vsetci nadavaju na "akozepolovnikov", ktori su polovnici len preto, ze vlastnia nejaku s.r.o., mozu si dovolit investovat do listka, zbrane a ich jediny ciel je to, ze chcu mat plny mrazak! Co myslis, ako sa citia lesnici, ked vedia, ze pani velkopodnikatelia sa spolu s ozratym policajnym funkcionarom vozili po lese na stvorkolkach a strielali vsetko co im prislo pod musku? Ja nadavam presne na takychto "akozepolovnikov" !! Zial, na nich neplati nic ine, len im strcit tu hlaven do zadku!

A presne tito "akozepolovnici" robia cyklistom problemy. Normalny polovnik vacsinou nerobi problemy


Naposledy upravil Hosť dňa 22.10.2012 - 21:56:55, celkovo upravené 2 krát.

22.10.2012 - 21:53:09
00
od okamziku vitazstva robotnickej triedy (neurazam robotnikov - ten pojem som ja nevymyslel) zrazu mnozstvo rychlenych novych panov chcelo napodobnovat tych povodnych

Plne súhlasím. Žiaľ, na komunizme je najhoršie to, čo príde po ňom :(
22.10.2012 - 21:53:34
00
nic po nom nepride len dalsi komunizmus...
22.10.2012 - 22:02:48
00
Radek, ja mam na mysli tych "polovnikov"

Vidis, stacilo toto napisat hned ako prvy prispevok, usetril by si mi nervy....z polovnictva sa stava biznis, pripadne zabavka na uzatvorenie biznisu - tiez by som na ich mieste nechcel byt ruseny :) ale to odbocujem
S tvojim prispevkom plne suhlasim:)
Treba vsak brat do uvahy aj to, kde sa smie ci nesmie na bajku jazdit...neraz som ako turista skakal z chodnika do krovia pred valiacim sa zjazdarom...na turistickom chodniku. Na druhej strane klince ci kliny nie su riesenie (aj ked podla mojho nazoru su namierene hlavne proti motorkarom)
22.10.2012 - 22:16:28
00
Väčšine motorkárov sú nejaké klince ukradnuté. Skoro všetci už používajú niečo takéto http://www.motorace.com/miva/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=M&Category_Code=MTBM, takže klince a podobné veci nie sú vôbec problém.
23.10.2012 - 09:47:40
00
Naučiť sa nenávidieť nejakú skupinu ľudí je veľmi jednoduché. No to nikdy nebude cesta ako riešiť problémy. A preto by som túto tému znovu dal premenovať.
23.10.2012 - 10:04:32
00
nedávno sem dal vukie článok o tej stupavskej obore a tie šlachtické rody ktoré vlastnili nielen oboru,ale aj velkú časť karpát tak to boli poslední skutoční hospodári v lese.vtedy aj polovníctvo malo svoju hodnotu,lesy sa nedrancovali ako dnes a nikto na to nepotreboval žiadnych zelených anarchistov a ani túto dnešnú lesnícko agrárnu mafiu.
23.10.2012 - 10:18:20
00
Naučiť sa nenávidieť nejakú skupinu ľudí je veľmi jednoduché.

Úplný súhlas. Dokonca je to ešte jednoduchduchšie ako "veľmi jednoduché".

A preto by som túto tému znovu dal premenovať.

Úplný súhlas. Čo najmenej takých tém na fóre. Preto by som ju premenoval na: "Sk.....ní poľovníci, lesníci, drevorubači, chodci, vodiči, cestní cyklisti, batôžkári (MTB cyklisti, kto nevie), Maďari, Češi, Poliaci, Židia, kapitalisti, komunisti, Američania, policajti, Blaváci a Bratislavčania, východniari a ... východniari v zahraničí.

To je iba návrh prvej verzie nového názvu tejto témy. Skrátka, do tejto témy by sa sústredila všetka nenávisť.
23.10.2012 - 10:29:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Oblečenie a batohy / Okuliare)
keyboard_arrow_up