zdravim seckych fanušikov aj fanusicky mtbikera. Chem vas upozornit . Na konkretnu predajnu kck oslany. Dal som si u nich orbit kotucove brzy . Apsolune mi to dobre nespravili. Niesom spokojny z ich fuserskou robotou. vid foto aky mail som im napisal.
mne keby dosiel raz taky mail, tak mi to mozno bude evokovat nejakeho mafianika co sere na slovencinu (lebo vsak je z velkeho medera, nee), proste gramatiku ma fpi*i, aj to co si o nom kto mysli ma fpi*i a ked mu poradne nespravis bicigel tak ta da dole, alebo aspon ti zapali auto
majko - tie veci si mal skontrolovat uz ked si bike preberal, nie az doma. ale tiez nechapem co za mechanika odovzda nefungujuce brzdy, ktore mal vlastne opravit.
no ja mám pocit že brzdy chcel nie opraviť ale namontovať nové.. keďže sa zmieňujú že 7kolové náboje sa nevyrábajú keď frflal prečo mu dali 8kolo..
povedal by som že to bol upgrade 200 €urového biku za 100€ takže jeho aktuálna hodnota je 210€
chlapec vyzera husto! mozno to preto radsej riesi emailom a nie osobne aby nezrovnal KCK oslany a prilahle dediny so zemou.
nieco aj k teme: predne koleso mas predpokladam na klasicky RU a predpokladam ze tam mas nejaku velmi lacnu vidlicu. sucha ti to preto ze pri niektorych vidliciach a nabojoch je co upnutie to unikatna poloha naboja resp. kotuca
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keďže slovenčinu neovláda, nezmieňuje sa o nej.
majko - tie veci si mal skontrolovat uz ked si bike preberal, nie az doma. ale tiez nechapem co za mechanika odovzda nefungujuce brzdy, ktore mal vlastne opravit.
tak sa zastanem ja - ja som s nimi vyriesil co bolo treba k mojej spokojnosti
Ja nadmieru spokojný. Tesne pred víkendom za necelú hodinu vypletené koleso, aby som mohol jazdiť
povedal by som že to bol upgrade 200 €urového biku za 100€ takže jeho aktuálna hodnota je 210€
nieco aj k teme: predne koleso mas predpokladam na klasicky RU a predpokladam ze tam mas nejaku velmi lacnu vidlicu. sucha ti to preto ze pri niektorych vidliciach a nabojoch je co upnutie to unikatna poloha naboja resp. kotuca
!!!
toto by mi úplne stačilo na to, aby som niekoho poslal niekam, ale to nič nemení na tom, že podivný je prístup z obidvoch strán.