zajimave ja stym problem na uf2100 som este nemal ani raz .ale ked tak skusil by som pozriet sa na vypinac teda odmontovat ho a skontrolovat ci je tam dobre priletovany
zajimave ja stym problem na uf2100 som este nemal ani raz .ale ked tak skusil by som pozriet sa na vypinac teda odmontovat ho a skontrolovat ci je tam dobre priletovany
aké používaš akumulátory? Ak nejaké dlhšie, napr. "protected", tak by to mohlo pomôcť, keďže problémy robí to, že akumulátor má vo vnútri trochu vôľu a pri rýchlom pohybe stratí na chvíľku kontakt, čo spôsobí prepnutie režimu. Ideálne by asi bolo pridať nejakú pružinku aj zo strany vypínača.
corsair - veď to tam je napísané, odhadovaný čas doručenia a interval kedy asi tak by to mohlo byť. Horná hranica nie je nejaká určujúca, predajca môže predpokladať že to príde za 2-3 týždne ako to chodí 300 dní v roku, ale potom pred našimi a pred ich sviatkami to potrvá väčšinou dlhšie...
Dakujem PatrikoviL a dalsim z ktorych prispevkov som cerpal pri nakupe. Ta baterka svieti solidne dobre nad moje ocakavania, a ta nabijacka ma prekvapila tiez, indikuje nabijanie, aj plne nabitie a dokonca to ma v sebe menic na 5.2V a da sa z toho nabijat mobil alebo ine zariadenie tak to je u mna megaLOL to som vobec necakal. Skoda ze ta baterka ma 3 rezimy ktore si nepamata ale cykluje to dokola pri kazdom zapnuti ale to mi nevadi. Ked som videl teraz po tme ako svieti tak si ani nechcem predstavovat tie silnejsie )
Nepreháňaj. Ja mám dve a obe používam už tretí mesiac a nepreblikáva. Akurát jedna z nich na prvej jazde samovoľne prepínala módy. Stačilo vo vnútri dotiahnuť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aké používaš akumulátory? Ak nejaké dlhšie, napr. "protected", tak by to mohlo pomôcť, keďže problémy robí to, že akumulátor má vo vnútri trochu vôľu a pri rýchlom pohybe stratí na chvíľku kontakt, čo spôsobí prepnutie režimu. Ideálne by asi bolo pridať nejakú pružinku aj zo strany vypínača.
Co to znamena? Ze do 13.12.2012 to bude doma?
mal som ju na prvej 24ke a nikdy vice
plus dva drziaky. svieti paradne...zatial len na susedov z okna