•cenu mam rovnaku, vybava malicko pre trek (ultegra aj presmyk a brzdy)
•trek sa mi dizajnovo paci viac ale:
•akurat sa rozhodujem lanka vonku (trek) vs bowdeny v rame (lapierre) –
co vy na to?????????????
Opytam sa tu. Pokukujem po Lapierre Sensium 250 FDJ. Na vysku 172cm a trochu kratsie nohy mi to vychadza na vel. 52 s tym, ze sedlovka by bola vysunuta na 14cm + sedlo. Asi tak ako na obrazku. Nie je to nizko? Ale zas na 49 by som musel mat velmy dlhy predstavec.
jogcar: este otazka, odkial mas ze ten trek 4.7 je skor race? Aspon podla geo by to malo byt take medzi race a komfort. ked uz si to porovnaval s tym lapierrom.
Ber toho TREKA ,predstavec jedno číslo spraví,aj Sagi ma menší bike
Nohy sedia a trup+ruky to spraví predstavec.
Ber ho bo ti ho predajú a budeš ľutovať ako ja,tiež som špekuloval.Ak si sa na ňom dobre cítil a páčil sa ti na prvý pohľad tak neváhaj.Láska na prvý pohľad to platí.Trek je prudko nákazliví.
Brzda přední: Sram Force
Brzda zadní: Sram Force
Kliky s převodníky: Sram Force carbon 50-34 BB30
Přesmykač: Sram Force
Přehazovačka: Sram Force
Řetěz: KMC X10 10s
Kazeta: Sram PG-1070 11-28
Ráfky: Fulcrum Racing 5
Pláště: Vittoria Rubino Slick 23 60 KV
Řazení (přední): Sram Force 2
Řazení (zadní): Sram Force 10
Řídítka: FSA Gossamer Ergo OS
Představec: FSA OS-190 -6
Sedlo: Selle Italia X1
Sedlovka: FSA Team Issue SB25 31.6
------cena: 50000 KC
O tych cenach sa asi este da bavit. pri tom force asi moze ist viac dole.
Povedzme teraz rozdiel 5000 KC a pocitam ze max to bude 13000 kc v prospech force.
Ten na dure ma celkovo lepsiu vybavu a potom je tu ten "pocit" najvyssej sady zase force mi je sympatickejsi.
Zajimalo by ma este aj ci nejako nevadi ten dost odkryty mechanizmus radenie na pakach dura ace. Ci nejako neprekaza pri uchope - vyzera to divne. Ale vyskusam.
Tento tyzden mi konci PN-ka tak na buduci uz chcem kupit bike
Co vcul? Cena 2000 EUR za komplet duru zaujimava. Samozrejme ramy carbon. Force za cca 1700 EUR.
no mas tam dost podstatny rozdiel v klukach utocis 53/39? Na tom Force-biku vyhodis minimalne sedlo, budes "musiet" upgradnut kolesa (tie rs80 by mali byt znacne lepsie ako fulcrum racing 5). Ten Dura-bike ma aj karbonove riaditka, predstavec... Ak utocis klasicke kluky alebo ti ich vedia vymenit urcite by som bral duru racej nez force
tie kluky pocitam, ze ked to nepojde tak podla mna ich aj v pohode este predam a vymenim (inak doteraz som tocil na velkej pile 52). To az tak neriesim. Ano s kolesami suhlasim, tie fr5 nic moc oproti ultegre, to tam robi urcite rozdiel. Je to dilema, ako pisem este pri momentalnom rozdiele keby nechcu ani z jednoho zlavit ani korunu tak urcite duru. keby sa ten rozdiel zvysi na 300-400 eur tak uz mam dilemu ci investovat taky rozdiel penazi predsa len nie je to malo. Dizajn dury sa mi paci, aj ked tie paky musim skusit kvoli tomu "holemu" mechanizmu.
tak to je spravny pristup s tymi klukami tych pak by som sa nebal, mal som stare 105kove paky, nove ultegry a teraz jazdim force a aspon ja som sa za tu odkrytu cast paky nedrzal, takze ma to nijak netlacilo. Samozrejme tvar pak je u Sram a Shimano dost rozdielny, ale aspon pre moje ruky je to len vec zvyku, obcas sa preveziem na starom Ultegrovom biku a nemam ziaden problem (aj ked tie paky su znatelne hrubsie ako Sram, asi mam velke paprce )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
priblizne rovnake ako ten trek
hadam sa cestary ozvu
Ber toho TREKA ,predstavec jedno číslo spraví,aj Sagi ma menší bike
Nohy sedia a trup+ruky to spraví predstavec.
Ber ho bo ti ho predajú a budeš ľutovať ako ja,tiež som špekuloval.Ak si sa na ňom dobre cítil a páčil sa ti na prvý pohľad tak neváhaj.Láska na prvý pohľad to platí.Trek je prudko nákazliví.
Brzda přední: Dura ACE
Brzda zadní: Dura ACE
Kliky s převodníky: Dura ACE 53-39
Přesmykač: Dura ACE
Přehazovačka: Dura ACE
Řetěz: Shimano CN-6701
Kazeta: CS-6700 12-25
Ráfky: Shimano RS80
Pláště: Vittoria Diamante Pro 23
Řazení (přední): Dura ACE 2
Řazení (zadní): Dura ACE 10
Řídítka: FSA K-Force carbon OS
Představec: FSA SLK -6
Sedlo: Selle Italia SLR XC
Sedlovka: Carbon
-----Cena: 55000 KC
VS.
Brzda přední: Sram Force
Brzda zadní: Sram Force
Kliky s převodníky: Sram Force carbon 50-34 BB30
Přesmykač: Sram Force
Přehazovačka: Sram Force
Řetěz: KMC X10 10s
Kazeta: Sram PG-1070 11-28
Ráfky: Fulcrum Racing 5
Pláště: Vittoria Rubino Slick 23 60 KV
Řazení (přední): Sram Force 2
Řazení (zadní): Sram Force 10
Řídítka: FSA Gossamer Ergo OS
Představec: FSA OS-190 -6
Sedlo: Selle Italia X1
Sedlovka: FSA Team Issue SB25 31.6
------cena: 50000 KC
O tych cenach sa asi este da bavit. pri tom force asi moze ist viac dole.
Povedzme teraz rozdiel 5000 KC a pocitam ze max to bude 13000 kc v prospech force.
Ten na dure ma celkovo lepsiu vybavu a potom je tu ten "pocit" najvyssej sady
Zajimalo by ma este aj ci nejako nevadi ten dost odkryty mechanizmus radenie na pakach dura ace. Ci nejako neprekaza pri uchope - vyzera to divne. Ale vyskusam.
Tento tyzden mi konci PN-ka tak na buduci uz chcem kupit bike
Co vcul?
- sedlo pojde prec na obidvoch