Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Caute

Chcel by som cez leto prejst pobrezie Chorvatska sam, a zistil som, ze najvacsi problem su zlodeji. Ked si budem chciet hocikam odskocit (obchod, restika, ...) , budem musiet opustit bajk, a z toho nemam dobry pocit. Ako to riesite? Rad by som pocul uz odskusane rady.
Zobraziť komentár 29.05.2005 - 16:14:02
00
V Chorvátsku sa nekradne... Aspoň domáci nie. Za turistov neručím.
Zobraziť komentár 29.05.2005 - 23:04:06
00
tak tak

v chorvatsku kradnu iba slovaci a cesi...popripade nejaky biker s horsim bikom ako ty :))) hehe
Zobraziť komentár 05.06.2005 - 10:05:55
00
na zlodejov bacha aj ked na biku sedis, pokial si sam, tak ta kludne moze zhodit s Biku a ujst ti na nom, kamaratovy z ineho forma sa stalo presne toto. V lese ho sundal, dokym sa postavil uz pelasil zlodej na baiku...

medzi nami ziju poriadne hoveda... az pri tom zastava rozum.

byt tebou, by som nike neopustal, za tych par minut ti to nestoji , ja ked idem z neho dolu, kupit si kofcu a pod, tak ho zamikam riadnym zamkom a este ho mam tak, ze na nho neustale vidim.
Zobraziť komentár 14.06.2005 - 07:59:59
00
Vies, ale ked idem na vylet sam, tak ho raz musim opustit. Zase treba obcas aj jest a nieco si kupit. To je ten problem, ale ved ked ho omotam retazou a s batozinou bude mat 30 kil, tak neverim ze ho niekto len tak zoberie. No uvidim, bude to napinavy vylet.
Zobraziť komentár 25.06.2005 - 13:33:14
00
no radsej zamykat aj ked neviem co zije v chorvatsku... ale asi sa tam nekradne jak u nas. inak ja mam akosi odvahu opret ho aj tu do krcmy, staci aby som ho mal na ociach a som kludnejsi...
inak zasada je nejazdit sam.. nelen koli bezpeciu ale aj koli zabave... neviem co by som sam robil tyzden a este v chorvatsku...
ale urcite zamok uz len koli kuuuuuuupaniu :)
Zobraziť komentár 30.06.2005 - 15:38:08
00
rado napísal/a:
-------------------------------------------------------
> Vies, ale ked idem na vylet sam, tak ho raz musim
> opustit. Zase treba obcas aj jest a nieco si
> kupit. To je ten problem, ale ved ked ho omotam
> retazou a s batozinou bude mat 30 kil, tak neverim
> ze ho niekto len tak zoberie. No uvidim, bude to
> napinavy vylet.

Napíš ako si dopadol.
A vôbec. Aké to tam bolo a tak.