V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Neprecitane - neprecital si ani clanok ani notifikaciu, preto bold a cierne.
Precitane vcera - precital si aj notifikaciu aj prispevok, preto ne-bold a sede.
Este sa moze stat ze si 'precital' notifikaciu a neprecital prispevok, v tom pripade to bude ne-bold a cierne.
Tiež mi to robí. niekedy ma hodí aj na začiatok stránky, alebo dokonca na začiatok predposlednej stránky diskusie. Robí mi to v chrome aj vo firefoxe. Iné prehliadače nepoužívam. Robí mi to na viacerých počítačoch. Začalo to takto fungovať pri tých posledných veľkých dizajnových zmenách na fóre pred X mesiacmi. Nejako som si na to ale zvykol.
A keď už som sa tak rozpíslal, tak pridáma aj to, že mi v mobilnej verzii chýba "Zobraziť aktívne témy" na vrchu alebo spodku každej diskusie.
1. ak kliknem na nazov temy, v ktorej su neprecitane prispevky, tak ma to hodi na prvy neprecitany prispevok
2. ak kliknem na nazov temy, v ktorej su vsetky prispevky precitane, tak ma to hodi na poslednu stranu temy, nie vsak na posledny prispevok, ale na prvy prispevok na zaciatku poslednej strany (z tohto mam chaos - vzdy cakam, ze to skoci na posledny prispevok a nie na zaciatok poslednej strany)
3. ak kliknem na meno autora posledneho prispevku vpravo pri teme, v ktorej su neprecitane prispevky, tak ma to hodi na prvy neprecitany prispevok v teme, ktory moze byt od uplne niekoho ineho a nie od autora, na ktoreho som klikol (z tohto mam chaos - vzdy cakam, ze to skoci na posledny prispevok od toho autora a nie na prvy neprecitany prispevok od niekoho ineho)
4. ak kliknem na meno autora posledneho prispevku vpravo pri teme, v ktorej su vsetky prispevky precitane, tak ma to hodi na posledny prispevok v teme
Cize ked to zhrniem, tak 1 a 4 sa sprava tak ako ocakavam a 2 a 3 sa sprava divne a mam z toho stale chaos.
1. a 4. je teda OK, 2. je bug (malo by to ist na posledny prispevok) a 3. je podla mna OK, ale je tam ten problem s obrazkami, ktore to odskroluju nizsie. Mozno mondzo najde riesenie.
Aktivne temy doplnime.
Ak je problém s obrázkami, prečo ma to niekedy hodí o stranu dozadu? Myslím že to zvykne robiť vtedy, ak prvý neprečítaný príspevok je zároveň prvým na strane.
Marvin: to znie ako bug, je teraz taka tema, ktora to robi?
Inak je to v poriadku ak kliknem na tému, kde nemám neprečítané príspevky a hodí ma na vrch poslednej strany a nie na posledný príspevok?