johny1331 kolko si musel cakat kym ti prisiel balik lebo ja som este v stredu objednal vidlicu a este mi ani neodpisali o potvrdenie objednavky ze ci maju
objednával som v stredu (14.11.) v noci a už vo štvrtok (22.11.) mi to prišlo...
avšak obratom mi prišiel len mail s textom, že moju objednávku evidujú a najbližší pracovný deň mi dajú vedieť či majú všetko skladom a kedy mám očakávať tovar...
ale žiadny taký mi už potom neprišiel tak som tam v pondelok večer písal a na druhý deň som dostal odpoveď, že tovar majú na expedícii a do 2-3 dní ho budem mať... a toto dodržali.
Len ten bordel na balkóne...... Suseda dve poschodia nado mnou tiež miluje vtáčiky, nachystala im nejaký loj so semienkami do dvojlitrovej plastovej fľaš, ktorú rozrezala. Ale jeseň bola teplá a loj sa topil a mne zadrbala všetky kvety a pol balkóna. Keď som ju na to taktne upozornil tak do dala preč a namiesto toho im zavesila akési guľky v takej plastovej sieťke. Balkón mám zadrbaný stále, sýkorky to mrvia na všetky strany. Ako ja tiež rád pomôžem sýkorkám ale nie za cenu obťažovania iných. A balkón by som si dobrovoľne zasrať tiež nedal.
ale to ja by som na ukor zasr... balkona tiez nerobil. mam pred balkonom korunu stromu asi 3-4m vzdialenu vyska asi 15m. krmitko naplnam pomocou 5m udice takze vsetko je ako ma byt. z balokona sme museli akurat popolnik pravidelne cistiti lebo sa zacali pustat aj do spakov to bol jediny bordel od nich.
Nase pekne vychovane sykorky si pridu vziat, odnesu si to na strom vzdialeny asi 5m, zobkaju a spinia tam. Neviem, kto ich to ucil, ale vdaka im. Krmitko maju vyrobene z kokosoveho orecha.
Aj mne sa veľmi páčia a Salomon robí tenisky v zaujímavých farbách. Už sa neviem dočkať zajtrajška, kedy ich vyskúšam. Inak ma tiež napadlo, že tá podrážka asi až tak veľa nevydrží, ale tak dúfam že aspoň ten rok v nich pobehám
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
objednával som v stredu (14.11.) v noci a už vo štvrtok (22.11.) mi to prišlo...
avšak obratom mi prišiel len mail s textom, že moju objednávku evidujú a najbližší pracovný deň mi dajú vedieť či majú všetko skladom a kedy mám očakávať tovar...
ale žiadny taký mi už potom neprišiel tak som tam v pondelok večer písal a na druhý deň som dostal odpoveď, že tovar majú na expedícii a do 2-3 dní ho budem mať... a toto dodržali.
ale nato ze byvam na frekventovanej ulici sa rano budim zo stebotom ako v lese
Nase pekne vychovane sykorky si pridu vziat, odnesu si to na strom vzdialeny asi 5m, zobkaju a spinia tam. Neviem, kto ich to ucil, ale vdaka im. Krmitko maju vyrobene z kokosoveho orecha.
Salomon Speedcross 3 CS