V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Uz by malo fungovat. Zabudli sme to opravit vo vyhladavani a aktivnych temach. Teda predpokladam, ze si to odtial klikal.
Ano, docasne sme to stiahli, lebo si to vela ludi premazavalo. Budeme mat lepsi system coskoro.
Ešte ma napadol preload obrázkov v js do toho zakomponovať, ale ja som ho nikdy nepoužil, neviem presne ako sa to správa.
Malo by to ist vzdy na prvy neprecitany, nikdy nie na posledny. Daj vediet ak sa tak stane. Preload obrazkov nepomoze, lebo ich vyska nie je znama (to je cely problem).
Kedy, odkial?
Toto nie je bug, ale uzivatelia, ktori z nejakeho dovodu nepridaju novy inzerat, ale edituju si svoj existujuci. Potom mas komentare k veciam, ktore uz nie su v tom inzerate spomenute. Neviem ako to jednoducho riesit.
Toto sme riesili, je to ked je dany prispevok zmazany skor ako na neho kliknes.
Mas pravdu, dal som tam bydlisko + pocet prispevkov (ako urcita verzia doveryhodnosti postera - samozrejme nie vzdy je to spolahlive
Uz funguje.
Odvtedy mi to uz nezblblo. Siel som cez mobil, klikol na neprecitanu temu, v nej boli 4 nove prispevky ale hodilo ma to na posledny. Ak sa zopakuje, dam presne info.
Toto obcas dost ulahci mobilny zivot.
na druhy klik to uz slo ako po masle "Náramky od MyBody-ID.com"
edit: uz som asi prisiel na to. Opravene.
Staci len dobastlit do vyhladavania filter pre typ prilohy: obrazok, GPS subor , pdfko, pripadne lubovolne specifikovany nazov. Podobne by sa mohlo pridat aj filtrovanie prispevkov obsahujucich url link.