nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Vyjadrenie hodne cloveka, co videl sprint prvy raz v zivote a vobec nechape zakonom fyziky. Len tak dalej...
Dnes to bolo pre neho dôležité víťazstvo. V podstate prvý raz v priamom súboji ofajčil Greipela a Cavendish mu nevykukol z háku. Je síce pravda, že vlani v špurte raz porazil Cavendisha, ale ten bol z predchádzajúcej etapy otlčený a zodraný. Teraz boli obidvaja ready. Paráda.
a Jezus, gratulujem !!! good job ! do teraz som tu mal vacsinu za inteligentov ale uz si treti co sa tomu vymyka
a Matt : ticho bo tie campy tento mesiac neobjednam
ale teraz vazne spet k teme : Sagan je veru velmi dobry co neraz dokazal, a s Cavom myslim asi dvaja najlepsi, radost pozerat na tie majstrovske kusky
ps: aj tak je Cav lepsi
Čavo môže byť, to jak vystrelil na konci jednej etapy na TdF minulý rok mám stále pred očami.
youtube.com/watch?v=cKrOnTQ3nhE&t=
Neviem, neviem .... ked sa bude Peto citit a zdravicko podrzi tak to moze byt ako pred rokom
Z FB Peta Sagana:
,,Konečne po dvoch dňoch nepršalo, takže to bolo celkom v pohode. V prvom kopci ušla štvorica jazdcov, ktorá mala neskôr náskok až sedem minút. Dnes ťahali jazdci z Omega a Sky. O všetkom sa napokon rozhodovalo v poslednom kopci, kde sme viacerí postupne vycúvali, aby sme ušetrili sily na ďalšie etapy. Necítim sa stále zdravotne v poriadku. Včera a aj dnes dopoludnia som bral ešte mentolové kvapky, ale pokašliavam... Verím, že ten kašeľ už odíde. Inak sa cítim v pohode. Zajtrajšia etapa je dosť ťažká, vlani som ju však vyhral, ale tento rok ten predposledný dlhý kopec vymazali, pretože tam bolo veľa snehu,"
neda mi to tak pridavam este na ozivenie spomienok, bolo to po takmer 7 a pol hodinach v sedle