Sorry, uz som bol rano. Hnusne je. Sneh sa topi, makky je a kolesa sa perpadavaju a smykaju. Zjazdy kvoli tomu istemu su nanic. Uz nech mrzne alebo nech sa to roztopi... len nech to neostava v tomto stave.
...ja som asi prebral stafetu po Minikinovi, pokusa sa o mna nejaka "pliaga"...od vecera som chrobacny...
...dnes vraj smer na Svidnik bol jasny ...ale to som sa dozvedel az teraz...
Dnes Ceresna, aj ked s meskanim a v opacnom poradi ako ostatni - teda najprv caj, rum, gulas a az potom jazda.
Musim potvrdit, ze chodnik z Vinbargu na Ceresnu az pod tri studnicky je jeden zimny luxus! Trocha ľadíku na trening techniky, ale inac perfektne ujazdeny sneh.
Ak zajtra bude mrznut, asi si to zopakujem. O 10:00 hod. v hornom rohu na Vinbargu.
BTW: Nevie niekto, ci zo Zlateho nevyjazdili cestu na Maguru nejake sikovne auta?
Aj ked aj z Lysej by boli pekne vyhlady, ale tam by to chcelo udupany chodnik ... a nechce sa mi riskovat, ci tam taky teraz je.
BTW1: Nevie niekto, ci je to zo sedla Cergov na Lysu zjazdne? Nepomohli nam nejaki stvorkolkari, offroadisti alebo veeeeelka tlupa pesich turistov s upravou chodnika?
Foto pre inspiraciu:
dnieska panorama Biecza - nie ma śniegu, wczoraj śniegu bolo pod dostatkiem
tolko jeden cyklista Lubo , zvysok pieszo,
jak tam dnies na bicyklach ? Pozdravujem.
Ja som padol minule. Nemozem predsa padat kazdy vyjazd. A vcera som si pre istotu prezrel trasu, tak som vedel, kde su ladove pasce.
Z Ceresne smerom na (byvalu) zjazdovku je ovela viac ladu, ako na Vinbarg. Tam ale dnes zasa vyvazdali polovnici, dunelo tam ako na strelnici.
Pekne ste si dali, skoda, ze som nebol ... prisiel som az dnes poobede z planovanej lyzovacky po Cergove.
Nasa trasa: chata Cergov-Lysa-chata Cergov-Cergov-s. Priehyba-nasledne pesi do Livova .
Povodne sme chceli ist len na Lysu, ale zdalo sa nam to, hlavne Mareckovi, malo . Bolo to dost nezodpovedne, kdezde sme nemali ziadne svetlo a casovo sme nestihali. Z Horosovnika sme uz sli po tme (no prisviecoval som si displejom z fotaka ).
Dosli sme zivi a zdravi na Mareckovu chatu v Livove, kde nas cakala regeneracia
Minikin: Neviem ako na Magure, ale na Lysu sa to vsetko da bez problemov vyjst, dokonca som videl cerstvu stopu bikera, ktory siel z chaty na Lysu ... miestami som lutoval, ze som bol na lyziach
To co ma znamenat ten tobogan na Lysu? Ako keby sa tam plazil nejaky prerasteny mimozemsky červ. Zeby som ho zasiel zajtra pozriet? (teda ak bude mrznut... ale podla predpovede by malo)
A cesta na Cergov bola aka? Nebola samy lad?
Na tej tretej fotke neskutocne klopis. To musi byt dobra rychlost a stopa, ze klopis az do vodorovnej polohy. A este k tomu obsluhujes fotoaparat. Skoro ako Valentino Rossi.
Takze zajtra 3 vypravy.
1. bus 9:30 hod., pesi Bardejovske Kupele - Magura (predpokladana ucast: 2 kusky *)
2. auto x:xx hod. (okolo 7:30), pesi Livovska Huta - Mincol (predpokladana ucast: 9 kuskov, info u Kola *) 3. Orosova lavka 9:30 hod., bike Bardejov - Lysa (predpokladana ucast: zatial 2 kusky)
* hromadne organizovane akcie - pocty dalsich pritomnych zatial nezistene, ale na oboch v desiatkach kusov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...dnes vraj smer na Svidnik bol jasny
Musim potvrdit, ze chodnik z Vinbargu na Ceresnu az pod tri studnicky je jeden zimny luxus! Trocha ľadíku na trening techniky, ale inac perfektne ujazdeny sneh.
Ak zajtra bude mrznut, asi si to zopakujem. O 10:00 hod. v hornom rohu na Vinbargu.
BTW: Nevie niekto, ci zo Zlateho nevyjazdili cestu na Maguru nejake sikovne auta?
Aj ked aj z Lysej by boli pekne vyhlady, ale tam by to chcelo udupany chodnik ... a nechce sa mi riskovat, ci tam taky teraz je.
BTW1: Nevie niekto, ci je to zo sedla Cergov na Lysu zjazdne? Nepomohli nam nejaki stvorkolkari, offroadisti alebo veeeeelka tlupa pesich turistov s upravou chodnika?
Foto pre inspiraciu:
Foto z trasy + sesja z Janko zajtra .
tolko jeden cyklista Lubo , zvysok pieszo,
jak tam dnies na bicyklach ? Pozdravujem.
Z Ceresne smerom na (byvalu) zjazdovku je ovela viac ladu, ako na Vinbarg. Tam ale dnes zasa vyvazdali polovnici, dunelo tam ako na strelnici.
Nasa trasa: chata Cergov-Lysa-chata Cergov-Cergov-s. Priehyba-nasledne pesi do Livova
Povodne sme chceli ist len na Lysu, ale zdalo sa nam to, hlavne Mareckovi, malo
Dosli sme zivi a zdravi na Mareckovu chatu v Livove, kde nas cakala regeneracia
Minikin: Neviem ako na Magure, ale na Lysu sa to vsetko da bez problemov vyjst, dokonca som videl cerstvu stopu bikera, ktory siel z chaty na Lysu ... miestami som lutoval, ze som bol na lyziach
A pridam veela fotiek
A cesta na Cergov bola aka? Nebola samy lad?
Na chatu Cergov bol samy lad
Takze zajtra 3 vypravy.
1. bus 9:30 hod., pesi Bardejovske Kupele - Magura (predpokladana ucast: 2 kusky *)
2. auto x:xx hod. (okolo 7:30), pesi Livovska Huta - Mincol (predpokladana ucast: 9 kuskov, info u Kola *)
3. Orosova lavka 9:30 hod., bike Bardejov - Lysa (predpokladana ucast: zatial 2 kusky)
* hromadne organizovane akcie - pocty dalsich pritomnych zatial nezistene, ale na oboch v desiatkach kusov