naco vestu??ak jazdis cestu...tak si nechaj vyrobit dres...napr biely s takymto ciernym popisom ak by bola dobra cena...a dal by si si tu namahu s vybavovanim....tak by som mozno aj ja jeden taky zobral
ten laserovy pruh je fakt dobry a aj tie dresy by boli super, len niektore sliepky a kok*** nevidia ani cyklistu, nie to este citat co je na drese... Ale mozno by bolo biele tricko a na chrbte stopka alebo zakaz vjazdu alebo modra sipka "obchadzanie" .
no ked budu autonomne auta tak ked si das na chrbat stopku tak to pomoze )) ale kym budu za volantom vymetenci tak ti nepomoze nic, mozes mat aj policajny majakna hlave a nevsimne si ta
ono si ta vsimne ale neberie v uvahu, tzv ignoracia, to je este horsie ako keby ta nevidel ....zle to ucia v tej autoskole a potom sa to uz len vezie ....
.. alebo pojdu ludia pomalsie a blzisie aby si to precitali po pravde si fakt neviem predstavit ako velke pismena by to museli byt, aby si to clovek stihol precitat ( za predpokladu, ze nepojde za Tebou pol minuty ).
To je presne o tom... cyklista? Ten ide pomaly to v pohode stihnem... pustím spojku a trééésk! Kde sa tu ten cyklista vzal? Na hlavnej a išiel viac ako 20 km/h? Kto by to na cyklistu povedal???
Opäť stačilo niekoľko sekúnd počkať. Len niekoľko. A nič by sa nestalo. Cyklista by bol bez zranení a jazdil by veselo ďalej a tetuša v aute by si šla nakúpiť a tešilo by ju, že videla prejsť okolo seba hrdinu svojej krajiny, ktorého nijako neohrozila a ani neobmedzila
sak preto vravim ze ak by niekto chcel objednavat dresy z nejakej stranky kde sa da spravit aj vlastna potlac...tak by som sa pridal a jeden objednal..lebo vetsinou chcu minimalne 3 alebo 5 dresov...a mne staci jeden...takze ak by bola rozumna cena tak dajte vediet pridam sa
Dnes ma pobavil trolejbusár na Prievozskej. Keďže bola celá ucpatá von z mesta až po križovatku s Bajkalskou, tak som tie stojace autá obiehal po trhanej čiare, ktorá rozdeľuje buspruh od ľavého jazdného pruhu. Vedel som, že za mnou ide trolejbus, ale s prehladom som mal od neho odstup a navyše ho blokovali aj autá, ktoré sa chceli zaradiť z vedľajších ulíc.
Na križovatke s Bajkalskou som sa zaradil, tak aby som mu neprekážal, ale aj napriek tomu zastavil pri mne a otvoril si okienko a hovorí mi, "junáčik, nejazdi po tej čiare ja potom neviem, v ktorom pruhu si" no proste pobavil ma.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://dornob.com/night-biking-gadget-mobile-laser-lane-for-safer-cycling/
maly panacik na bicykli od neho sipka k autu a nad sipkou: min 1.5m
Stale hovorim, ze nielen slovenski vodici nevedia soferovat.
Opäť stačilo niekoľko sekúnd počkať. Len niekoľko. A nič by sa nestalo. Cyklista by bol bez zranení a jazdil by veselo ďalej a tetuša v aute by si šla nakúpiť a tešilo by ju, že videla prejsť okolo seba hrdinu svojej krajiny, ktorého nijako neohrozila a ani neobmedzila
maly panacik na bicykli od neho sipka k autu a nad sipkou: min 1.5m
toto?
Na križovatke s Bajkalskou som sa zaradil, tak aby som mu neprekážal, ale aj napriek tomu zastavil pri mne a otvoril si okienko a hovorí mi, "junáčik, nejazdi po tej čiare ja potom neviem, v ktorom pruhu si" no proste pobavil ma.