Priemerka nizka, ale zodpovedajuca terenu, po ktorom sa islo...Priemerna teplota pocas viac ako 5 hodinoveho vyjazdu bola -6°C. Polovnicke auta nam umoznili pojazdit aj tam, kde by sa inac nedalo. Len by mohli nahodit trocha sirsie gumy.
Trasa:
Jedna prestavka na Cergovskej chate a primerane tempo aby sa clovek zahrial, ale nespotil postaci (samozrejme s primeranym oblecenim). No a pri navrate dobre padla horuca cokolada na benzinke pred BJ.
Takto dlhe pobyty v este vacsich mrazoch nie su nic vynimocne na tych najdlhsich bezkarskych akciach sezony (hreben Cergova alebo Obrucne-Kurov so sukromnym predlzenim do BJ), takze treba trenovat. Treba si zvykat aj pre pripad, ze na Cergovskej stope bude tak ako minuly rok - na starte -15°C a v cieli prijemnych -9°C. copyrightwww.thedawgpound.com www.thedawgpound.com
A este ukazka, ako mladi dvihali priemerku v zjazdoch
...je príjemné čítať od Minikina, že už teraz myslí na Čergovskú stopu Len aj ja už musím vytrčiť nos do tohto počasíčka...závidím Vám chlapci ale ja by som dakde vydrbal, ako sa poznám
Na jazdu na bicykli je snehu na Čergove už veľa. Nedá sa bicyklovať mimo ujazdených ciest a tých je tam málo.
Na lyže treba ešte trocha viac snehu, aby sa dalo lyžovať aj po lese, kde je viac kameňov. Po hrebeni sa už dá.
Nedalo sa ostat verny v nadmorskych vyskach nad 1000mnm. (pokial si nechcel nosit bicykel na pleci cez metrove zaveje) Dufam ze ostanes verny aj na vianoce, na polnocnu. Zraz 24.12.2012 o 24:00 hod. pri stromceku na namesti. Trasa: okruh po namesti + vonkajsi + vnutorny okruh okolo hradieb + pridavok podla stavu terenu a vzajomnej dohody. Svetla su samozrejmost.
BTW: s novym drziakom pridu aj nove (dufam ze zaujimave) pohlady
...halóóó´, halóó....volám Raslavice....nedostaneme pod stromček ako darček termín Čergovskej stopy 2013, nech sa máme načo tešiť, poniektorí.....či máme napísať Ježiškovi? Čas sa kráti a možno sa ozve aj nejaká konkurencia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.youtube.com/watch?v=TN5tpf4Gr3A&feature=related
Zabavy bolo az-az, vyse 60km v snehu a mraze dalo riadne zabrat
Trasa:
Takto dlhe pobyty v este vacsich mrazoch nie su nic vynimocne na tych najdlhsich bezkarskych akciach sezony (hreben Cergova alebo Obrucne-Kurov so sukromnym predlzenim do BJ), takze treba trenovat. Treba si zvykat aj pre pripad, ze na Cergovskej stope bude tak ako minuly rok - na starte -15°C a v cieli prijemnych -9°C.
A este ukazka, ako mladi dvihali priemerku v zjazdoch
youtube.com/watch?v=wQp7KS3uQnI&t=
Na lyže treba ešte trocha viac snehu, aby sa dalo lyžovať aj po lese, kde je viac kameňov. Po hrebeni sa už dá.
dobré pre naśnieżony sklon i tolko..., ale pravdepodobne
každý by chcel vyskúšať ako to funguje
http://www.ktrak.pl/?gclid=CM79r_fNkrQCFYJP3godkBEAfA
http://www.youtube.com/watch?v=dWlCCUZHsV4
BTW: s novym drziakom pridu aj nove (dufam ze zaujimave) pohlady
Napisal som ti SS