V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Už som myslel, že to funguje, ale "cestná Pro Tour" znova zahaprovala.
a na mobile sa mi rozhasila asi ta lista kde je fotka a nick atd, mam to kadetade pomedzi prispevky a aj nazov temy niekedy je cez daco ine
na notasi opera, na mobile opera mini
No mate to mat.
Opravene. Ked kliknes na ikonu notifikacii, odskroluje to hore.
Hmm, vidim tam aj teraz ten problem. To mozno bude aj mat nieco spolocne s tym problemom okolo toho, za vas to niekedy da na zlu stranu. Pozrieme.
a na mobile sa mi rozhasila asi ta lista kde je fotka a nick atd, mam to kadetade pomedzi prispevky a aj nazov temy niekedy je cez daco ine
Skrolovanie je nova vec, doskroluje to, ked sa nacitaju obrazky. Inak to totiz niekedy skroluje nepresne - neukaze to ten prispevok, na ktory klikas.
Das mi screenshot toho druheho prosim?
Okrem toho mi v mobilnej verzii prestalo oznacovat neprecitane prispevky.
EDIT: funguje ale iba po stranu 1019.
Dnes mi to začalo robiť novú zaujímavú vec. Niekedy keď otvorím tému, ktorú mi hlási ako neprečítanú, tak sa v nej nenachádzajú žiadne nové neprečítané príspevky. Pravdepodobne je to v prípadoch ak je iba jeden príspevok na novej stránke a zároveň je neprečítaný, vtedy mi tú poslednú stranu nezobrazí. Ak ich je tam viac, tak sa normálne zobrazia. Nie som si ale istý, či som to odpozoroval správne.
Inak díky za "aktívne témy" v mobilnej verzii
Aktivne temy ste nasli, tak to je hlavne
Marvin: to znie ako caching, pozriem sa na to.
MisoR: zda sa, ze ten prispevok od jany 48 bol zmazany ale v zozname tem sa stale zobrazuje. Snad ked tam pribudne novy prispevok tak sa to opravi.
Co konkretne ti robi? V ktorych temach? Neviem to akosi zreplikovat vobec.
už od včera napr v "Galéria našich bikov"
a potom mi stále svieti téma ako neprečítaná (oranžová ikonka)
robilo mi to včera doma aj dnes v práci takže compom to nebude
prečítané témy stále označuje ako neprečítané
Proste posledny prispevok, ktory je avizovany v zozname tem, v skutocnosti neexistuje. A tema sa aj po precitani tvari ako neprecitana.
jj presne takto to je.. teraz som pripísal príspevok do galérie a už sa objavil aj ten nezobrazený nový..
edit: téma cestne-preteky-cyklokros/cestna-protour-t16019.html ak sa prekliknem na poslendú stránku vypíše že neexistuje.. možno sa tiež opraví po pridaní "nového príspevku"