hnusná farba.. :D
23.11.2012 - 19:59:51
00
ten len tak ľahko nestratíš :D
23.11.2012 - 21:06:19
00
farebne sa ani mne nepaci ale inak super noze mam jednu zo starsej edicie este vo verzii rat cutlery
23.11.2012 - 22:06:18
00
...treba to dat prebrusit nejakemu noziarovi

Podľa vlastných možností a schopností :?:
Ja si brúsim nože sám. Ako ste na tom vy?
02.12.2012 - 08:41:26
00
Podľa vlastných možností a schopností :?:
Ja si brúsim nože sám. Ako ste na tom vy?
ja sa este len s kabarom chystam,v LV je podla inych kvalitny noziar
02.12.2012 - 09:35:10
00
Noziarov je po celom slovensku tusim ze aj v devinskej je jeden...
inak ja si brusim svoje noze sam resp. iba obtahujem nikdy ich nenecham uplne otupit, ale taku ulomenu spicku by som rucne nechcel spravovat :)
02.12.2012 - 17:10:04
00
hrubšie brúsim na jemnejšej a pomalej brúske, jemnejšie na starom veľmi hladkom kameni (pôvodne na brúsenie kosy) alebo extra jemne na koži, ale to je už o život, lebo tam prejdem cez výkres akoby tam ani nebol, no a uhly podľa toho na čo mám daný nôž používať :)
02.12.2012 - 22:08:20
00
Ja všetko ručne na dvojstrannom kameni na mokro.
Uhol dávam len jeden. Mám ho v ruke a ten si držím furt.
05.12.2012 - 19:18:39
00
Ja brúsim z takýmito keramickými ocieľkami,dlhodobé skúsenosti,super brúsenie,
cena ľudová http://knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&m=335680#335680
09.12.2012 - 10:00:14
00
viete mi niekto poradiť, kde zoženiem lacnejšie nože cold steel? pozerám hlavne recon 1 a recon micro(vo verzii tanto)
10.12.2012 - 14:23:08
00
Ja brúsim z takýmito keramickými ocieľkami,

Tak na takomto matroši to musí byť jak britva. Ja mám keramickú trubku ani neviem odkiaľ, ale je mi krátka. Toto je vynikajúca inšpirácia. Ďakujem :clap:
10.12.2012 - 16:24:18
00
aby si nebol prekvapeny s tej keramiky. viac zatupeny noz je utrpenie nabrusit :D ja to pouzivam len na dobrusenie po klasickej ocielke.
10.12.2012 - 21:55:01
00
Ja mam LANSKEHO sadu na ostrenie a mozem len doporucit, na kuchynske noze Chef's choice edge select 120 tiez spokojnost. Zalomene hroty vyhrubujem na bruske s jemnym kotucom a pomalsimi otackami, keramicke noze ostrim na bruske j jemnym diamantom.
Na velmi tupy noz mozete pouzit diamantovu ocielku (je to vlastne jemny pilnik) len sa niesmie moc tlacit a potom pravidelne obtahovat na ocelovej ci keramickej. Nepozuvat stale diamantovu ocielku, rychlo opotrebovava noz (je to skor pilnik nie ocielka)
11.12.2012 - 09:13:10
00
Myslíš túto? Ja som s ňou maximálne spokojný! 8)

Prílohy:

Lansky.jpg
Lansky.jpg 262.42 KiB thumb_up0thumb_down

11.12.2012 - 10:01:36
00
Ano to je ona a tu aj uprednostnujem (5 kamenov), su aj verzie s mensim poctom kamenov (kde chybaju hrubovacie na moc tupe ostrie)alebo s jednym co ma hrot na zubkovanu cepel. Problem je v roznych tvaroch zubkovania teda to prevazne nesedi.
Samozrejme kuchynske na tom nebrusim na to je ta bruska.
11.12.2012 - 11:07:13
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Outdoor / Športové príslušenstvo a vybavenie / Ostatné príslušenstvo / Nože a brúsky)
keyboard_arrow_up