dres mám týmový, takže červený nehrozí, ...ale čo je doležitejšie dnes som dal 120km, a ide to parádné, tuhý a geometria mi sadla, takže už definitívne plná spokojnosť.
Mne sa páči,je to karbón a predsa skôr taká klasika.Pekné a za málo peňazí,či? Čo ťa vyšiel v Rakúsku,ak smieš prezradiť.
Povodne stal v tom Eybl 2000 eur, potom v akcii 1700. Ja som ho kupil z druhej ruky (od ujka z jedneho klubu, predpokladam, ze ho vyhral v tombole na Neusiedlersee Radmarathone ), ale novy, za 1400 vratane novych tretier (Shimano R087), kufrov a pedalov. Myslim si, ze na celokarbon velmi dobra kupa... Mam na nom najazadenych cca 5200 km, zatial ziadny problem, vymena iba spotrebneho materialu - duse, plaste, retaz. Hmotnost bicykla vratane kosikov nieco pod 8 kg.
Matus nic si z toho nerob. Od zalozenia tejto temy plati, ze cim drahsi bike tym ho viac treba zvozit. Ako chapem to ze kazdy ma svoj vkus ale ked tu niekto vychvali nejaku staru ocelovu smelinu a povie ze je to parada a na karbonovy bike povie ze je grc tak neviem co si mam mysliet
asi to bude tym ze niektore karbony su vazne grc to ze je to karbon totiz nic neznamena ide o dizajn a niekedy su vazne stare ocelove sunky krajsie ako nove karbony...
asi to bude tym ze niektore karbony su vazne grc to ze je to karbon totiz nic neznamena ide o dizajn a niekedy su vazne stare ocelove sunky krajsie ako nove karbony...
Presne tak-ja si dovolím tvrdiť že aj keď karbonové rámy sú kvalitnejšie a aj ľahšie,ako hliník alebo dural-tu sa bavíme o dizajne bajkov a nie o jazdných vlastnostiach a kvalite rámov!!!!Napíšem jeden príklad-úplná realita,jazdím s kamošom(dúfam že toto nebude čítať )Má Felta-rám za 999 ečiek je ohádzaný campagnolo chorusom.Ja mám obyčajný hliníkový šírer 104 ultimate za 200 ečiek ohádzaný komponentami FSA,skrátka niečo úplne neporovnateľné...Keď sa niekde zastavíme každý obdivuje moj bajk hoci stál 10% z ceny jeho Felta...Aja sa pýtam prečo?Pretože ten škaredý nevýrazný čiernobiely Felt málokoho zaujme,ale na dizajnovo vydarený šírer sa pozerá oveľa lepšie,a práve kvôli dizajnu ktorý podľa mňa ďaleko presahuje jeho cenu som som si ho kúpil...Samozrejme každému sa páči iný rám,ale som alergický na to keď niekto tvrdí že karbonový rám musí byť krajší a lepší ,len preto že je to karbon...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Povodne stal v tom Eybl 2000 eur, potom v akcii 1700. Ja som ho kupil z druhej ruky (od ujka z jedneho klubu, predpokladam, ze ho vyhral v tombole na Neusiedlersee Radmarathone
Presne tak-ja si dovolím tvrdiť že aj keď karbonové rámy sú kvalitnejšie a aj ľahšie,ako hliník alebo dural-tu sa bavíme o dizajne bajkov a nie o jazdných vlastnostiach a kvalite rámov!!!!Napíšem jeden príklad-úplná realita,jazdím s kamošom(dúfam že toto nebude čítať