maso treba vediet kupovat (ja ho nekupujem preistotu, ja iba konzumujem) :D
05.11.2012 - 22:08:04
00
Dam aj tebe ten hardcore? :)))
06.11.2012 - 19:25:29
00
ono je to všetko pekné ako sa všetci sťažujú na to aké je všetko hnusné a zlé atď a nekúpili by si to...a to čo kupujete všetko je zdravé? Ludia sú už neskutočne zhýčkaní spoločnosťou... V dávnych časoch to fungovalo spôsobom prežijú tí najlepší. Buď sa organizmus prispôsobil alebo jednoducho nemal miesto...Prečo je asi v dnešnej dobe tolko ludí chorých? Lebo chcú hygienické vreckovky hygienické toto hento tamto baktérie fuj fuj. Akoby chcel každý žiť sterilne. Viem z čoho sa robia párky,chutia mi,viem akými postupmi prechádzajú isté potraviny no neriešim to,ľudské telo dokáže stráviť (doslova) vela vecí,vyberie si z toho živiny a čo nepotrebuje vyhodí. Nehovorím že teras máme jesť surové mäso ale obkecávať že aká je voda nedobrá alebo aké je mäso v dnešnej dobe zlé je podla mňa blbosť...pri plávaní som už litre chlóru pohltal a som v pohode :P
06.11.2012 - 19:49:23
00
a prečo je stále väčší výskyt rakoviny? :D amerika a jej štatistiky rakoviny sú fakt k zamysleniu..tam prekvitá doba polotovarov a mikrovlniek..doma uvarenú polievku američania ani nepoznajú..
06.11.2012 - 19:53:20
00
rakovina je trošku iná káva ako potraviny. Minule som sa o tom bavil s mojou lekárkou. Áno,výskyt rakoviny je ovela väčší ale na vine sú iné faktory. Možno sa trochu rozpíšem...má odoperované cez 1700 znamienok a nádorov takže si myslím že bude vedieť o čom vraví. Keď začínala pred asi 50 rokmi,výskyt rakoviny bol okolo 50 ročných ludí. Dnes je jej najmenší operovaný človek s nádorovým znamienkom 1,5 ročné dieťa. Myslíš že to toho pojedlo ? Párky mäso? Za to môže nás životný štýl. Ludia sa chodia opalovať ku moru každý chce byť hnedučký ide do solária. Hnednutie pokožky je ochrana pred slnkom,obranný mechanizmus. Potom prídu z dovolenky a človek je zblbnutý,zase v chlade,imunitný systém nevie čo má robiť. Toto zopakujú každý rok a hneď je pravdepodobnosť vzniknutia nádoru. A keĎže genetické informácie sa prenášajú na potomstvo,preniesť sa to môže aj z matky na dieťa. Takže rakovinu by som ku potravinám až tak nezaradoval...
06.11.2012 - 20:02:15
00
Dnes je jej najmenší operovaný človek s nádorovým znamienkom 1,5 ročné dieťa.
Myslíš, že to malo z toho, že chodilo každý rok k moru a medzitým do solária???
06.11.2012 - 21:05:46
00
ak si si nevšimol,tak som to rozviedol v dalších vetách :)
06.11.2012 - 21:07:18
00
Neviem trepnem konšpiračnú teóriu ktorú som videl v jednom dokumente. Rakovina sa liečiť dá, len sa lieči zlým spôsobom, spôsobom ktorý nemožno označiť ani za placebo, keďže aj to by malo mať väčší účinok. Ľudia, ktorý prežili mali údajne šťastie, že sa ich organizmus naštartoval a bojoval. Základná chyba pri liečbe je vraj to, že doktori sa sústredia na nádor, ktorý je už ale len znak rakoviny a nie priamo rakovina. Rakovina je v podstate zlyhanie imunitného systému, ktorý prepustí tú zlú bunku, ktorá sa následne začne množiť a prvé pozorovateľné príznaky rakoviny prídu až po 7-10 rokoch. Existuje vraj diéta, ktorou sa doplnia vitamíny a potrebné látky na znovu nakopnutie imunitného systému. O tej ale nikto nechce vravieť, pozná ju len pár ľudí. A samozrejme nejde o diétu ako odtučňovaciu ale o diétu s doplnením a vysadením určitej stravy.
06.11.2012 - 21:11:10
00
Hellboy: zaujímavá teória,teoreticky by to možno aj na prvý pohlad sedelo...v každom prípade by som si o tom chcel prečítať viac,v tom prípade by sa však teoreticky dalo liečiť aj AIDS a to sa mi nezdá velmi pravdepodobné...
