Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Caute, mate niekto skusenosti s tymito kolesami? Boli mi ponuknute za vyhodnu cenu (nove) a chcel by som vediet, aky mate nazor popripade konkretne skusenosti.

http://remerx.cz/magic-7337/

http://remerx.cz/viking-rmx-7335/

diki
Zobraziť komentár 05.11.2010 - 13:12:50
00
Prečítaj si názory na bikefore. Je tam toho o týchto kolesách veľa popísané. :lol:
Zobraziť komentár 05.11.2010 - 17:28:38
00
Prečítaj si názory na bikefore. Je tam toho o týchto kolesách veľa popísané. :lol:

to ano, tam som o tom cital,ale su tam aj take aj take nazory,tak tazko povedat, a po zmene tych lozisk to uz chodi lepsie zevraj..a tie magic su novsie ako viking,tak by snad uz mali co to vychytane. na SK asi ako kukam nema nikto skusenosti :(
Zobraziť komentár 05.11.2010 - 17:48:40
00
Ložiská až taký problém nie sú. Tie vymeníš za pár korún. Horšie je povolovanie výpletu a pukanie špíc. Čo sa týka tých Magic-ov, tak pokiaľ viem, jediný rozdiel medzi nimi a Vikingami je v ráfiku. U Magic-ov je použitý ľahší ráf (preto sú celkovo o 80g ľahšie).
Ak sa napokon pre niektoré z nich rozhodneš, jediné čo ti môžem je zaželať veľa šťastia (myslím si, že ho budeš potrebovať pri kúpe týchto kolies). ;)
Zobraziť komentár 05.11.2010 - 18:33:26
00
Ložiská až taký problém nie sú. Tie vymeníš za pár korún. Horšie je povolovanie výpletu a pukanie špíc. Čo sa týka tých Magic-ov, tak pokiaľ viem, jediný rozdiel medzi nimi a Vikingami je v ráfiku. U Magic-ov je použitý ľahší ráf (preto sú celkovo o 80g ľahšie).
Ak sa napokon pre niektoré z nich rozhodneš, jediné čo ti môžem je zaželať veľa šťastia (myslím si, že ho budeš potrebovať pri kúpe týchto kolies). ;)

no to viem, cital som bike forum a bolo tam toho dost popisane,ale tak tie magic su nove,lahsie,a snad uz tie spice vychytali nejak a nepukaju tolko..ked to bude stacit raz dotiahnut a bude to slapat,tak pohoda..a zase ide o to,ze za MAVIC nechcem dat tolko penazi,to by bolo vela na mna a tieto Magic viem ziskat za celkom peknu cenu (nove so zarukou)
Zobraziť komentár 05.11.2010 - 19:49:29
00
Nemám to z vlastnej skúsenosti, no kamoš má cca pol roka kolesá Remerx Allcross a zadný náboj mu nič nevydržal. Na tuhosť výpletu alebo pukanie sa nesťažoval. No neviem, či sú náboje na všetkých týchto kolesách totožné, na stránke som presné špecifikácie nevidel...
Zobraziť komentár 05.11.2010 - 21:07:43
00
Nemám to z vlastnej skúsenosti, no kamoš má cca pol roka kolesá Remerx Allcross a zadný náboj mu nič nevydržal. Na tuhosť výpletu alebo pukanie sa nesťažoval. No neviem, či sú náboje na všetkých týchto kolesách totožné, na stránke som presné špecifikácie nevidel...

a ako to riesil? vyreklamoval to,alebo to mal prekupene uz...nevies nahodou?
Zobraziť komentár 05.11.2010 - 21:56:31
00
Nič nereklamoval, na reklamáciu to nebolo. Jednoducho asi "titerná" konštrukcia ložísk, tak šli rýchlo do preč... Ja zastávam názor, že náboje by mali byť bezúdržbové a vydržať takmer všetko. Pokiaľ na to nemáš samozrejme... Z toto dôvodu by som radšej volil niečo osvedčené, mne sa pozdáva Metal 5.
Zobraziť komentár 05.11.2010 - 22:00:43
00
Nič nereklamoval, na reklamáciu to nebolo. Jednoducho asi "titerná" konštrukcia ložísk, tak šli rýchlo do preč... Ja zastávam názor, že náboje by mali byť bezúdržbové a vydržať takmer všetko. Pokiaľ na to nemáš samozrejme... Z toto dôvodu by som radšej volil niečo osvedčené, mne sa pozdáva Metal 5.

