Taky abecedny nastrel zaujimavych nickov z brucha: DI2F4Y, greedy_tn (ten preklad neznie prilis pozitivne)
EDIT: A sice dalsich vela nickov poznam, ale ostatni mozno nie, takze by mohli trochu svetla do toho vniest aj drotar, Turbi, lagonda, buko, cicamica, Ja?No!, lulu, m4jK, marecej, pisosip, shickmomber...
Proste kazdy kto ma chut moze nieco o tom svojom nicku napisat, mozno sa aj vdaka tomu zas o kusok viac spozname.
mohlo to byt lietadlo, lod....alebo:
'Canopus' was also France’s highest yielding test. With a 2.6 megaton yield, its explosive power was 200 times that of the Hiroshima bomb. The device weighed three tons and was suspended from a balloon at 520 metres. The fallout caused by this test contaminated large parts of Fangataufa atoll, leaving it off-limits for humans for six years, also affecting neighbouring atolls.
No a potom ... tretia hviezda sustavy Canopus je legendarny Arrakis (Duna,Rakis) .. zdroja korenia, ktore predlzuje zivot a sposobuje modre bielka
Ito: tak minule isla DUNA v TV,a som rozmyslal,ze preco maju tie oci modre,ani za boha som na to neprisiel,takze to mali z toho korenia,dobre vediet
No ak to je skutocna funny, tak je adeptka na vysnivanu zensku