06.11.2012 - 21:29:43
00
Na youtube bol o tom 1 a pol hodinový dokument, z neznámych príčin už je vymazaný, mal som to video v obľúbených... Niekde v tom videu bolo aj spomínané, že dlho sa neudrží, že spoločnosti tieto tajomstvá strážia. Ale toto bolo rýchle zhrnutie, v tom dokumente to vyzeralo naozaj uveriteľne + doložené boli aj štúdie a pod. :)
06.11.2012 - 21:37:11
00
jedno také video som videl aj ja, že vysokými dávkami vitamínu C (vnútrožilne) dokázali obmedziť a tuším aj hubiť tie rakovinové bunky...hlavnou výhodou tejto metódy boli žiadne nežiadúce účinky (čo sa o aktuálne používaných liekoch na rakovinu povedať nedá) iba jemné hučanie v hlave, ktoré prešlo po znížení dávok...samozrejme verejnosť o tom ani netuší, lebo najlepšie sa zarába na zdraví...
a také hlúposti, že rakovina nieje z jedla sem ani nepíšte, všetko čo jeme ovplyvňuje náš organizmus, je síce pravda, že telo si vyberie z jedla živiny, ale keď mu ponúkaš len umelé dochucovadlá a múčne jedlá, tak tvoje telo len zbytočne vynakladá energiu na spracovanie múčneho párku na múčne Ho (platí aj pre iné "nevýživné" potraviny),to že si z tých párkov nič nechytil, neznamená, že ťa čaká svetlá budúcnosť...
viac info TU:
http://www.csfd.cz/film/267508-na-jidle-zalezi/
http://www.uloz.to/xZBUecw/food-matters-strava-rozhoduje-cz-titulky-avi
06.11.2012 - 21:54:28
00
co sa tyka tej rakoviny vraj pomaha jednoducho zmenit kysle prostredie v tele sodou bikarbonou.
http://www.vianocesk.ic.cz/Rakovina.htm
06.11.2012 - 22:38:55
00
samjo,ja teras nehovorím o tom že nemáme jesť zeleninu alebo podobne. Ja som práve hovoril o tom aby sme si imunitný systém zlepšili prirodzenou obranischopnosťou a nebrali lieky,s tým súhlasím. Išlo mi hlavne o to ako každý hovorí že nejedzme chemické ovocie,nejedzme mäso lebo je to hnusne skladované atĎ. Stať sa vegetariánom len preto že sa mi nepáči ako sa robia párky? Telu určite viac ublíži to že sa mu nedostane živín ktoré sú obsiahnuté v mäse ako keĎ ich dostane len ich musí ťahšie stráviť... Ak sa niekomu chce tak určite nájde štúdiá ktoré vyvracajú tie greenpisácke reči o upravenej zelenine a ovocí a pod...a môže byť že rakovina je aj z jedla. Ale určite by som to nebral ako hlavný faktor a dôvod prečo je dnes rakovina taká rozšírená.
06.11.2012 - 22:42:42
00
Zlé farmaceutické spoločnosti nás udržiavajú v klamstvách, nútia nás platiť za "západnú" medicínu a pritom existuje "prírodná" diéta a človek sa z rakoviny dostane. Ale keď to začneš skúmať bližšie, tak zistíš, že sa takto "vyliečilo" zanedbateľné percento prípadov. "Zázrak" sa šíri rýchlo, ale o ľuďoch, čo na to doplatili sa nedozvieš. Tvorcovia a propagátori týchto diét, chcú na tom tiež len zarobiť; biznis je za tým celkom pekný. A kto je náchylnejší uveriť, než pacient ktorému súčasná medicína proste pomôcť nevie? "Výskumy", ktorými sa oháňajú veľmi neobstoja vo vedeckých kritériách (nejednoznačné závery, žiadne dvojité slepé testy, zanedbanie ostatných faktorov, atď.), ich tituly a minulosť sú pochybné. Druhá skupina sú potom už ľudia, čo chcú uveriť, pretože dnes je proste móda nadávať na západnú medicínu. Ľudia radšej súhlasne pokývajú hlavou nad článkom na konšpiračnom webe alebo v ženskom, ehm, odbornom magazíne. Keby bola alternatívna medicína taká účinná, tak by nebola alternatívna.

V minulosti sa možno nezomieralo tak veľa na rakovinu, ale to neznamená, že nebola. Znížili sme riziko úmrtia na iné choroby, zvýšili sme vek dožitia (kedy sa najviac prejavuje rakovina?), zlepšili sme diagnostiku (koľko ľudí v stredoveku na ňu zomrelo?). UV žiarenie, prirodzená rádioaktivita, fajčenie, vírusy spôsobujúce rakovinu tu boli aj predtým.

Ad potraviny: áno, sme to, čo jeme. Ale do kelu, pozerajme na zloženie; vyberajme si, čo kupujeme; nikto nás tie svinstvá jesť nenúti. To my sami.
06.11.2012 - 22:52:30
00
Mal som kamaráta, ktorý dostal rakovinu po zlomenine ruky..napriek všemožným liečbam boj prehral..
Týmto chcem poukázať, že rakovina je druh ochorenia, ktorá vzniká rôznymi spôsobmi a preto je veľa druhov..rak kože, pľúc, kostnej drene, hrubého čreva...polemika je na dlhé lakte..moja teória vychádza z jednej veci..prečo sa dakedy a aj teraz ľudia na dedine dožívali vysokého veku? a napriek tomu, že sa stravovali slaninou, klobáskou, čo by doktori dnes považovali za zlé stravovanie? ...lebo všetko bolo domáce, mali vlastné prasiatka, ktoré kŕmili vlastným obilím.....sebestačné hospodárstvo..žiadne chemické konzervanty, žiadne umelé sladidlá, žiadne polotovary vysmažené v 100 krát prepálenom oleji.. :) (teraz sa asi strhne búrlivý masaker) :)
06.11.2012 - 23:13:44
00
keyboard_arrow_up