...loziska co som cital,tak s tymi nemeckymi to uz drzalo dobre...a tie magic sa mi pacia,len to ze tie negat. nazory :((
Zobraziť komentár 05.11.2010 - 22:35:23
00
Ono ako si aj sám písal, názory sú dvojaké. Preto ak sa ti pozdávajú, tak ich zober a vyskúšaš. Mne sa ani dizajnovo nepáčia, takže ja by som problém nemal.

PS: A namiesto "citovať" je lepšie "poslať odpoveď", lebo posledný príspevok sa necituje. ;)
Zobraziť komentár 06.11.2010 - 07:40:59
00
ok sefe :) ale kus to setri oci, ked posledny text vidis pri citani odpovede hned pri tom :D :D :D

..co sa tyka dizajnu, tak zase brutal narocny nie som,a podla mna,az tak zle nevyzeraju,len mi ide o to,ze na nejake lepsie MAVIC moc rozhadzovat nechcem, a tak snad to az take zle nebude, ved 2r zaruka este stale plati snad :) :) ..uvidime no
Zobraziť komentár 06.11.2010 - 11:48:23
00
Toto je môj postreh ku kolesák Remerx Wiking disc. Kúpil som si ich pred necelým rokom. Veľmi sa mi páčili a neprečítal som si poznatky na fórach. CHYBA. Na kolesách mám najazdených 1800km. Na zadnom som menil už 3 dráty. Každý utrhlo presne nad nyplom. Nálepky na kolesách už tiež nie sú v najlepšej kondícii. Náhradné dráty, ktoré som si od nich objednal som si musel pilníkom upraviť aby vôbec vošli do diery v náboji. Tieto kolesá sú predávané ako "závodné" Môj štýl jazdy je vyslovene turistický a tiež spĺňam aj výrobcom odporučené zaťaženie, t.j do 95kg. Ďalšie negatívum týchto kolies, ktoré som 1x pocítil až na týchto kolesách je, že pri bočnom vetre to pekne zacítite v kolesách. Ak mám objektívne porovňať REMERX WIKING (cca 230 EUR) a kolesá, ktoré som mal predtým (MAVIC CROSSRIDE za 110 euro) tak MAVIC je o 3 triedy lepší. Skúšal som sa nakontaktovať aj priamo na výrobcu a podelil sa s ním o moje skúsenosti, ale vôbec neprejavili záujem. Z môjho pohľadu firmu REMERX úplne zavrhujem a môj prvý kontakt s nimi je zároveň aj posledný.
Zobraziť komentár 13.11.2012 - 21:17:13
00
Aj na bike-forum.cz to môžeš hodiť, ak si to tam ešte nedal, napr. http://www.bike-forum.cz/forum/remerx-viking-dlouhodoby-test/2068911/forum.html / http://www.bike-forum.cz/forum/zapletena-kola-remerx-viking.html ...
Zobraziť komentár 13.11.2012 - 21:19:55
00
Ja mám Remerxy síce na cesťáku ale špice na zadnom aj ja trhám zodpovedne ako iní na MTB.
Zobraziť komentár 14.11.2012 - 00:19:41
00
Moje skúsenosti som už písal inde viewtopic.php?f=2&t=28214&view=unread#unread
Neviem či ja mám šťastie, alebo vy neviete jazdiť :), ale ja som špicu netrhol ani vtedy o-hocicom/pady-na-biku-t11513-2025.html
zdeformoval som 8 špicí tak, že ráfik išiel dovidopo, ale nezlomila sa ani jedna. Mailová komunikácia promptná, najneskôr do 2 hodín počas prac. doby. Problém s novými špicami som mal aj ja /pilník/.
Potom som sa dozvedel,že pri objednávaní špicí ja potrebné uviesť rok výroby. Čerešničkou na torte bolo, keď sa zaujímali, či zásielka s ráfikom a špicami došla v poriadku.
Zobraziť komentár 14.11.2012 - 14:38:39
00
keyboard_arrow_up