Zdravím. Neviem či fakt neviem hľadať, alebo to nikde nebolo, alebo je to hlúpa otázka, no každopádne sa pýtam.
Ako zistím, že kotúč mám už priveľmi zbrzdený a už by žiadalo ho vymeniť? Nejaké čísla hrúbky ? Alebo jazdiť kym raz nezmizne úplne ? Kotúče neviem ako dlho mám jazdené, pretože som ich kupil jazdené. Ja ich jazdím už 2 sezóny. Jazdené prevažne dh/fr Predpokladám že chalan predomnou asi tiež aspoň tu sezonu.
Díkes páni.
Ja to riesim hlasovanim servismenov. Zatial jeden navrhuje vymenu a druhy, ze to este vydrzi do konca sezony. Trocha problem je, ze niektore sezony nekoncia ... Samozrejme ak nemas vo svojom okoli dostatok servismenov tak musis zmerat hrubku a pokusit sa najst na strane vyrobcu odporucanie.
ja som mal v ruke formula kotuc kde bolo 1,85mm
kazdopadne na kotuci byva minimalna hrubka potom sa zacne prehrievat
To pochybujem, pretoze prave Formula ma velmi malu medzeru medzi kotucom a dostickami a tych 1,85mm je akurat tak dobre zabehnuty kotuc. Vozil/m 2 Formuly s roznymi origo kotucmi.
majú malú medzeru ja viem keď budem mať možnosť odfotím to hrúbka na nejazdenej časti bola 2mm a hodne mu tam šúchajú ja mám tiež 1.65 min na formulách no na tých čo má on mal inú hodnotu
Nejak som pozabudol skontrolovat hrubku kotuca (cas nejak rychlo leti a zil som v domneni , ze som ho menil prednedavnom) a tak som dnes experimentalne overil kolko kotuc znesie
Pri technickom a pomalom zjazdiku zo Skalnatej zacalo vzadu nieco rachotit a nebol to konar vo vyplete.
Odniesol si to nastastie len ten kotuc.
Snad este maju v Lidli tie digitalne subleri. Kupim si este jednu, ktorej zbrusim stycnu plochu do s*****ta, aby sa nou dala jednoducho merat hrubka kotuca.
Zo Skalnatej do sedla som potlacil, Kuklu som preventivne vynechal, ale do Harmonie, kde som mal auto nebolo problem zbehnut aj na prednej.
Deore XT 4 piest? Kde sa to dá zohnať?
.
mtbiker bazar, jesen 2004 Btw. je to tusim uplne prva Shimanacka kotucovka. Vtedy (2001) japonci brzdy este robit nevedeli a tak kupili licenciu Grimeca System 8. Paradoxne priamo Grimeca ten isty model (len s brzdovkou a nie olejom) vyrabala pre SRAM. copyrightcrev.vo.llnwd.net crev.vo.llnwd.net
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Formula udava min. 1,65 mm.
Formula udava min. 1,65 mm.
ja som mal v ruke formula kotuc kde bolo 1,85mm
Mam tu Hayes V-Cut 160mm a oznacenie o minimalnej hrubke na nom je (1,52mm)
To pochybujem, pretoze prave Formula ma velmi malu medzeru medzi kotucom a dostickami a tych 1,85mm je akurat tak dobre zabehnuty kotuc. Vozil/m 2 Formuly s roznymi origo kotucmi.
edit: toto je ten kotúč takže je tam 1.75
A máš určite Hayes a Avid? heeh
Pri technickom a pomalom zjazdiku zo Skalnatej zacalo vzadu nieco rachotit a nebol to konar vo vyplete.
Odniesol si to nastastie len ten kotuc.
Snad este maju v Lidli tie digitalne subleri. Kupim si este jednu, ktorej zbrusim stycnu plochu do s*****ta, aby sa nou dala jednoducho merat hrubka kotuca.
paloTT domov si prisiel v pohode len na prednej?
Ja by som povedal, že ho doslova "podbrúsil"
No keby ti takto prdol predný v nejakom prudkom dlhom zjazde, tak neviem, neviem...
Zo Skalnatej do sedla som potlacil, Kuklu som preventivne vynechal, ale do Harmonie, kde som mal auto nebolo problem zbehnut aj na prednej.
mtbiker bazar, jesen 2004