no veci by som mal mat dozajtra suche,tak sa mozno vidime,presnejsie miesto -tam kde bol gulas na OMH ? vsak este cinknem,inak na chate pod suchym som este vobec nebol...
Dnes sme boli okrem iného aj na Vretenici a v úseku asi 200 metrov je popadaných kopec stromov a navyše tam aj ťažia, takže kus chodníka zmizlo pod novou zvážnicou. Dosť žalostný pohľad to tam je teraz. Uvidíme ako to bude vyzerať na jar keď odpracú drevo. Určite bude treba chodník nejak zrekonštruovať.
povedzte mi prosim vas recept, kde zobrat tolko casu, ze mozem pomaly kazdu nedelu ist na bike? mrle ma zeru vzdy ked citam ze je daky vyjazd a viem, ze sa ho nezucastnim, lebo mam ine povinnosti
nie. dnes mal napriklad moj synator oslavu 1. narodenin. takze do obeda sme chystali a po obede tu bola fura ludi. Ale to vzdy tak, ze sa daco najde pri com by som mal byt a cyklistika to bohuzial nie je. Takze podla mna ste bud nezadani a bezdetni, alebo ste jednoducho kuzelnici.
Dnes som si vybehol na chatu Sacne, potom dalej po ceste ku modrej pod Micolom. Bol tam jemny poprasok snehu, takze som videl, ze predtym tadial isiel cyklista. Isiel som po jeho stope dalej po tej novej ceste az na jej koniec - fialova na obrazku je moja trasa (od modrej po koniec fialovej su to vyjazdene kolaje), stopy viedli dalej do lesa, kde bolo dost popadanych stromov. Je tam dalej nejaka prejazdna cesta, pripadne da sa dostat na sedlo Javorina ?
Tak isli sme zo Strani od starej lanovky.Pohodovym tempom prestavkou pri dele s cajom a fotenim hodinka a pol.Hore je asi tak 15 az 20cm snehu tazko povedat.Dost chumelilo takze dole oci plne piesku .Ale zjazdik super dali sa aj skratky okrem troch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked mas co na seba tak zima nie je ani v mraze.