v posledných dnoch som vídaval dosť zufalcoch na cestakoch centrovať kolesá po slovenských výtlkoch a 10 metrovom vetre za sekundu v okolí košíc... neverím že mali z toho výjazdu radosť
treba sa cim rychlejsie dostat co najdalej od velkych miest....akonahle sa v okoli pezinka dostanem do dedin tak je to v pohode vytlkov umnoho menej...aut tiez... ale teda cesta domov tej 1,5km priamo cez pezinok je naozaj dost o HUBU...jama 3metre dlha 30cm siroka 10cm hlboka a cestari nikde...a to nieje jedina na najhlavnejsej ulici v PK, ich tam je plno ...je to hlavny tah z PK do BA...
Mam 100 chuti prestahovat sa niekam, kde maju vyborne cesty, cyklochodniky, nepredrazene kvalitne potraviny, lebo tu je to coraz horsie. Nemecko, Rakusko, Holansko, Dansko alebo neviem kde.
ked si pokazis auto na vytlku ta mozes skodu vymahat od cestarov. Podla mna to plati aj na bike nie? na bajkalskej su tiez dobre kratery. Musim par krat tade este ist kym si ich zapamatam bo ist tade v noci by bolo pekne o drzku
Teraz este jazdim na zimaku s blatnikmi predsa len je este sem tam mokro a nemusim ho umyvat. Dalsia vyhoda je viac s*****ve kolo takze prejazd vytlku je bez vacsich nasledkov a nemrzi ma to.Nehovorim o setreni plastov, ktore najviac dostanu zabrat v tej drti.
po zime to je krute, štvrtok prva jazda 40 km. posledne km som zaspaval od unavy a vsetko bolelo. dnes 53 km a scenar sa opakoval kamienky su len na kraji az na trave skoro. uz sa da pekne jazdit, len sa dotoho treba dostat
Juzne od Kosic. http://tinyurl.com/bfh8g8g Sadnem na vlak a idem do Niznej Mysle (nech sa vyhnem hustej doprave v blizkom okoli). Potom Zdana - Skaros - prejdem do Madarska - Hollohaza (krcma) - Palhaza - Mikohaza (obed) - Slovenske Nove Mesto a vlakom domov. Na jarny rozbeh je tam aj dajake stupanie a 50 km je tak akurat. Minimalna doprava a pol trasy po luxusnom cyklochodniku, ktorym sa viac menej mozes dostat az do Tokaja.
Dovtedy nez ma lad, sneh a blato pustia do terenu ...
po zime to je krute, štvrtok prva jazda 40 km. posledne km som zaspaval od unavy a vsetko bolelo. dnes 53 km a scenar sa opakoval kamienky su len na kraji az na trave skoro. uz sa da pekne jazdit, len sa dotoho treba dostat
Ja som si včera dal prvých asi 25km na zimáku. Počasie super, len tie cesty strach a hrôza. Samá jama a štrk,štrk,štrk. Sem tam voda,sem tam ľad....ale dalo sa. Dnes sa chystám na dlhšie. Ešte že som si začal upgradovať zimák ,lebo tie cesty sú fakt v žalostnom stave a preto to vypadá že MTB cestný zimák bude na dlhú dobu zdrojom nabehaných km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a este do norska sa da. Ale tam je zas drahe pivo
To kde je?
Dovtedy nez ma lad, sneh a blato pustia do terenu ...
na homôlku je ešte čaaaaaas
a tu sú aj nejaké fotky: