uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
ja moj balik este stale nemam 3 dni mi ho nie je GLS schopne dorucit aj napriek mailom/telefonatom naposledy v piatok mi tvrdili (po predchadzajucom telefonickom dohovore) ze kurier uz ma zasielku a dojde, samozrejme nikto neprisiel a podla trackingu zasielka neopustila depo posledne 3 dni zlata posta
(to len na pobavenie, ze aki su kurieri niekedy vyhodni hh)
Neviem co je s Mattom...
potom co sa vratil 25. 2. som mu pisal otazku ohladom dopytu po urcitych komponentoch, ale nedostal som ziadnu odpoved. O tyzden neskor som sa mu pripomenul emailom, ale aj ten bol ignorovany...
Je tazke napisat jednu z moznosti "Neviem ti to zabezpecit" / "Pracujem na tom, dam ti vediet" ???
ja odpovedam na uplne vsetky maily, takze chyba musela nastat niekde inde. bud to bude niekde v spame, alebo mi mail nedorazil...alebo mail nedorazil tebe.
este by som chcel poprosit aby mi nikto nepisal spravy tu na fore ohladom obchodu, bohuzial spravy na mtbiker moc necitam. takze poprosim pouzivat iba oficialny mail ktory je uvedeny na stranke. ak by Vam nechodila odpoved na Vas mail, skuste mi to preposlat na adresu [email protected]
ja matusovi fandím .. keby ste ho videli zahrabaneho v tych veeeela krabiciach s tepom 250 aby stihol kuriera nabalit, tak neplacete ze vam snad nestihol napisat spat mail
[quote=""]ja odpovedam na uplne vsetky maily, takze chyba musela nastat niekde inde.
Ahoj Matt,
Dakujem za tvoju odpoved...
Prvy mail bol cez webformular obchodu, druhy bol priamo tebe. Tiez som bol prekvapeny, ze neodpovedas...Ked priamy mail sa vyhodnoti ako spam, to este pochopim, ale aj odkaz cez webformular?.
Samozrejme, ze nebudeme prejednavat predmetny email cez toto forum, takze ti idem napisat priamo...
Prvy mail bol cez webformular obchodu, druhy bol priamo tebe. Tiez som bol prekvapeny, ze neodpovedas...Ked priamy mail sa vyhodnoti ako spam, to este pochopim, ale aj odkaz cez webformular?.
ja som od matt-a dostal takisto vždy odpoveď na môj e-mail veľmi rýchlo a promptne
a moja posledná skúsenosť, v pondelok objednané (aj tovar čo nebol skladom) a dnes žltý papierik v schránke, tomu sa hovorí rýchlosť
Dakujem vsetkym za prispevky...Medzicasom sa obnovila nasa komunikacia s Mattom, avsak zostava zahadou kam zmizli tie dve spravy. Takze ide sa objednavat: mesacne s urcitym financnym limitom.
tie vselijake samolepiace zaplaty na duse po nejakom kratkom case povolia. odporucam ich nekupovat.
matt by mohol radsej nakupit klasicke zaplaty ktore sa lepia tym vulkanickym lepidlom.
oakley - ok, da sa to tak chapat a asi tak ich treba aj pouzivat. ale aj tak v ponuke chybaju klasicke zaplaty, a ja uz doma nemam ani jednu. budem sa musiet vydat do nejakeho kamenneho shopu asi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(to len na pobavenie, ze aki su kurieri niekedy vyhodni hh)
potom co sa vratil 25. 2. som mu pisal otazku ohladom dopytu po urcitych komponentoch, ale nedostal som ziadnu odpoved. O tyzden neskor som sa mu pripomenul emailom, ale aj ten bol ignorovany...
Je tazke napisat jednu z moznosti "Neviem ti to zabezpecit" / "Pracujem na tom, dam ti vediet" ???
este by som chcel poprosit aby mi nikto nepisal spravy tu na fore ohladom obchodu, bohuzial spravy na mtbiker moc necitam. takze poprosim pouzivat iba oficialny mail ktory je uvedeny na stranke. ak by Vam nechodila odpoved na Vas mail, skuste mi to preposlat na adresu [email protected]
Ahoj Matt,
Dakujem za tvoju odpoved...
Samozrejme, ze nebudeme prejednavat predmetny email cez toto forum, takze ti idem napisat priamo...
skor si pozri svoj spam kos
a moja posledná skúsenosť, v pondelok objednané (aj tovar čo nebol skladom) a dnes žltý papierik v schránke, tomu sa hovorí rýchlosť
matt by mohol radsej nakupit klasicke zaplaty ktore sa lepia tym vulkanickym lepidlom.